Farmnál trágyázás hiba

Doublee__

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Christian Lank

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

»Christian Lank | doublee__«

Hiba megnevezése

» Hiba farm trágyázásban «

Hiba bővebb leírása

»Vettem 10db trágyát, és a friss földet amibe tököt ültettem akartam rá trágyát tenni, amikor rárakom, kiírja, hogy "A karaktered nem található!"« (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Hibaüzenet

»[INFO-error] A karaktered nem található!« (F8-as hibaüzenetek, ha nincs, akkor írd le, hogy nincs.)

Csatolmányok

»1780572461883.png1780572487699.png«

Egyéb megjegyzések

»Flecso is megnézte, azt mondta, hogy összeakadhatott valami.«

Pitt

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:98
Tamara Ashford & Melina Whitlock
Ugyan ezt csinálja a juharnál is a fáknál, nem csak a farmon rossz.

Pitt

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:98
Tamara Ashford & Melina Whitlock
Akkor tuti nem nálam van a baj, megnyugodtam 🤣
Nem csak nálad, és régebben működött mert még számolgattam is, hogy számomra fölösleges a trágya mert fél nappal se nő meg hamarabb a fa sajnos. Aztán mikor utoljára próbáltam már rákérdezett, hogy milyen trágyát akarok rá tenni azt se pontosan értem mert elötte nem volt ilyen, majd nekem is ugyan azt írja bármelyik lehetőségre nyomok.

Doublee__

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Christian Lank
Nem csak nálad, és régebben működött mert még számolgattam is, hogy számomra fölösleges a trágya mert fél nappal se nő meg hamarabb a fa sajnos. Aztán mikor utoljára próbáltam már rákérdezett, hogy milyen trágyát akarok rá tenni azt se pontosan értem mert elötte nem volt ilyen, majd nekem is ugyan azt írja bármelyik lehetőségre nyomok.
Szintén. (Egyébként trágyát csak achievement shopból meg pp shopból lehet venni, vagy csinálni is lehet valahogy?)

Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó