Üzenetek:79
Roleplay Grim Reaper
Név: eziokala (alt. papamalac)
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: Multiaccount
Tiltás időpontja: -
Meddig tart a ban: Végleges
Miért lettél kitiltva: Ki voltam tiltva a szerverről, de a baráti társaságom újból játszani kezdett, emiatt multiaccoztam, ahelyett, hogy unban kérelmet írtam volna tisztességesen. Azt hittem kizárt, hogy unbant kaphassak, viszont játszani nagyon szerettem volna. Utólag ezt már bánom, főleg, hogy Klaudia fel is oldotta az eredeti kitiltásomat.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Tudom, hogy ez a húzásom rossz fényt vet rám, és még ha szabályt is szegtem és aljas módon megkerültem a rendszert, kérlek higgyétek el, hogy nem rossz szándékból tettem. A szerveren jelenleg fut egy projekt, a Brouge Gang Cartel, amely kizárólag komolyság motiválta játékosokat fogad, akik valóban nagyon dedikáltak a koncepció iránt, és teljesen komolyan veszik a játékot. Ennek a frakciónak lettem volna a tagja az elejétől kezdve, és a kitiltásom esetleges feloldása után is itt tervezek játszani, kontributálnék a szerveren kihaló félben lévő banda szerepjáték igényes reprezentálásához. Mint ígértem a korábbi unban kérelmemben, ezt mind a szerver szabályzat teljes mértékű betartásával és tiszteletben tartásával.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.
Az unban kérelmet eziokala nevében teszem közzé.