Fejünk fölöti nevek eltüntetése!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Krisz0_0

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Maxim Valentinovich / Krisz#2414«

Ötleted leírása
» Nevünk teljes eltüntetése ami csak akkor jelenne meg, az adott karakter felett ha egy adott személy neki lemondta PL.: Szia a nevem Maxim Valentinovich és Pl Sergej barátom már ezt a nevet látja felettem. De akivel még életembe nem találkoztam és nem is mondta el a nevét nekem személyesen, nem fog az ő neve megjelenni felette. Persze a kezdő felirat maradjon és abban az esetben ha nem ismerem az adott személy akár semmi de akár az is lehetne a neve helyett, hogy Ismeretlen személy STB. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések
» Szerintem rengeteg MG vitáktól és adminügyektől szabadulnánk meg, mint az ikonikus "Idejött és lenézte a nevem"-től! «

web11hoyer

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:123
Shaundra Hamilton
Az ötletet csak támogatni tudom. Nagyon sok MG abbamaradna. Nem egyszer volt már rá példa, hogy kocsival csak azért jöttek a közelembe, hogy lelessék a nevem, majd hajtottak is tovább. Most vagy kihasználja ezt, vagy nem. De ha be lenne vezetve, szerintem nagyon sok kétes dolog végére pontot rakna.

Munkás

A nép hangja
Fórum moderátor
Üzenetek:261
Darius Burns
Ennek semmi értelme, ha annyira nem akarod tudni a neveket /tognames. Attól még hogy látod a nevét feje felett IC ugyan úgy nem használhatod fel, mert büntetéssel jár.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,066
Többször volt ötletként felhozva az évek alatt, de továbbra sem tudom támogatni.

Pigi

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
.
Plusz még egy dolog, amiért szerintem nem lenne jó ötlet ezt behozni. Amikor ugyanis /me-ben megemlítünk egy karaktert, hogy 'XY-al mit csinálunk, vagy XY-nak adunk valamit' - tehát hasonlók, ahol muszáj említeni a másik személyt, szenvedést okozna. :sneaky: Az ilyen /me-k megírásánál zavaros lenne, hogy nem látszódnak a nevek. Nem minden karaktert ismer a mi karakterünk név szerint - de mégis kerülsz velük interakcióba. :unsure:

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Részben Támogatom! Én ezt úgy oldanám meg hogy egy gomb lenyomásával megjelennek a karakter nevek pl.: Alt
És ez nem az MG elkerülése végett mert ugyan úgy meg tudod nézni inkább azért mert ha vagyunk egy rendezvényen 50 en nem látsz magad elé a sok névtől.

Krisz0_0

Aktív Forumozó
Játékos
Plusz még egy dolog, amiért szerintem nem lenne jó ötlet ezt behozni. Amikor ugyanis /me-ben megemlítünk egy karaktert, hogy 'XY-al mit csinálunk, vagy XY-nak adunk valamit' - tehát hasonlók, ahol muszáj említeni a másik személyt, szenvedést okozna. :sneaky: Az ilyen /me-k megírásánál zavaros lenne, hogy nem látszódnak a nevek. Nem minden karaktert ismer a mi karakterünk név szerint - de mégis kerülsz velük interakcióba. :unsure:
Sok féle képpen megoldható de én inkább az admin ügyek és az MG végett szeretném valahogyan ezt megoldani.

Pigi

Lelkes Pötyögtető
Játékos
.
Sok féle képpen megoldható de én inkább az admin ügyek és az MG végett szeretném valahogyan ezt megoldani.
Sajnos nem lehet itt megtalálni szerintem az arany középutat, vagy van név a fej felett, vagy nincs. De ha totálisan kikerülnek, és jön a "bemutatkozás" rendszer, az nem sokat fog segíteni, szubjektív vélemény, nyilván. :sneaky:

Krisz0_0

Aktív Forumozó
Játékos
Sajnos nem lehet itt megtalálni szerintem az arany középutat, vagy van név a fej felett, vagy nincs. De ha totálisan kikerülnek, és jön a "bemutatkozás" rendszer, az nem sokat fog segíteni, szubjektív vélemény, nyilván. :sneaky:
Ez csak egy alternatíva lenne ezért is mondtam több féle képpen meglehet oldani csak nekem ez jutott eszembe, hátha megtalálva az általad említett arany közép utat.

Pigi

Lelkes Pötyögtető
Játékos
.
Ez csak egy alternatíva lenne ezért is mondtam több féle képpen meglehet oldani csak nekem ez jutott eszembe, hátha megtalálva az általad említett arany közép utat.
Egy igen nyers formában tudom most kifejezni magam. :unsure: Ha valaki /így/ él az MG lehetőségével, akkor meg is érdemli a következményeket, tehát megéri ritkítani az ilyen playereket. :oops: Tény - hogy rengeteg adminügy keletkezik ezáltal, és így tovább. De megéri, aki nem MG-zik a látható nevekkel, nyilván képbe van. :geek: Véleményem szerint, nincs azzal baj, hogy bannolva - jailezve lesznek az ilyen esetek, mert nem kellenek ide. :sneaky:

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó