Elfogadva Eve Morris-Cortez

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

FRGT

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
Eve Morris
unban.png

Név: Eve Morris
Adminisztrátor neve: Cortez
Indok: Ooc ker, adminnak való hazudás
Tiltás időpontja: 2024-07-23 21:45:23
Meddig tart a ban: Örökös
Miért lettél kitiltva: OOC ker, adminnak való hazudás
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Többet nem tennék ilyet és hasonlót.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Először nem éreztem jogosnak, nem éreztem úgy, hogy valóban OOC kereskedtem volna, viszont több ember meghallgatva és összegezve magamban azt, amit tettem belátom, hogy jogos volt az eljárás. Az adminnak való hazudásért külön elnézést kérek, mivel teljesen más szemszögből láttam az egészet így nem is tudatosult bennem, hogy valóban vétkeztem így ezt a részét fel sem fogtam eleinte, hogy félrevezető lehet, amit írtam. Sajnálom a dolgot, valóban fel sem fogtam, hogy mit is tettem és ezúton szeretnék még egyszer elnézést kérni a másik féltől, akinek ezzel problémát okoztam, illetve tőletek is, hogy nehezítettem a munkátok. Szeretem a szervert, a szabadidőm jelentős részét itt töltöm és szeretném tölteni továbbra is. Kérlek legyetek tekintettel arra, hogy nem viselkedés, vagy rp színvonalbeli hibát vétettem, hanem saját, félre értelmezett nézőpontom juttatott ebben a helyzetbe. Köszönöm előre is a választ!

Cortez

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:1,102
Főadmin hozzászólás
Szia @FRGT

Az általad leírtak alapján látom, hogy beláttad a hibáidat és őszintén elismerted ezeket.
Úgy gondolom, hogy mindenki hibázhat, és a lényeg az, hogy tanuljunk ezekből.
Az őszinte megbánásod és a felelősség vállalásod miatt úgy döntöttem, hogy lehetőséget adok neked a visszatérésre. Remélem, hogy valóban tanultál az esetből és a jövőben hasonló hibát nem követsz el. Megkapod az unbant, azonban teljes nullázással. Elfogadod a feltételeket?

FRGT

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
Eve Morris
[FA] Szia @FRGT

Az általad leírtak alapján látom, hogy beláttad a hibáidat és őszintén elismerted ezeket.
Úgy gondolom, hogy mindenki hibázhat, és a lényeg az, hogy tanuljunk ezekből.
Az őszinte megbánásod és a felelősség vállalásod miatt úgy döntöttem, hogy lehetőséget adok neked a visszatérésre. Remélem, hogy valóban tanultál az esetből és a jövőben hasonló hibát nem követsz el. Megkapod az unbant, azonban teljes nullázással. Elfogadod a feltételeket?

[/FA]
Tudod erre nehéz választ adni! igen persze balf*sz voltam hogy ilyet csináltam és ez mellett ki is tartok! Az a helyzet hogy igen el várnék cserébe egy két pofont ami teljesen jogos is lenne de egy teljes nullázás az már több mint egy pofon az inkább felér egy kiadós veréssel aminek a végén még jól le is köpnek a fölfön mikor össze lettem verve,csak hogy a hasonlat meg legyen. Jó persze a döntés a tiéd nem az enyém de szerintem ez azért már kicsit több mint túlzás. én bele mentem volna abba hogy igen a kérdésbe forgó ház és kocsi amit Samson adott menjen is a kukába meg mellé mit tudom én mellé legyen még egy ingatlanom meg egy pár kocsim törölve sőt még ha kell mellé egy 360perces AJ-t is el vállalok de a teljes nullázás az nem hinném hogy nagyon fair lenne,mint mondtam és dcn is megirtam neked hogy nem OC ker volt a szándék! itt spontán a jószívűségem miatt kevertem saját magamat szarba és el is ismertem hogy igen rohadtul elcsesztem! de mondom ez..... nem tudom... Én RP-zni járok fel egy szerverre és nem grindolni ha valamit grindolnom kell azt is úgy teszem hogy közbe a számat húzom,dolgozok épp eleget IRL nem kell hogy még egy játékba is azzal töltsem az időm. De az hogy én nullárol kezdjem és mindennel foglalkozzak csak ne az RP-vel az nem az én világom. Mindegy mint emlitettem ezelött is igen hibáztam és szerintem elég bőven elmagyaráztam discordon is hogy nem azért csináltam amit csináltam mert nekem szabályt volt kedvem szegni se nem az adminoknak neheziteni a dolgát,legalább egy vonalat húzzunk már meg egy videójátékról beszélünk nem egy embert öltem IRL hogy egyből életfogytot kelljen rá verni. Bannomat örökre kaptam kb felér ugyanazzal mintha nullázva lennék ami kb ugyanahoz vezet hogy nem játszok egy percet sem a játékkal,és nem azért mert nem lenne pénzem megvenni mindent újra de szerintem ezt a részét is át tárgyaltuk ezelött már discordon. Minden esetre várom válaszod.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,112
Silay Denzel
OOC ker után egyáltalán nem túlzás, hogy ki leszel nullázva. Örülj, hogy egy ilyen után kapsz egyáltalán lehetőséget a visszajövetelre.

Cortez

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Főadmin hozzászólás
Jelen helyzetben, számodra felajánlottam egy lehetőséget, amivel nem éltél. Utolsó lehetőségként megkérdezem, hogy elfogadod e vagy sem. Amennyiben nem, úgy a ban marad rajtad.

Cortez

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Főadmin hozzászólás
Ebben az esetben a bannodat feloldottam, nullázásodat intézzük

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó