Farm, etetők itatók

django

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:135
Kevin Stamper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kevin Stamper/djangesz «

Ötleted leírása

» A ranchon az etetők itatók amiket veszek, ha lejár a telephely bérlete, eltűnnek, és ha újra bérlem a telephelyet, nem kapom vissza azokat. Ezt nem tapasztalatból mondom, hanem megkérdeztem valakit aki jobban tudja. Na, a probléma szerintem ezzel az, hogy amennyiben valaki pl. inaktív lesz egy időre a szerveren, munka, magánélet miatt, két dolgot tehet, vagy bérli folyamatosan a telephelyet, vagy elveszíti a befektetését. Nekem pl. az etetőim itatóim értéke 1280000 dollár. Egy kicsit nehéz időszakom van, kicsit lehet pihentetném az RP-t mert kevés az időm. Ilyenkor két opcióm van. Vagy előre kibérlem a telephelyet 1-2 hónapra, úgy hogy nem is használom, vagy nem fizetem, elveszítem a telephelyet, és a bele fektetett 1280000 dollárt is. A második opció annyira kecsegtető, hogy lehet bele se kezdenék ismét kiépíteni. A javaslatom az, hogy ezt úgy lehessen megoldani, ha a telephely bérlete lejár, és én újra kibérelném, perszer ha a telephely nem foglalt, a lerakott etetők itatók maradjanak meg, ne vesszenek el, vagy amennyiben lemondom a telephelyet, egy valamilyen összeget adjon vissza a szerver a telephelyről. «

Csatolmányok

» Nincs «

Egyéb megjegyzések

» Nincs «

Kinézet személyre szabása

Top Alsó