Elutasítva Ethan Winslow

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Cyber

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:100
Diego Herrera
unban.png

Név: Ethan Winslow
Adminisztrátor neve: Flecso
Indok: Összegyűlt 5 db figyelmeztetés
Tiltás időpontja:2025.09.21
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: Az említett eset során Alice Maslow karakterét kiraboltam, és sajnálatos módon később egy szúrással végződött a konfliktus. Szándékom csupán sebesítést okozni volt, nem pedig végzetes kimenetelt; azonban nem voltam tisztában a szerver/script működésével, amely azonnali halált eredményezett. Teljes mértékben megértem, miért járult ez az ötödik figyelmeztetésemhez, és elfogadom a felelősséget az okozott következményekért. Szeretném hangsúlyozni, hogy nem állt szándékomban senkit megölni vagy komoly kárt okozni — ez hibás információismeret és rossz döntés együttese volt.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Ha lehetőséget kapnék a visszatérésre, az alábbiakat ígérem: alaposan áttanulmányozom a szerver szabályzatát és a játékrendszer működését; szükség esetén konzultálnék az adminokkal vagy tapasztaltabb játékosokkal, hogy biztosan megértsem a mechanikákat; minden helyzetben körültekintőbben, türelmesebben és felelősségteljesebben cselekszem; továbbá aktívan törekednék arra, hogy a közösség számára hasznos, konstruktív szerepjátékot hozzak létre. Az elmúlt időszakban törekedtem a szabálykövetésre, és ha visszajöhetnék, szeretném bizonyítani, hogy komolyan veszem ezt a feladatot.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen — elismerem, hogy az adminisztrációtól kapott intézkedés indokolt volt, különösen azért, mert ez már az ötödik figyelmeztetésem volt. Egyidejűleg kérem, hogy vegyék figyelembe őszinte megbánásomat, a magam részéről megtett korrekciós lépéseket, valamint azt, hogy nem szándékosan követtem el visszaélést a szerveren. Nagyon szeretnék egy újabb esélyt kapni, hogy bizonyítsam: képes vagyok felelősségteljesen és közösségépítő módon szerepelni a szerveren.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó