Üzenetek:23
Eve Morris
Név: Eve Morris
Adminisztrátor neve: Cortez
Indok: Ooc ker, adminnak való hazudás
Tiltás időpontja: 2024-07-23 21:45:23
Meddig tart a ban: Örökös
Miért lettél kitiltva: OOC ker, adminnak való hazudás
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Többet nem tennék ilyet és hasonlót.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Először nem éreztem jogosnak, nem éreztem úgy, hogy valóban OOC kereskedtem volna, viszont több ember meghallgatva és összegezve magamban azt, amit tettem belátom, hogy jogos volt az eljárás. Az adminnak való hazudásért külön elnézést kérek, mivel teljesen más szemszögből láttam az egészet így nem is tudatosult bennem, hogy valóban vétkeztem így ezt a részét fel sem fogtam eleinte, hogy félrevezető lehet, amit írtam. Sajnálom a dolgot, valóban fel sem fogtam, hogy mit is tettem és ezúton szeretnék még egyszer elnézést kérni a másik féltől, akinek ezzel problémát okoztam, illetve tőletek is, hogy nehezítettem a munkátok. Szeretem a szervert, a szabadidőm jelentős részét itt töltöm és szeretném tölteni továbbra is. Kérlek legyetek tekintettel arra, hogy nem viselkedés, vagy rp színvonalbeli hibát vétettem, hanem saját, félre értelmezett nézőpontom juttatott ebben a helyzetbe. Köszönöm előre is a választ!