Füvescigi által adott kevlár eltűnése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Botii

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:129
Eric Carreiro

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Joel Neves/ 𝘽𝙤𝙩𝙞𝙞🪐#1387«

Hiba megnevezése

» Fűvescigi által adott kevlár eltűnése «

Hiba bővebb leírása

» Füvescigi kis mennyiségű kevlárt add, na már most ha lelépünk a szerverről majd később visszajövünk a szerverről akkor eltűnik a kevlár. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

Botii

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:129
Eric Carreiro
Nem feltétlen. A fű nem azért adja az armort, hogy hosszútávra felstackeld magadra. Átmeneti dolog, amit betudhatunk a szer hatásának.
Igen, de gondoljunk abba bele, ha fent vagy x óráig majd crashelsz akkor elvesződik az egész, és nem ő direkt crashelt a game

Utoljára szerkesztve:

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
ezt úgy mondod mintha probléma lenne
Miért szerinted nem probléma? Telepumpálni magad cigivel, hogy lEgYeN aRmOrOd. Ha nagyon stackelni akarod magadra, ott vannak a kemény drogok. Azok adnak többet. Ja, hogy ha függőséget okoz már nem jó?

Nem személyeskedni akarok veled szemben, de neked is látnod kell, hogy ennek semmi értelme. Nyílvánvalóan arra menne ki a játék, hogy az emberek függőség nélkül felpumpálják az armort autóker/fegyverraktár/hajó meg minden előtt. A fű az armorod tizedét tölti fel kb. Akkor emberünk pumpáljon el 10 cigit mielőtt "bevetésre" indul? Én értem, hogy ez csak egy játék, de tudtommal még mindig a valóság imitálása ennek az egésznek a lényege. Akkor maradjunk már két lábbal a földön.

Ui: én járnék a legjobban, ha az emberek armor miatt vennék a cigit. Amennyit kitermelek egy héten. De van egy határ, egy elvi határ amit nem akarok átlépni, még akkor sem ha egy talicskányi pénzzel jönnék ki belőle.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Akkor viszont felteszem a kérdést, hogy mi célt szolgál a fűnél kapott armor? Mert így már akkor te is látod, hogy sok értelme nincs. Egy akció előtt fűvel feltolni az armort egyáltalán nem hatékony sem időben sem pénzben.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Lack Elek
Akkor viszont felteszem a kérdést, hogy mi célt szolgál a fűnél kapott armor? Mert így már akkor te is látod, hogy sok értelme nincs. Egy akció előtt fűvel feltolni az armort egyáltalán nem hatékony sem időben sem pénzben.
Ebben egyetértek veled, válaszom pedig nincs. Magam sem értem, hogy mi értelme van a fű után kapott armornak. Tapasztalataim szerint jelenleg az elsődleges funkciója a HP töltés. Ennyi. De ad egy kicsi armort is. Ez van, ezt kell szeretni. Nem szolgál semmi célt.

Klicsko

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:95
Szerintem jólvan így, ahogy van. Akció után elütsz egy két cigit ha úgyvan, töltesz HP-t ha szükséges vele. Még meg sem fordult a fejemben, hogy abból legyen fullos armorom.

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:211
Baltazar San Miguel
Az a kicsi armor arra jó, hogy akció előtt kipótold vele a ~80%-os kellékes ládából származó kevlárt 100-ra.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Szerintem jólvan így, ahogy van. Akció után elütsz egy két cigit ha úgyvan, töltesz HP-t ha szükséges vele. Még meg sem fordult a fejemben, hogy abból legyen fullos armorom.
Mint ahogyan a felttem lévő @Alfi írta egy kis kiegészítőnek pont jó és hála jó istennek, hogy elég sűrűn elő tud fordulni, hogy crashelsz vagy relogolnod kell egyéb okok miatt és azért számít az a +15 vagy 20% armor egy komoly lövöldözésnél.
Popek szavaival élve : "ha ez szándékosan van akkor gyorsan meg kell változtatni".

Nyílvánvalóan arra menne ki a játék, hogy az emberek függőség nélkül felpumpálják az armort autóker/fegyverraktár/hajó meg minden előtt. A fű az armorod tizedét tölti fel kb. Akkor emberünk pumpáljon el 10 cigit mielőtt "bevetésre" indul?
Ez most is lehet opció ha csak 2 cigi között nem tolsz egy relogot vagy crashelsz ki az autópályán random, nem hiába lehet megadott időnként tolni a szereket pont e miatt szerintem persze.
Szóval ezt amit leírtál nem küszöböli ki az, hogy relog után eltűnik a cigi által adott armor.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Lack Elek
Ez most is lehet opció ha csak 2 cigi között nem tolsz egy relogot vagy crashelsz ki az autópályán random, nem hiába lehet megadott időnként tolni a szereket pont e miatt szerintem persze.
Szóval ezt amit leírtál nem küszöböli ki az, hogy relog után eltűnik a cigi által adott armor.
Ha armort akarsz kevlar nélkül, még mindig ott vannak a kemény drogok. Ezért lettek kitalálva.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Ha armort akarsz kevlar nélkül, még mindig ott vannak a kemény drogok. Ezért lettek kitalálva.
Most én ebből nem tudom kitalálni mire akarsz ki lyukadni sajnos, miért lenne baj az ha random crashelsz vagy relogolsz akkor megmarad a cigiből származó armor ha már ad ilyen lehetőséget a szerver? Nem lesz kicsit se op a dolog.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Lack Elek
Most én ebből nem tudom kitalálni mire akarsz ki lyukadni sajnos, miért lenne baj az ha random crashelsz vagy relogolsz akkor megmarad a cigiből származó armor ha már ad ilyen lehetőséget a szerver? Nem lesz kicsit se op a dolog.
Jelentős annyira az a deka armor, hogy ezen kelljen kattogni? Szerintem nem.

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:283
Camilla Roberts
Fórum moderátor hozzászólás
Sziasztok! A komment szekció elment itt egy olyan irányba, ami nem a hibajelentésekhez való. Aki nem ért egyet ezzel a rendszerrel, az nyisson ötletet rá. A vezetesőség válaszáig zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó