Evelyn Sergeant - Rebeca Flores csere.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sensei

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:143
gWHsG8V.png

Az adásvételben szereplő felek adatai [teljes név, telefonszám, lakcím]
Evelyn Sergeant, tel:45516224 lakcím:Los Santos, Clinton Ave 3772. - Rebeca Flores, tel:59952767, lakcím: Los Santos, Forum Drive 788

Az adásvételben szereplő ingóságok/ingatlanok adatai [neve, azonosítószáma, (ház esetén címe) (autó esetén rendszáma, alvázszáma és típusa)
Sergeant részéröl: Jester RR Widebody , Alvázszám:29393, Rendszám:88SNA584 - Flores részéröl: Senora Freeway 110.

További megjegyzések [ráfizetés esetén kitöltendő (összeg, a ráfizető neve)]
Sergeant részéröl:375.000$

Csatolmányok

SenkiAlfonz

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
Leiser Mazur
2WSS3d7.png

INTERNAL REVENUE SERVICE
CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY

Ezúton köszönjük a felsorolt jármű és ingatlan cseréjére vonatkozó bejelentését. Az adatokat részletesen átvizsgáltuk, és az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni:

Az Internal Revenue Service bizonyos feltételek mellett fogadja el a formanyomtatványban szerepelt adatokat, ezáltal további kötelezettségik vannak.
A jármű és ingatlan között 1.028.500$ különbséget véltünk felfedezni, amelynek adóját Rebeca Flores-nak be kell fizetnie, így adóhátralékkal van nyilvántartva a rendszerünkben.
A fentmaradó összeg 102.850$
Szíveskedjék az adóhátralékát mielőbb ügyintéző kollégáinkkal intézni, hivatkozva a válaszlevélre.

Köszönjük együttműködését!

Üdvözlettel,
Leiser Mazur
Junior Agent, Internal Revenue Service

Altos123

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Mishel Molina
Tiszteletem! Rebeca Flores vagyok! Anno önöktől vettem a birtokot. Amire írásos bizonyítékom van az árára! Amit önök megszabtad az a 10% annak amiért valóban vettem! Maguk egy teljesen használt kocsinak a teljes árát számolták. Hol itt az igazság! Akkor kérem a használt kocsinak a 10% számolni ami 120e$ lenne amit meg kellene állapítani! Ha az én ingatlanomnak a 10% 171500$ én akkor ezt önöktől 1715000$ vettem amit sokkal kevesebbért adtam el! Ami után adóztam és a csere után is adóznék de nem ennyit amit önök számoltak fel. A kézpénznek a 10% ami 37500$! Bármi papír, iratra szükségük van keressenek fel és elküldöm! Addig ez esetben nem vagyok hajlandó fizetni!

PecsriK

Klaviatúra Gyilkos
Adminsegéd
Üzenetek:93
Max Meyer
2WSS3d7.png

INTERNAL REVENUE SERVICE
CSERE ADÓZÁSI NYOMTATVÁNY

Tisztelt Rebeca Flores,

A készpénzes kifizetések nem alkotják részét egy helyes adásvételi szerződésnek, amelyet a szabályozás jóváhagy. Ezzel a tettével kikerüli az adófizetést az állam felé.
Az ingatlan és a jármű között jelentős összegű eltérés van, amely mellé egy készpénzes ráfizetést is kapott, ami nem került fel az adásvételi szerződésbe.
A kifizetendő összeg, amelyet rendeznie kell
92.350$.
Szíveskedjék mielőbb rendezni az adótartozását az állam felé, maximum 24 órája van erre. Amennyiben megtagadja, további bírságokat és szankciókat von maga után.
Ha nem ért egyet az intézkedéssel, nyújtson be keresetet a bíróságon, viszont a kifizetésnek akkor is meg kell történnie.

Üdvözlettel,
Max Meyer
Commissioner of Internal Revenue Service

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó