Felix Aguilar Unban kérelme

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

szabesz

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
unban.png

Név: Felix Aguilar
Adminisztrátor neve: Bishop
Indok: Dm,utolsó esély eljátszása.
Tiltás időpontja: lassan egy hónapja.
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ezen kivűl kétszer.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Mert szeretnék játszani a szerveren továbbra is mert a barátaimmal sok tervem van még rp téren. 
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Jobban átgondolnám a cselekedeteimet,és átolvasnám a szabályzatot alaposan.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Van olyan rész amiben igen,de van ahol nem.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,408
-
Szia Szabesz!

Ezt kifejtenéd bővebben? - "Van olyan rész amiben igen,de van ahol nem."

szabesz

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Idézet tőle: Laca:
Ezt kifejtenéd bővebben?
Persze,szerintem jogosan mentem vissza és lőttem le őket mert azelőtt olyan cellát kaptam hogy csak pislogtam hogy micsoda?Aztán jön mögöttem a rendőr gyorshajtás miatt,megálltam és több egység is rám jött abban a pillanatban,mondtam magamban hogy körözés lenne a kocsin,de kiderült hogy nem,csak gyorshajtás,nekem ez kicsit érdekes volt,de még véletlen sem mondom azt hogy MG,mert kitudja milyen előzménye lehetett ennek.Aztán kaptam az infót hogy a jogsimat bevonják,a kocsit lefoglalják,mondtam magamban csak nem hagyom hogy lefoglalják mert nem saját az autó.Lényegében szerintem jogos volt de mondta az egyik rendőr hogy 30 év után lelövök két rendőrt,amire azthiszem Bishop is mondta hogy az meg a másik,én meg beleegyeztem mert nem gondolkodtam abban a pillanatban,de most igy lassan egy hónap után át gondolva,nem érzem jogosnak hogy dm lett volna de azért egy icipicit szerintem is bolondság ha lehet igy mondani,30 év után is azon gondolkodni hogy hogy fogom megbosszúlni,azt amikért ültem.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,408
-
[szuperadmin]Köszönöm a választ. Úgy gondolom, hogy majdnem 50.000 perccel a hátad mögött, bőven lett volna időd tanulmányozni a szabályzatot. Ezen felül nagyon sokszor voltál már szankcionálva, több különböző indokkal.

Eljátszottad az utolsó utáni esélyed is. Elutasítva![/szuperadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó