Füvescigaretta és crash

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Albert

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:62

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Nina Winter / traubisoda «

Hiba megnevezése

» Füvescigaretta a kezemben volt és crash-eltem.. «

Hiba bővebb leírása

» Rágyújtottam egy füvescigarettára, majd beleszívtam egyet és 5-10 másodperc múlva kaptam egy crash, ezt követően bezártam a fivem-et és újraindítottam a gépet, majd ismét elindítottam a dc-t, majd a steamet majd a fivemet és felcsatlakoztam a szerverre. Mivel úgy működik a füvescigaretta mint a pia, olyan elven, ezért elveszett a kezemből is és az inventorymban sem volt. Namost ez kb olyan 15 óra után volt egy kicsivel. És most írom ezt a bejegyzést és 19:43 van és még mindig 100%-on van a kaja pia szükséglete a karakteremnek. Úgy gondolom, hogy ez egy bug lehet.. ) «

Csatolmányok

» 2 kép «

Egyéb megjegyzések

» Sajnos logfájlt nem tudtam csatolni, de ha szükséges, DC-n tudom küldeni. «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,554
Silay Denzel
Semmi crashüzenetet nem látok, ami a füvescigire utalna. Nincs modolva a gta-d, esetleg nem sérültek a gta fájlok?

Albert

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:62
Semmi crashüzenetet nem látok, ami a füvescigire utalna. Nincs modolva a gta-d, esetleg nem sérültek a gta fájlok?
Nincs semmilyen mod, nincs modolva a GTA-m, nem hiszem, hogy sérültek, de csináltam egy "fájlok ellenőrzését" az epic games-be és sajnos ugyan ez van, hogy maxon marad a kaja és pia szükséglet.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Silay Denzel
Crashre mondtam a fájlok épségét. Drogoknál viszont csak a heroinnak kéne meggátolnia a szükségletek fogyását. Gondolom nem ülsz se AJ-be, se börtönbe. Tudsz dobni egy karakterid-t?

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Silay Denzel
Köszi, a szükséglet fogyás bug az valószínűleg megvan, kövi patchel javítva. A crasht pedig nagy valószínűséggel nem a script okozta. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó