Event / kopogás változtatás

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Idk

Újonc
Játékos
Üzenetek:9
Lily Barnett

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Lily Barnett / kandu11r «

Ötleted leírása

» Mindekinek külön legyen lehetőség kopogni egy adott ajtón, ne az legyen hogy benyúlják egymás elől az emberek, nem nagyon van lehetőség igy gyűjtögetni, ott helyszinen sokan várják azt hogy leteljen a 20 perc, és már kopognak is be újra. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Szomi vagyok mert nem lehet még este sem tökökre vadászni. «

Altos123

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:200
Mishel Molina
Kompenzálni lehetne ezt a kocsiknak nagyobb lenen a követelménye (nem pénzben hanem a sikeres kopogtatásokban.). Aki meg már meg szerezte az jól járt aki meg még nem szerezte meg annak a lehetősége továbbra is adott csak azoknak kicsit könnyebb lenne.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,143
.
Sokáig bent van az event, rengeteg kopogtatható ház van ~80 playerre szerintem San Andreas területén. Nem kell a 0. percben összeszedni mindenre a tököket.

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,143
.
Szerintem tudsz Blaine Countyban is kopogni, vagy várd ki a sorod
Ráadásul nem hiszem hogy mindent lecampelnek

valakimostmar

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:191
Hideyoshi Kikuchi
Szerintem tudsz Blaine Countyban is kopogni, vagy várd ki a sorod
Ráadásul nem hiszem hogy mindent lecampelnek
Tudtommal csak a LS-en belül lehet kopogni. Nem igazán eventezek, de recconolásban mást nem látok csak ugyan azt a 5-8 embert campelni a spotokat, másokat tényleg ritkán látok kopogni, általában már üres ajtóhoz mennek oda.

Furi

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:193
Sziasztok!

Sokkal barátságosabbnak látnám, ha mindenkinek egyedileg lennének meg a spotok.
Jelenleg azt látom, hogy 6-7-8 brigád fejből keni, hogy miújság, és amit ennél is nevetségesebbnek tartok, hogy eljutottunk oda, hogy mindenki motoron az ajtóig bemegy, hogy csekkolja miújság.
Egy friss játékos azt látja a szerveren, ha megjönne a kedve az eventezéshez, hogy mindenki bedurran az ajtóba egy túra-crossal, és lekopogja az összeset.
99%-ig biztos vagyok benne, hogy idén ez már nem fog változni, de a következő ilyen, vagy ehhez hasonló event szervezésekor lehet, hogy megfontolandó lenne az, hogy a számokon emelünk, viszont akkor mindenki élvezni tudja, és meg van a lehetősége.

Spec. nekem 4-5 alkalommal jött meg a kedvem, hogy kopogjak, de gyorsan el is ment, mert arra, hogy egész nap campeljek, nincs időm.

Csak megjegyzés :*

Jumi

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:79
2004Titto!
És ha ezt csinálja, akkor a probléma már meg is szűnt. Legalábbis gondolom, ha ennyire fontos volt ezt leírni.

Kosurasag

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:81
-
És ha ezt csinálja, akkor a probléma már meg is szűnt. Legalábbis gondolom, ha ennyire fontos volt ezt leírni.
Hálás vagyok, amiért elkaptad a lényeget! Nem, nem oldódott meg a probléma, csak kicsit rossz szájízzel tölti el az embert, mikor egy problémáról másokat megnevezve panaszkodunk mindezt úgy, hogy közben pontosan ugyan azt teszi, mint mások akik a szemét szúrják. 🤷‍♂️

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,858
-
Head of Staff hozzászólás
Az event még 2 hétig tart, addig bőven van ideje mindenkinek összeszedni azt a mennyiséget, amire vágyik. Ez a topic már inkább vita, mintsem ötlet. Egymásra mutogattok, de valamiért az eventező játékosokból mindig csak azt a pár nevet lehet látni, akik az ajtók előtt AFK-olnak.

Érdekes, hogy a többiek addig eltudják ütni az időt, míg tart a cooldown. Például beszélgetnek és RP-znek. Próbáljátok ki ti is.

Nem tervezünk ezen változtatni.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó