Fegyver kopás elleni küzdelem

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Alibi839

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:85

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Alibi «

Ötleted leírása

» Kettő ötlet is lenne fegyver kopás ellen.
- Fegyverszekrény, olyan módon lehessen csak hozzájutni mint egy széfhez és csak 3 fegyvert lehetne benne tárolni ami nem kopik naponta 1% ha ott van fegyver.
- Fegyverolaj, úgy lehetne hozájutni mint a tárkapacítás fegyver tuning elemhez amit egy Workbenchel egyszerűen csak rá kell szerelni a fegyverre, ez a plussz fegyver tuning meggátolná hogy használatkor lassabban/nehezebben kopjon és elővételkor a fegyver ne kopjon 1% minden alkalommal. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Nekem ez új tapasztalat volt ma hogyha a fegyvert ahányszor előveszed romlik 1%-ot. «

​

Manguszta

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Nem tudom igazából, hogy kik szerint ideális ez a kopási mód... Én úgy érzem, hogy ezzel a megoldással jelenleg egy dologba érdekelt aki fegyvert szeretne használni: egyszer vegye elő, és használja minél többet. ( kis túlzással) de aki összefüggőn, karakteréhez illő tárgyakat igényesen szeretné megválogatni, annak semmi lehetősége, hogy eszközeiről gondoskodón bánhasson. Önmagába a passzív romlást is nagy mértékűnek tartom, ez meg egyenesen szürreális.. Lassan már egy crossaint romlásával vetekedik így. Arról nem is beszélve, hogy egy fegyvert ideálisan, RP-k során simán elkoptathatja valaki, mielőtt valaha egy lövést is leakarna adni vele... Szerintem jót tenne valamiféle lehetőség, hogy aki tudja venni a fáradságot, az szépen karbantarthassa eszközét, akár dobva egy plusz előkészületi tevékenységet is az illegális tevékenységet védőknek.

Bár sajnos ezeket elég egyértelműen zárni szokták, szívesen vennék 1-2 érvet, ami miatt ez jó lehet, mert gyanítom nem az a cél, hogy sellő tanfolyamot nyissunk folytatólagosan. :D

valakimostmar

Veterán
Adminsegéd
Üzenetek:258
Jordan "Trigger" Brown
Én is most fedeztem fel az elővételnél való kopást, de szerintem ez nem szándékosan van így. tudtommal napi 1% ot kopik, de az elővételről nem rémlik hogy koptatnia kéne.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:3,064
Silay Denzel
Évek óta bent van ez a rendszer, nem tervezünk rajta változtatni. Aki pedig eddig bugot kihasználva használta a fegyvereket, az pedig örüljön, hogy nem kapott szankciót. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó