Erotikus RP/ERP - kibeszélő topic

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Sziasztok!

Egy meglehetősen érzékeny témát hoztam most terítékre, melyel kapcsolatban véleményetek érdekelne. Arra kérek mindenkit, hogy véleményét kúlturáltan, a téma által kiváltott érzelmeket és indulatokat elfolytva fejtse ki!

Mindannyian tudjuk, hogy már a San Andreas óta létezik hazánk roleplay közösségében is az erotic roleplay/ERP/szexrp. Az sem titok, hogy a GTA V roleplay megjelenése és az egyedire szabható XML-ek megérkezése óta az érdeklődés eziránt az rp iránt hatalmasat ugrott.

Külföldön és itthon is megannyi játékostársunkat foglalkoztatja és érdekli ez az rp, annak sok esetben részletes levezetése és leic-zése. Sajnos nem sajnos én azon csapat táborába tartozom, aki nem teljesen érti ennek a dolognak a mivoltját illetve a létjogosultságát. Természetesen tudom, hogy ezt az rp irányt megszüntetni/elnyomni nem tudom. A dolog létjogosultsága a 2023-as rp szcénában megkérdőjelezhetetlen és stabil.

Mindezek ellenére engedjétek meg nekem, hogy feltegyek pár kérdést, amikre várom mindenkinek a válaszát érdeklődve! Ismételten kiemelném, hogy ez egy világszinten jelenlévő dolog a roleplay világában, így arra kérek mindenkit, hogy ne korlátozódjunk le mindenáron a OneRP-re. Ne személyeskedjünk egymással, őrizzük meg a tárgyilagos és tisztelettudó hangmetet. Kérdéseim a következők:

1. Miért jó ez az RP? Mivel ad többet, mint egy közösségi roleplay vagy bármi más?
2. Mi ösztönzi a játékosokat arra, hogy karaktereiket a legtöbb esetben ilyen szituációba vezessék vagy csupán a "kapcsolat rp" fele tereljék, mely szorosan kötődik ehhez az rp típushoz.
A GTA V XML-es megoldása óta a megannyi szemrevaló karakter létrejött, ez különösen igaz a női karakterekre... Kérdéseim is terelném ezen irányba. Habár nem annyi, de korábban is volt rá példa, hogy férfiak női karakterrel rpztek, ennek száma elenyésző volt. Mégis GTA V-ben rengeteg férfi társunk alakít női karaktert. Amivel nincs semmi gond, de lenne kérdésem:

3. Mi az oka annak, hogy megannyi férfi játékos dönt a női karakter mellett és preferálja ezúton a leszbikus vonalú roleplayszálak kialakítását?
4. Milyen hátsó, esetlegesen tudatalatti indok válthatja ki ezt a döntés? Ha már erotic roleplay, miért kedveltebb a leszbikus, mint a hetero irány?
5. Tagadhatatlanul sok esetben egyes emberek nagyon messzire tudják vetni a sulykot. Olyan messzire, hogy az már a mindenkori szerver vezetősége által kontrollálandó. (Nem egy szerver szabályzata tiltja bizonyos rp szituációk kialakítását az rpn belül) Mi viheti őket erre a szintre?

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy topicomat tárgyilagos módon hoztam létre. Kíváncsian várom azon emberek véleményét, kik elfogulatlanul, saját szubjektív véleményüket a normáknak megfelelve fejtenék ki. Akik erre nem képesek, azok görgessenek tovább.​

Amennyiben a dolog személyeskedésbe menne át, vagy eltérne a tárgytól zárjátok kérlek! Köszönöm!
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,538
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok! Előre szólok, hogy mindenki tisztában legyen vele. Ha nem tudtok megfelelő hangnemben, stílusban hozzászólni és nem veszitek figyelembe a játékostársaitokat, mert megsértitek őket, akkor szankcionálva lesztek. A topic normális keretek közt maradhat fent, ennek tudatában írjatok hozzá.
 

Az Elisz

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:398
Yana Timurovna
1. Miért jó ez az RP? Mivel ad többet, mint egy közösségi roleplay vagy bármi más?​
Semmivel, azonban számomra a roleplay elég nagy szabadságot jelent, így egyáltalán nem ítélem el ezt a formát, sőt, még bátran ösztönzöm, szabadabbá tenném.
Kieg.: Személyes véleményem bónuszban ide még az lenne, hogy a jelenlegi társadalmi szexuális frusztráció, mentális bezártság egyik tökéletes levezetője ez.
Fogalmazhatnak, mindenféle kötöttség nélkül, van, aki ezt olyan művészien tette a múltban, hogy készséggel folytattam az illetővel hasonló szálat.
Az emberek iszonyatosan be vannak zárva az elméjükbe, olyan mértékben, hogy valahol a gondolataikat szerintem le kell írniuk. Nem, nem arra célzok, hogy ettől bármilyen "olyan" eredményt várnak. Nem. Semmiképp, azonban a fogalmazás és a gondolatok szabadjára engedése egy tökéletes, de csupán átmeneti megoldás. Emellett pedig kipróbálhatnak olyan személyiségeket, olyan ERP formákat , amilyeneket csak akarnak.
2. Mi ösztönzi a játékosokat arra, hogy karaktereiket a legtöbb esetben ilyen szituációba vezessék vagy csupán a "kapcsolat rp" fele tereljék, mely szorosan kötődik ehhez az rp típushoz.​
Úgy vélem, a kapcsolatRP sokak számára a karakter emberi tulajdonságokkal való felruházásához ad hozzá egy bónuszt, bár az ERP only akár lehet prostiRPs is, erotikus masszőr, stb. Én ezt is ugyanúgy támogatom, kicsit sem ítélem el személy szerint, sőt, még ha a karakteremhez hű a dolog, mondjuk, hogy "élek a lehetőséggel".

3. Mi az oka annak, hogy megannyi férfi játékos dönt a női karakter mellett és preferálja ezúton a leszbikus vonalú roleplayszálak kialakítását?​
Ugyanazt fogom erre is válaszolni, amit a következőre is. Sok ember fog azzal érvelni vélhetően, hogy ha ő például egy női karaktert hoz, aki hetero teljesen, akkor őt melegnek fogják titulálni. Volt olyan közösség, ahol ez így volt, valóban. Eléggé toxikus, számomra felfoghatatlan, hogy az ember OOC személyét miért is kéne összevetni az általa hozott karakterrel. Számomra az, hogy kizárólag női karaktert hozok, az is indokkal történik, ha bár természetesen nem ezzel.
Leszbikus RP, szintén ugyanez a válaszom, valószínűleg a delikvens attól tart, akkor melegnek titulálják, ami valamiért egy igen degradáló kifejezésként lenne alkalmazva, annak ellenére, hogy elméletileg fejlődő világot kéne élnünk, ilyen téren hatalmas visszafejlődésen mentünk keresztül.
4. Milyen hátsó, esetlegesen tudatalatti indok válthatja ki ezt a döntés? Ha már erotic roleplay, miért kedveltebb a leszbikus, mint a hetero irány?​
Pontosan ugyanazon okból, mint az is, hogy a férfiak többsége statisztikailag a leszbikus felnőtt tartalmakat többször keresik, mint a hetero tartalmakat.
Plusz a 3-as pontra adott válasz második fele erre a kérdésre is vonatkozik.
5. Tagadhatatlanul sok esetben egyes emberek nagyon messzire tudják vetni a sulykot. Olyan messzire, hogy az már a mindenkori szerver vezetősége által kontrollálandó. (Nem egy szerver szabályzata tiltja bizonyos rp szituációk kialakítását az rpn belül) Mi viheti őket erre a szintre?​
Úgy vélem, hogy a szerveren behozott szabálypont tökéletes prevenció, ha bár nem örülnek neki sokan, főként nem a prostiRPsek ;D
Úgy vagyok vele, hogy ameddig az egyik fél nem kiált undiRP-t a másiknak, addig szabadon engedném az adott fogalmazásokat, főként, mert jómagam is több ízben próbálgattam hasonló utakat, fogalmazásokat, ERP formákat, rezzenéstelen arccal, anélkül, hogy ezzel a másik felet kényelmetlen helyzetbe hoznám.
Az ilyesmi minimum undiRP szabálypont, főként egy-két része, így a golden shower, stb is ide tartozik. Anélkül ilyet RPzni, hogy tisztában lennél azzal, hogy a másiknak nincs ezzel baja, egyértelműen meh.
Azonban ahogy a legelső pont kiegészítéséhez is írtam, az RP szerveren rengetegen kereshetnek titokban szabadságot. Az új szabálypont pedig megoldja, hogy ezt maguk közt intézzék el azok, akik igenis érdeklődnek ilyesmi fogalmazások iránt. Semmiképp nem tiltanék semmi többet ebből az RP műfajból, így is rengeteg korlátot szabunk magyarországon, amit máshol nem is gondolnak, hogy szabályozni kéne.

 
Utoljára szerkesztve:

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Először is, még edit előtt megkérdezném, hogy pontosan mire célzol? (Erotikus masszőrök? Prostik? Vagy a nyilvános helyen, már tiltottnak számító ERP?)
Erotikus kínzások, bármiféle olyan roleplay, melyet a "hardcore" kategóriába lehet sorolni. Nem tudom szebben leírni: vizelet részletes rpzése gusztustalan sok esetben gyomorforgató dolgok. Erotikus dominancia bármi. BDSM akár. Széklet, stb. Nem kell szerintem tovább részletezni, értitek.
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:671
Dexter Sosa
Erotikus kínzások, bármiféle olyan roleplay, melyet a "hardcore" kategóriába lehet sorolni. Nem tudom szebben leírni: vizelet részletes rpzése gusztustalan sok esetben gyomorforgató dolgok. Erotikus dominancia bármi. BDSM akár. Széklet, stb. Nem kell szerintem tovább részletezni, értitek.
ízlések és pofonok, kinek mi jön be. Hamár IRL nem tudja kiélni magát élje itt ki négy fal közt (ingame).
 
Utoljára szerkesztve:

eziokala

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
Sévon Epps
Helló, engem is mindig érdekelt, hogy igazából valaki miért folytat ilyen jellegű szerepjátékot, én személy szerint sose folytattam és nem is tervezek. Nem vetek meg senkit se, aki még is szeret ilyen szerepjátékba kerülni. (Az olyan kérdéseket inkább kihagyom, melyről nem tudok semmilyen véleményt alkotni.)

1) Azt mindenki maga dönti el, ha valaki úgy érzi, hogy ilyen szerepjátékot szeretne folytatni és a szerver szabályzata engedi, akkor éljen jogával nyugodtan, engem személy szerint addig nem zavar a dolog, míg négy fal között zajlik az egész. Jobb esetben két embernek ad lehetőséget órák hosszáig roleplayezni, ami végül is a szerver lényege. Én személy szerint egy közösségi szerepjátékon bármikor részt veszek előbb, mint hogy belekeveredjek ilyen szituációba.


3) Erre a kérdésre konkrét válasz nincsen, én mindig is csak rendőrként vagy gengszterként tevékenykedtem egy szerveren, ezeknek a karaktereknek a neme mindig is férfi volt. Gondolom vannak olyan személyek, akik hasonló cipőben vannak, mint én.


3.1) Ennek az egyik oka véleményem szerintem egy új út nyílik meg az emberek előtt, mint pénz szerzés, illetve vagyonra sincs szükséged igazából. -> Találsz magadnak egy srácot IC, eltart, visz téged, veled roleplayezik, vagy éppen kihasználod a női testnek az adottságait és ebből keresed kenyered. Hogy köze van-e ahhoz, hogy az ember OOC személye befolyásolja-e az IC karakter választást, arról nem tudok véleményt mondani, de emiatt jó ez a topic, mivel több perspektivát fel lehet nyelni.


5) Ennél már én inkább VÉLEMÉNYEM szerint a személy OOC személyisége játszik közre, az egészben saját szubjektív véleményem szerint az a gáz, hogy ebben akkor egy OOC fiatal srác is részt vehet, és tanulhat néhány olyan dolgot, amire lehet még várni kéne jó pár évet (vagy inkább sohasem) és ez akár befolyásolhat nála néhány dolgot a jövőben.

U.I.: Ami a négy fal között történik és ott is marad az engem hidegen hagy, ameddig a józan ész határain belül vagyunk.
 
Utoljára szerkesztve:

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,304
Függetlenül a kérdéseidtől. Miért néznek az emberek felnőtt tartalmakat? Ezt a kérdést tedd fel magadnak és kapsz egy körképet arról, miért is döntenek hasonló cselekmények mellett a játékosok. A vágyaikat elégítik ki ezzel. Ritka esetben olyan katasztrofális jelenetek alakulnak ki ami szürreális. Ez igazolja azt, hogy a beteljesületlen vágyaikat próbálják pótolni. Női karakterrel addig nincs probléma amíg a saját javára fordítva, akár a személyazonosságát is meghazudtolva ver át más játékosokat. Szumma szummárom, könyvet lehetne kiadni azokról a jelenetekről melyek itt születtek meg.
 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:487
Na most, mielőtt reflektálok arra, amit írtál leszögezem, hogy véleményem szerint ez egy olyan sokrétű dolog, amit nem lehet csak úgy általánosságban megválaszolni. Egyesek számára ez is csak egy RP a sok közül, mások számára, hát.. maradjunk annyiban, hogy 18+ korhatárt kapott a játék és bár ezalatt a kor alatt sokan elég érettek hozzá és az RP-hez, azért van olyan réteg, aki részt vesz ilyen kategóriájú szerepjátékban és nem szabadna neki.
Szerény véleményem szerint:
1. Miért jó ez az RP? Mivel ad többet, mint egy közösségi roleplay vagy bármi más?
Nem ad többet, mint egy XY RP szituáció, ez is csak egy a sok közül. Ha megtörténik megtörténik, ha nem, akkor nem. Csak egy lehetőség a többi meglévők mellett.
2. Mi ösztönzi a játékosokat arra, hogy karaktereiket a legtöbb esetben ilyen szituációba vezessék vagy csupán a "kapcsolat rp" fele tereljék, mely szorosan kötődik ehhez az rp típushoz.
Bár te is leírtad, hogy lehet egyiket a másik nélkül, de úgy érzem ez fontos szempont. Egy kapcsolat RP az én véleményem szerint sok dolgot hozzáadhat a dolgokhoz, mivel egyedi szitukat szülhet, aminek nincs köze a témádhoz. Személy szerint, ha ilyen RP-re folyamodok, akkor előtte megnézem, hogy RP-zik a másik, mivel nem szeretnék olyan szituba kerülni, ahol OOC érezném rosszul magam az esetleges RP sorok láttán. Pl egy 14 éves kisfiú személyében, aki nincs tisztában a dolgokkal. (Bár sokszor feljön az "itt éli ki" dolog, bár megeshet, szerintem könnyen szűrhető, főleg, ha előtte rendesen RP-zel az adott személlyel)
3. Mi az oka annak, hogy megannyi férfi játékos dönt a női karakter mellett
Félbeszakítom a kérdésed, bár most férfi karakterem van, én őszintén mondom neked, hogy szimpla megszokásból játszom női karival. (Sims, Mass Effect, ilyesmi játékokban ezt szoktam meg)
4. Milyen hátsó, esetlegesen tudatalatti indok válthatja ki ezt a döntés? Ha már erotic roleplay, miért kedveltebb a leszbikus, mint a hetero irány?
Szerintem egyesek nehezen vonatkoztatnak el maguktól, amikor RP-znek (nem, ez nem jelenti azt, hogy rosszul alakítanak karit) és zavarja őket, hogy mondhatni összejönnek egy pasival.
Bár azt is fontos megemlíteni, hogy sokszor elég hamar el van ítélve egy karakter leszbikusnak, amikor nem feltétlen az. Felesleges fejtegetni, lehet pl biszex az egyszerűség kedvéért csak épp nőt talált.
5. Tagadhatatlanul sok esetben egyes emberek nagyon messzire tudják vetni a sulykot. Olyan messzire, hogy az már a mindenkori szerver vezetősége által kontrollálandó. (Nem egy szerver szabályzata tiltja bizonyos rp szituációk kialakítását az rpn belül) Mi viheti őket erre a szintre?
Szerintem szitufüggő, de erre rengeteg válasz van, egy része sértő is lehet. Úgy gondolom elég sok olyan szitu van, amit az IRL tapasztalatlanság szülhet. Legalábbis rengeteget láttam.
Természetesen nem lehet megvédeni mindenkit, van aki nem tud elvonatkoztatni és itt pótolja az IRL dolgokat, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez a réteg sokkal kisebb, mint ahogy a többség gondolja.

Erotikus kínzások, bármiféle olyan roleplay, melyet a "hardcore" kategóriába lehet sorolni. Nem tudom szebben leírni: vizelet részletes rpzése gusztustalan sok esetben gyomorforgató dolgok. Erotikus dominancia bármi. BDSM akár. Széklet, stb. Nem kell szerintem tovább részletezni, értitek.
Szerintem az itt leírtak elég erősen eltérnek egymástól és a WCs példa az én szememben sokkal undorítóbb, mint a másik. De itt is figyelembe kell venni, hogy emberenként változik, hogy mi az, ami undi és mi az, ami nem. Meg természetesen, ha ilyen szituációba keverednél akaratlanul, akkor jó, hogy egy OOC üzenet elég, hogy félbehagyhasd következmény nélkül.

Kis végszó: Ezzel az egész dologgal úgy vagyok, hogy mindenkinek szíve joga azt RP-zni, amit szeretne. Ha valaki szeretné ezt nyomni, szerintem teljes mértékben meg lehet tenni IRL vonatkozás nélkül, mint bármilyen más RP-t. Felesleges mémelni, agresszívkodni, kötekedni (nem rád értem most) a lényeg, hogy a szerón maradjon az egész és ne essünk át a ló másik oldalára vele. (nem szeretnék példákat mondani, szerintem sokan láttak már különféléket)
 
Utoljára szerkesztve:

Lucas.

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:93
Jennifer Saliven
Rövid leszek és tömör, nagyjából 2 hónapja rp-zek lányt, és hát amit tapasztaltam néha már kb a plafont verte annyira cringe volt. Köztudott nagyrészt fiúk rp-znek lányt amivel nincs baj, de úgy gondolom lehet nem így van, van olyan aki itt éli ki a vágyait úgymond egy karakterre. Senkit nem akarok megbántani ez az én észrevételem.
 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:487
akár a személyazonosságát is meghazudtolva ver át más játékosokat.
Sajnos nem egy példát láttam már erre és személy szerint egyik felet sem értem. Azt is gáznak tartom, ha valaki egész nap azon van, hogy csajnak gondolja egy közösség és azokat sem, akik különleges bánásmódban részesítik, esetlegesen IC vagy OOC juttatásokkal támogatva őt. De sajnos ez a szint néha és nem csak az RP szerókon, hanem más helyeken is, pl twitch. (itt a csecses medencés streamekre gondolok pl)
 

daco

🌊
Adminsegéd
Üzenetek:393
find out ic
Üdv.
A Demzsi által feltett kérdésekre szeretnék általánosított válaszokat adni. Ezen válaszok nem az én válaszaim, én is pont annyira vagyok kíváncsi a többi hozzászólásra, mint bárki más. Hiába, hogy a kíváncsiság öli meg a macskát. Tovább hangsúlyoznám, ezek nem az én válaszaim, hanem azok amiket én, mint harmadik fél megfigyelhettem.
1. Miért jó ez az RP? Mivel ad többet, mint egy közösségi roleplay vagy bármi más?
Sokak számára ez a típusú RP jelenti azt, hogy a kettő adott karakter között szorosabb lesz a kapcsolat. Ha nem is intim szinten, hanem általánosságban. Mint a bizalom egy szimbóluma.
2. Mi ösztönzi a játékosokat arra, hogy karaktereiket a legtöbb esetben ilyen szituációba vezessék vagy csupán a "kapcsolat rp" fele tereljék, mely szorosan kötődik ehhez az rp típushoz.
Felettem Elisz leírta. Az emberek társaságra vágynak, bármilyen legyen is az. Amolyan státusszimbólum* lett. Egyfajta emberséget ad a karakternek az, hogy egy tényleges másik karakter áll mellette, és nem magányos farkas vagy fiktív.
3. Mi az oka annak, hogy megannyi férfi játékos dönt a női karakter mellett és preferálja ezúton a leszbikus vonalú roleplayszálak kialakítását?
Ha valakinek szabad kezet adunk, hogy azt csináljon a karakterével amit szeretne, azt is fog. A legtöbb esetben a női karakterek úgy készülnek el, hogy valaki csak ki szeretné próbálni, hogy milyen és sodródik az árral. Bár valljuk be, egyáltalán nem egyszerű egy olyan szerepet felvenni, melyhez semmi közünk nincsen a való életben, jelen esetben az ellenkező nem szerepét. Sajnos a legtöbb esetben a női karakterek nagyon férfias jellemvonalakkal jelennek meg.

Eddig kettő típust sikerült észrevegyek.
1. Mint mondtam, elég nagy kihívás egy olyan dolgot RP-zni, amihez semmi köze az embernek IRL. És ez azt eredményezi, hogy egy olyan karaktert kapunk vissza, akin alig van valamennyi ruha, folyamatosan magamutogató (dekoltázs, satöbbi) de mégis úgy beszél, mint egy kocsis és kérdés nélkül rádrántaná a fegyvert, ha tehetné. Általában túl vannak ezen karakterek tolva, minden téren.
2. Illetve az olyanok, akik úgy bele tudnak az ellenkező nem bőrébe bújni, hogy meg sem mondaná róla az ember, hogy IRL férfi.
4. Milyen hátsó, esetlegesen tudatalatti indok válthatja ki ezt a döntés? Ha már erotic roleplay, miért kedveltebb a leszbikus, mint a hetero irány?
Erre inkább itt adok választ, mintsem az előző kérdésben. Ez pedig nagyon egyszerű és szerintem magától értetődik. A saját karakterüket nem veszik figyelembe az emberek, inkább csak a másikat. A dopamin receptorok működésbe lépnek, amint meglátnak az emberek egy jól kinéző karaktert és.. igen.

Emellett ez szorosan kapcsolódik az előző kérdéshez is. Inkább RP-znek az emberek egy olyan karakterrel, mely az ellenkező nemet erősíti, mintsem a sajátukkal.
5. Tagadhatatlanul sok esetben egyes emberek nagyon messzire tudják vetni a sulykot. Olyan messzire, hogy az már a mindenkori szerver vezetősége által kontrollálandó. (Nem egy szerver szabályzata tiltja bizonyos rp szituációk kialakítását az rpn belül) Mi viheti őket erre a szintre?
Erről egy kutatás is volt, bár nem tudok hirtelen forrást adni, de itt válaszban szépen ki is fejthetem. Ha valaki keze alá adjuk az alkotás szabadságát, a norma és megszokott egy idő után unalmassá és sablonossá válik. Ez eredményezi azt, hogy időről-időre kis lépésekben haladunk a durva és erőszakosabb dolgok felé. Egy bizonyos idő után pedig már a fentebb leírtak is megjelennek. Az emberi fantázia határtalan, és sajnos senki sem szabhatja meg azt, hogy mi is indítja be igazán.
 

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:789
1. Miért jó ez az RP? Mivel ad többet, mint egy közösségi roleplay vagy bármi más?
Kérdésed első felére mindig azt válaszolom ha kérdezik. RL is csinálod ha kapcsolatban vagy. Így a karaktered miért ne tenné ha lapcsolatban van? Igen sajnos vagy nem sajnos nekem ez a hülyeségem, hogy ritkán van úgy ERP-m hogy csak úgy egy buli után bebújjon a karakterem más ágyába.

2. Mi ösztönzi a játékosokat arra, hogy karaktereiket a legtöbb esetben ilyen szituációba vezessék vagy csupán a "kapcsolat rp" fele tereljék, mely szorosan kötődik ehhez az rp típushoz.
Kapcsolat rp. Az emberek társas lények, és nem csak közösségi helyen, hanem jó az ha otthon is vár valaki. Egy átlag ember normális körülmények között arra vágyik, hogy ha felnőtt legyen legyen egy kocsija háza családja ez lenne a normális. Így a karaktereknek is kell lennie egy normának.
3. Mi az oka annak, hogy megannyi férfi játékos dönt a női karakter mellett és preferálja ezúton a leszbikus vonalú roleplayszálak kialakítását?
Én női karaktereket alakítok, egy kezemen megtudom mondani hány karakterem volt férfi. Miért a nő? Első karakterereim másik szerveren, azért születtek meg, hogy hátha egyszerűbb a vagyonszerzés, és könnyebben fogok érvényesülni. Viszont 10.000+ óra után, amit női rpvel foglalatoskodtam, rá kellett jönni, hogy kutyakemény műfaj, sokkal nehezebb egy szerepbe beleilleszteni, és ez ad egy kihívást.Igaz, a kinézet is sokat számít, mivel többször éreztem azt, hogy a mások álltal szebben kinéző karakteremhez többen közeledtek több ic kontaktja volt, és vannak karaktereim amik csúnyábbak és sikertelenebb a kapcsolatok terén.
Miért a leszbi rp? Egyszer próbáltam, hm nem tudok rá választ adni igazán. Volt pár dc beszélgetésben téma, és sokan azt mondják, hogy képtelenek női klaraktert úgy vinni, hogy azt rpzi hogy.... De ez egy játék, viszont el kell fogadni ezt is.

5. Tagadhatatlanul sok esetben egyes emberek nagyon messzire tudják vetni a sulykot. Olyan messzire, hogy az már a mindenkori szerver vezetősége által kontrollálandó. (Nem egy szerver szabályzata tiltja bizonyos rp szituációk kialakítását az rpn belül) Mi viheti őket erre a szintre?

Az ilyesfajta rp-vel ne hozzunk mást zavarba, kellemetlen helyzetbe. Tiszteletbe kell tartani játékostársainkat.
 

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:622
Millie Evers
Kis olvasgatások után amellett döntöttem, hogy én a kérdéseidet a saját (teljesen egyéni, nem kell egyeznie másokéval) véleményemmel és tapasztalaitaim szerint előállok.

Mondhatni, azt a kemény 7 év roleplay világom óta, hogy egyszer sem tudtam férfit alakítani. Nekem meg van a magam beállítottsága, meg vannak azok a szófurdulatok, cselekedetek amik ösztönösen jönnek így nekem több próbálkozás után is csődöt vallott ez a fajta rp. Biztos megtanulhatnám, de még kényelmesen is a női vonalban mozgom. (mily meglepő) Mindig azt szoktam mondani, hogy mindenki játsza azt ami neki kézenfekvő, kegyetlenül nem zavar, ha srácként egy Rose nevű karaktert vezet. Sem az, hogy szép vagy csúnya a karaktere. Vicces, de előny (facenetwork likeokon tökéletesen látszik). Igazából különbséget tudok tenni, ki az aki ért is hozzá. Aki nem ért, azon teljesen kimutatkozik. Egy hitelesebb (amennyire egy játékban lehet) nőt vinni igenis nehéz, valakik mégis meg tudják valósítani ami szuper. Ez a része akár kellhet is.

De rácsavarodok arra a részre, ami engem nagyon is érint.

Én alapjáraton (régen rengeteget olvastam, nagyrészt a tömény romantikát) is egy kapcsolatban kényelmes személy vagyok. A valóságban is szeretek szeretni és szeretve lenni (Csók, Kristóf!). Az élet így szép, imádom a szerelmet és minden velejáróját. Talán, ez is bevonzza nálam ezeket. Veled is RP-ztem Demzsi, tudod mennyire könnyen, rugalmasan és egyáltalán nem tolakodóan tudom ezt csinálni (vagyis remélem így gondolod). Veled is csodás szálat vittem, amit köszönök is. És belevéve a szexrp-t, mi elmondhatjuk, hogy egymás között nem toltuk. Lehetett volna rá lehetőség, de mi inkább a karaktereinket és az szociális kapcsolataikat vittük.

Ez az egyik véglet.

A másik azaz, ahol a “testi” dolgokat is beleviszem. Igaz, ritkán fordul elő (aki ismer mta óta, ott gyakrabban fordult elő, de mindössze 16 voltam), de mégis kevesebb volt mint olyan kapcsolattal, ahol szintén nem fordult elő. Én úgy fogalmaznám meg ezt NÁLAM, hogy talán a kapcsolat igencsak elmélyülése okozza ezt. Mindazokkal a karaktereimmel csináltam, ahol hosszú betervezés van (mint Nelinél a házasság, a gyerek), annál jobban eltudom játszani és úgymond több kedv visz rá erre. Mert ez NÁLAM nagyon hangulatfüggő, lehetnék álszent, de inkább a valós életemet viszem erre a téren. De hazudhatnám is, hogy nem csináltam sacc-per-kábé 1 hónapja.
Nincs ezzel addig gond, míg nem erőltetik rám, vagy nem lépünk át egy szintet ami nekem már nagyon kellemetlen (pisi-izé-bdsm).

Az, ami itt nem tetszik, hogy minden harmadik (!) ember a saját neméhez vonzódik. Több leszbikus házasságon voltam már, mint heteron. Nem vagyok az a személy, aki elítéli ezeket, de ha már nővel, akkor sráccal is tudnánk ugyanezt RP-zni. Őszintén, megtanultam ezt már elraktározni magamban, nem is érdekel inkább ez a része. Álljon le RP-zni, legyen reális a karakterével és én már boldog vagyok.

De egy szónak is száz a vége: a korlátozásnak pedig örülök, de nem is a kültértől való elzárásnak, hanem annak, hogy adminként (még) elborzadtam két recon között azokon amiken láttam. Mindenkinek más, mindenkinek van fétise, mindenki tegyen is eleget az akaratainak, de gondoljunk bele, hogy ezzel magunkat csorbítjuk valaki szemében vagy sem. Ha meg felvállaljuk akkor pedig fogadjuk is el!
 

tamas_

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:178
-
Igazából én egyszer kerültem ilyen szituációba, évekkel ezelőtt, mert be kell valljam töredelmesen, nem volt még rinocéroszbőr az arcomon lezárni az egészet egy OOC nemmel, de már ott megfogadtam, hogy soha többet, mert olyan mértékű cringe ért engem, hogy a 20 percből bő 18-at tálcázva töltöttem. Az egészséges ember szerintem kinő ebből, nem nyújt számára élvezetet, például úgy, mint a legtöbb videójátékból, amik szórakoztatóak voltak még gyerekként, aztán jöttek egyéb felelősségek, elfoglaltságok, célok, és a számítógépen töltött idő csak üres, unott kattintgatás, vagy tanulás, olvasás, esetleg megmaradsz egy CS-nél. Visszavezetve, szimplán weird ilyet csinálni, főleg ha egy külső szemlélő, ki a valós éned kapja rajta ezen, helyébe képzeled magad, és előbb-utóbb el kell kezdeni így gondolkodni ( önreflexió egy formája ), a káros szokásokat pedig levetkőzni, érni kell. Ennek a műfajnak a nagymértékű fogyasztását és magas népszerűségét annak tudnám be, hogy akárcsak a felnőtt tartalmak esetében, felszabadul az emberben az az érzés, hogy elért valamit, kemény munkával és önfejlesztéssel megkapta álmai nőjét, szeretve érzi magát, jön a dopaminbomba, és tényleg, általánosságban elmondható, hogy az egyéni vágyait éli ki a lehető legkönnyebb formában, minimális erőbefektetéssel, felesleges ezt díszíteni. Azzal bajom nincs, ha valaki "egészséges" körülmények között, mondjuk két héten egyszer bevállal egy ilyet fél órára, de sajnos én is hajmeresztő dolgokat láttam, amíg tudtam reconolni, és sokkal többet, mint kellett volna. A leszbikusság esetében pedig azt véltem felfedezni, hogy az alteregók kreálói nem tudnak a perszónájuktól teljes mértékben elrugaszkodni, és mivel 90%-ban fiúk, így nyílvánvaló, hogy IC nem egy férfival akarnak összeházasodni, személyes preferenciáikat vetítik ki ily kreatív módon a karakteralkotásukra, ritka az olyan eset, amikor valaki őszintén leszbikus, és nem vezérli hátsó szándék. Ez már olyan, mint egy biléta. Ha valaki ilyen tulajdonságokkal ruházza fel a karakterét, nagy eséllyel meg tudod mondani róla, hogy vevő az ilyesmire. Lehet a karakter részének, a párkapcsolat velejárójának nevezni, coping mechanizmusokat keresni, de az órás RP-k, naponta akár többször is, de az biztos, hogy mindennap egyszer, valamint ennek a hajszolása, semmiképp sincsenek az emberre pozitív hatással. Érdemes minél kevesebbszer ilyenre adni a fejed, vagy amblokk kizárni és egyéb területet keresni, ahol kiteljesedhetsz, mert véleményem szerint ez softcore pornográf tartalom, amit leművelnek a legtöbben, azokról pedig bizonyítottan tudjuk, hogy tönkreteszik az agyad, függőség, téves önértékelés, egyebek. Én már a lájtos párkapcsolat RP-vel is úgy vagyok, hogy kösz, nem. Igaz, azzal akkora baj már nincs.​
 
Utoljára szerkesztve:

Diablo

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:128
Gabriel Corryder
Sziasztok!

Egy meglehetősen érzékeny témát hoztam most terítékre, melyel kapcsolatban véleményetek érdekelne. Arra kérek mindenkit, hogy véleményét kúlturáltan, a téma által kiváltott érzelmeket és indulatokat elfolytva fejtse ki!

Mindannyian tudjuk, hogy már a San Andreas óta létezik hazánk roleplay közösségében is az erotic roleplay/ERP/szexrp. Az sem titok, hogy a GTA V roleplay megjelenése és az egyedire szabható XML-ek megérkezése óta az érdeklődés eziránt az rp iránt hatalmasat ugrott.

Külföldön és itthon is megannyi játékostársunkat foglalkoztatja és érdekli ez az rp, annak sok esetben részletes levezetése és leic-zése. Sajnos nem sajnos én azon csapat táborába tartozom, aki nem teljesen érti ennek a dolognak a mivoltját illetve a létjogosultságát. Természetesen tudom, hogy ezt az rp irányt megszüntetni/elnyomni nem tudom. A dolog létjogosultsága a 2023-as rp szcénában megkérdőjelezhetetlen és stabil.

Mindezek ellenére engedjétek meg nekem, hogy feltegyek pár kérdést, amikre várom mindenkinek a válaszát érdeklődve! Ismételten kiemelném, hogy ez egy világszinten jelenlévő dolog a roleplay világában, így arra kérek mindenkit, hogy ne korlátozódjunk le mindenáron a OneRP-re. Ne személyeskedjünk egymással, őrizzük meg a tárgyilagos és tisztelettudó hangmetet. Kérdéseim a következők:

1. Miért jó ez az RP? Mivel ad többet, mint egy közösségi roleplay vagy bármi más?
2. Mi ösztönzi a játékosokat arra, hogy karaktereiket a legtöbb esetben ilyen szituációba vezessék vagy csupán a "kapcsolat rp" fele tereljék, mely szorosan kötődik ehhez az rp típushoz.
A GTA V XML-es megoldása óta a megannyi szemrevaló karakter létrejött, ez különösen igaz a női karakterekre... Kérdéseim is terelném ezen irányba. Habár nem annyi, de korábban is volt rá példa, hogy férfiak női karakterrel rpztek, ennek száma elenyésző volt. Mégis GTA V-ben rengeteg férfi társunk alakít női karaktert. Amivel nincs semmi gond, de lenne kérdésem:

3. Mi az oka annak, hogy megannyi férfi játékos dönt a női karakter mellett és preferálja ezúton a leszbikus vonalú roleplayszálak kialakítását?
4. Milyen hátsó, esetlegesen tudatalatti indok válthatja ki ezt a döntés? Ha már erotic roleplay, miért kedveltebb a leszbikus, mint a hetero irány?
5. Tagadhatatlanul sok esetben egyes emberek nagyon messzire tudják vetni a sulykot. Olyan messzire, hogy az már a mindenkori szerver vezetősége által kontrollálandó. (Nem egy szerver szabályzata tiltja bizonyos rp szituációk kialakítását az rpn belül) Mi viheti őket erre a szintre?

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy topicomat tárgyilagos módon hoztam létre. Kíváncsian várom azon emberek véleményét, kik elfogulatlanul, saját szubjektív véleményüket a normáknak megfelelve fejtenék ki. Akik erre nem képesek, azok görgessenek tovább.​

Amennyiben a dolog személyeskedésbe menne át, vagy eltérne a tárgytól zárjátok kérlek! Köszönöm!


Nos, nálam ez a téma már többször kiverte a biztosítékot így azt gondolom nem tehetem meg, hogy ne foglaljak állást ebben.

Semmivel nem nyújt többet sőt kevesebbet szerintem mert elveszi a közösségi roleplaytől az időt és nem csak annak kéne lennie egy közösségi rpnek hogy elmegyünk discoba rázni a női karakterünk seggét vagy carmeetekre, mert sajnos most szinte csak erre van igény. Mivel én sampon olyan szerveren játszottam ahol igazolnod kellett a hogy nő vagy, ami valljuk be nem hülyeség mert sok előnyre tehetsz szert női karakterrel. Sajnos nagyon sokat tapasztaltam , hogy egy nő miatt vége lesz baràtságoknak. Egy ilyen jàtékban is nagyon sokszor tapasztaltam , hogy ha valahova belép egy nő egyből körül zsongják csak vele akarnak lenni , ez a frakció rovására is mehet. Ellenben elveszed a lehetőséget attól hogy olyan frakciók működjenek amik szinte csak férfi karaktereken alapulnak. Annyi női karakter van a szerveren , hogy lassan több női karakter lesz mint férfi, azokra nem lehet építeni maffiàkat,bandákat..
Én úgy gondolom nagyon kevés ember van aki nem haszonszerzés miatt, vagy mert menő azért alakítok ilyen karaktert hanem komolyan is gondolja.

Szexrp: Vagy túl fiatal ahhoz hogy irl csinálja, vagy nincs rà lehetősége vagy pedig nem tudja megtenni a kapcsolatában (akkor rossz kapcsolatban vagy) de számomra ez abszurd.. Nincs olyan dolog amit itt vagy bàrmilyen virtuális vilàgban kéne megtennem szexuálisan mert megteszem irl..

Utószó: Akinek van magánélete és nem napi 5-6-10+ óràt tölt a gép előtt, mert nincs mit csinàlnia az nem ezzel fogja tölteni azt a heti pár órát , hanem minőségi rpre fordítja


Csatolok egy képet ami számomra érthetetlen, hogyan tudja ebbe beleképzelni magàt vagy komolyan venni…
 

Mellékletek

  • image.png
    image.png
    4.5 MB · Megtekintések: 99
Utoljára szerkesztve:

Sanyi

cogito ergo sum
Játékos
Üzenetek:187
Eugene Miller
Az ilyesfajta RP-t művelők két nagyobb csoportra oszthatóak szerintem:

1. Az a fajta réteg, akik ezt (ahogy Elisz és a többiek is leírták) a karakterük még élethűbbé tevésére használják. Ahogy Fater írta, az ember társas lény, társat, társaságot keres legyen bárhol, bármilyen közegben. Nyilván akik ezt az oldalt képviselik, azok szép fokozottan mennek bele a szálba, előbb kapcsolatot rp-znek, majd ha eljutott ez olyan szintre, ahol már IRL is szóba jöhet, utána jön az erotika.

2. A másik réteg a szöges ellentéte az előzőnek. Még írnod sem kell bármit IC, már úgy kínálja magát a 18 éves leányt rp-ző (valószínűleg fiú) hogy menjünk szobára. Nyilván senkinek nem kell bemutatnom, hogy ez mennyire kelendő egyébként. Emögött (ahogy már többen is leírták előttem) nagy valószínűséggel IRL gátlások lapulnak. Gátlásai mindenkinek vannak, mindenki azt csinál amit szeretne, hála az égnek szabadság van, de bizonyos mértékek között. RP-zni nem CSAK azért járunk fel, hogy leírjak pár sor erotikát, amiből tudjuk hogy IRL mi következik a monitor előtt ülve (és aki tagadja az hazudik), még ha nem is a végsőkig. Néha napján belefér, legyen úgy, teljesen olyan, mintha bizonyos oldalakat néznél (amivel egy egészséges határig szintén nincs gond).

Jön egy hatalmas azonban. Azonban megvannak a határok, amelyeket ha átlépünk akkor ott komoly mentális problémák vannak szerintem. Teszem hozzá tényleg a saját véleményem, nem offenzív, senki ne vegye támadásnak. Az extrém fétisek, amik olyannyira extrémek, hogy egy-két ember számára már undorítóak maradjanak a saját tudatban. Pszichológiai eset.


Ugyanazt fogom erre is válaszolni, amit a következőre is. Sok ember fog azzal érvelni vélhetően, hogy ha ő például egy női karaktert hoz, aki hetero teljesen, akkor őt melegnek fogják titulálni. Volt olyan közösség, ahol ez így volt, valóban. Eléggé toxikus, számomra felfoghatatlan, hogy az ember OOC személyét miért is kéne összevetni az általa hozott karakterrel. Számomra az, hogy kizárólag női karaktert hozok, az is indokkal történik, ha bár természetesen nem ezzel.
Leszbikus RP, szintén ugyanez a válaszom, valószínűleg a delikvens attól tart, akkor melegnek titulálják, ami valamiért egy igen degradáló kifejezésként lenne alkalmazva, annak ellenére, hogy elméletileg fejlődő világot kéne élnünk, ilyen téren hatalmas visszafejlődésen mentünk keresztül.​

Ez hatalmas bullshit. Hála az égnek szerintem a szerveren egészen toleráns mindenki, aki meg nem, az bújjon el egy lyukba, és gondolkodjon el rajta, hogy milyen évet írunk, vagy itt az ideje felnőni.
Itt is előjön a bizonyos határokon belüli mozgás. Annak ellenére, hogy szívből támogatom azt a közösséget, a szexualitás magánügy. Így ennek értelmében a leszbikus RP-t ne azért műveljük, mert a pornó oldalakon is annyira tetszenek. Azért műveljük, mert a karakterünknek kell.


A végére pedig; egy pár egészséges szexRP sor teljesen belefér véleményem szerint, valakik tényleg szemkápráztatóan tudják művelni ezt a műfajt, de ne essünk át a ló túloldalára.
 

D3L0R14N3

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Zeno Camavinga
A kérdésre válaszolva először is szubjektív véleményem szerint érthető, hogy ez a kérdés felmerült benned. Bennem is felmerült már korábban (legalábbis a szexuális rész mindenképp), bár volt már rá példa egyszer, hogy belecsöppentem ilyen jellegű RP-be (visszafogott formában). Azt ott és akkor nem szakítottam meg, (meg úgy általában semmit se szokásom ami nem ütközik szabályzatba) de nálam ez csak arra volt jó így utólag, hogy hozzátett az akkori aktuális karakterem mivoltához, meg persze a kíváncsiság is hajtott, hogy ezt vajon élvezném-e. Végül nálam egy erős és határozott nem jött ki válaszként, de nem ítélem el ha valaki másképp vélekedik.

A párkapcsolat RP már egészen más. Azt mindig is szerettem szerepjátszani (nem mintha ez OOC nem adatott volna meg - épp ellenkezőleg, szimplán a karakterprogresszióhoz sokszor számomra ez elengedhetetlen). Sokszor RP-ztem nőt mondjuk az elmúlt 3 évben (OOC férfiként), bár a leszbikus RP nem igazán volt jellemző - sőt mindössze egyszer fordult ilyen elő, viszont IRL heteró vagyok, tehát ezügyben semmilyen kapocs nincs az aktuális IC és mindenkori OOC mivoltom / beállítottságomat illetően. De ettől függetlenül erre is igaz az, hogy senkit se itélek el aki akár IC akár OOC másképp vélekedik erről. Őszintén remélem, hogy tartalmilag hasznosan hozzá tudtam járulni a kérdések megválaszolását illetően.
 

Kali

Újonc
Játékos
Üzenetek:15
Jaq Chambers
Szerintem nem kellenek ide hosszú sorok, szimplán azért alakul ki emberekben ez a szerep, mert a valós életükben nem bírnak (félnek, csalódás érte őket) egyszerűen azonosulni és itt élik ki a vágyaikat, ami őszintén rohadt szomorú.
 

jase00

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
sader
Sziasztok!

Egy meglehetősen érzékeny témát hoztam most terítékre, melyel kapcsolatban véleményetek érdekelne. Arra kérek mindenkit, hogy véleményét kúlturáltan, a téma által kiváltott érzelmeket és indulatokat elfolytva fejtse ki!

Mindannyian tudjuk, hogy már a San Andreas óta létezik hazánk roleplay közösségében is az erotic roleplay/ERP/szexrp. Az sem titok, hogy a GTA V roleplay megjelenése és az egyedire szabható XML-ek megérkezése óta az érdeklődés eziránt az rp iránt hatalmasat ugrott.

Külföldön és itthon is megannyi játékostársunkat foglalkoztatja és érdekli ez az rp, annak sok esetben részletes levezetése és leic-zése. Sajnos nem sajnos én azon csapat táborába tartozom, aki nem teljesen érti ennek a dolognak a mivoltját illetve a létjogosultságát. Természetesen tudom, hogy ezt az rp irányt megszüntetni/elnyomni nem tudom. A dolog létjogosultsága a 2023-as rp szcénában megkérdőjelezhetetlen és stabil.

Mindezek ellenére engedjétek meg nekem, hogy feltegyek pár kérdést, amikre várom mindenkinek a válaszát érdeklődve! Ismételten kiemelném, hogy ez egy világszinten jelenlévő dolog a roleplay világában, így arra kérek mindenkit, hogy ne korlátozódjunk le mindenáron a OneRP-re. Ne személyeskedjünk egymással, őrizzük meg a tárgyilagos és tisztelettudó hangmetet. Kérdéseim a következők:

1. Miért jó ez az RP? Mivel ad többet, mint egy közösségi roleplay vagy bármi más?
2. Mi ösztönzi a játékosokat arra, hogy karaktereiket a legtöbb esetben ilyen szituációba vezessék vagy csupán a "kapcsolat rp" fele tereljék, mely szorosan kötődik ehhez az rp típushoz.
A GTA V XML-es megoldása óta a megannyi szemrevaló karakter létrejött, ez különösen igaz a női karakterekre... Kérdéseim is terelném ezen irányba. Habár nem annyi, de korábban is volt rá példa, hogy férfiak női karakterrel rpztek, ennek száma elenyésző volt. Mégis GTA V-ben rengeteg férfi társunk alakít női karaktert. Amivel nincs semmi gond, de lenne kérdésem:

3. Mi az oka annak, hogy megannyi férfi játékos dönt a női karakter mellett és preferálja ezúton a leszbikus vonalú roleplayszálak kialakítását?
4. Milyen hátsó, esetlegesen tudatalatti indok válthatja ki ezt a döntés? Ha már erotic roleplay, miért kedveltebb a leszbikus, mint a hetero irány?
5. Tagadhatatlanul sok esetben egyes emberek nagyon messzire tudják vetni a sulykot. Olyan messzire, hogy az már a mindenkori szerver vezetősége által kontrollálandó. (Nem egy szerver szabályzata tiltja bizonyos rp szituációk kialakítását az rpn belül) Mi viheti őket erre a szintre?

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy topicomat tárgyilagos módon hoztam létre. Kíváncsian várom azon emberek véleményét, kik elfogulatlanul, saját szubjektív véleményüket a normáknak megfelelvefejtenék ki. Akik erre nem képesek, azok görgessenek tovább.
Sokan közülünk hajlamosak tabuként kezelni a szexuális témákat szex videók pedig fontos megértenünk, hogy a szexnek számos pozitív hatása lehet az életünkre. Ebben a bejegyzésben arról szeretnénk beszélni, hogy milyen előnyökkel járhat a szex a fizikai és mentális egészségünk szempontjából. Az egyik fontos előny, hogy a szex közben felszabaduló endorfinok segíthetnek enyhíteni a stresszt és javítani a hangulatot. Ez a természetes "boldogsághormon" segít ellazulni és pozitívabban látni a dolgokat. Ráadásul a rendszeres szexuális aktivitás javíthatja az alvás minőségét is. A szexnek lehet pozitív hatása az immunrendszerre is. Néhány tanulmány azt sugallja, hogy az aktív szexuális élet erősítheti az immunrendszer működését, ami segíthet ellenállni a betegségeknek és fertőzéseknek.​

Amennyiben a dolog személyeskedésbe menne át, vagy eltérne a tárgytól zárjátok kérlek! Köszönöm!
Nagyon fontos, hogy nyíltan és kulturáltan tudjunk beszélni olyan érzékeny témákról, mint az erotic roleplay (ERP) a játékokban. Először is, fontos megérteni, hogy minden játékos eltérő preferenciákkal és érdeklődési területekkel rendelkezik. Az ERP egyfajta kreatív kibontakozást és karakterfejlesztést kínál, amelyet egyesek kedvelnek.

  1. Az ERP lehetőséget ad a játékosoknak a karakterük mélyebb megismerésére és kifejezésére. Szexuális szálakat belevinni a játékba lehetőséget ad a karakterek közötti kapcsolatok és drámák felfedezésére.
  2. A karakterek szexuális szálakba terelése gyakran fokozza a dramatikus eseményeket és a karakterek közötti konfliktusokat, ami érdekessé és izgalmassá teheti a játékot.
  3. A férfi játékosok által választott női karakterek valószínűleg azért lehetnek népszerűek, mert újabb dimenziót adnak a karakterüknek, és lehetőséget kínálnak a változatosabb játékra. A leszbikus szálak teremtése pedig további mélységet adhat a karaktereknek és az interakcióknak.
  4. Az ERP során a játékosok gyakran olyan szálakat keresnek, amelyek érzelmi és drámai elemekkel rendelkeznek. A leszbikus szálak lehetnek érzelmi intenzitásuk miatt népszerűek.
  5. Néhány játékos azért viszi túlzásba az ERP-t, mert az izgalmat és a kihívást keresik, és új szituációkat kívánnak kipróbálni. Az ilyen esetekben a szerver vezetőségének szabályzata a felelősség, hogy megtartsa a játékot a megfelelő keretek között.
Összességében az ERP sokféle módon hozzájárulhat a játékélményhez, de fontos, hogy minden játékos tiszteletben tartsa egymás határait és a szerver szabályzatát, és mindig kommunikáljon nyíltan és kulturáltan az ilyen témákban. Köszönjük, hogy megosztottad a kérdéseidet, és várom a többiek véleményét is!
 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó