Elfogadva Ethan Winslow - Flecso

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Cyber

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:105
Ethan Winslow
unban.png

Név: Ethan Winslow
Adminisztrátor neve: Flecso
Indok: Összegyűlt 5 db figyelmeztetés
Tiltás időpontja: 2025.09.21
Meddig tart a ban: örök
Miért lettél kitiltva: Azért kaptam tiltást, mert több alkalommal megszegtem a szerver szabályait, és a figyelmeztetések száma elérte a maximumot. Volt olyan eset is, amikor konfliktus közben nem figyeltem a szituációra, és túlzásba vittem a karakterem cselekedeteit.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Ha visszajutok, jobban odafigyelek arra, hogy a karakterem cselekedetei mindig illeszkedjenek az RP-hez, és ne lépjem túl a határokat. Tudatosabban fogok játszani, figyelve arra, hogy élményt nyújtsak más játékosoknak is, ne csak magamnak.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen, jogosnak érzem a tiltást, mivel valóban hibáztam. Elismerem a felelősségemet, és tanultam belőle. Arra kérem az adminisztrációt, hogy adjon egy esélyt a javításra, mert szeretnék korrekt módon játszani a továbbiakban.

Flecso

Fórum Császár
Adminisztrátor
Üzenetek:217
Adminisztrátor hozzászólás
Szia @Cyber !
Hosszas mérlegelés után, és mivel eltelt már sok idő a kitiltásod óta, arra jutottam hogy a kitiltásodat feloldom!
DE mivel az UCP-d közel sem tiszta és rengeteg szankciót kaptál már, illetve nem is ez volt az első kitiltásod így egyetlen feltétellel engedlek vissza, ha minden szabályt betartasz.
Amennyiben ez nem valósul meg úgy a kitiltásod visszakerül immáron tényleg véglegesen.
Remélem az ígértek alapján látunk majd téged játszani, sok sikert a szerver életében!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó