Enzo Ricci- Elijah Shawn

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

MarK134

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
Allen White
panaszkonyvj.png

Neved: Enzo Ricci
Játékos(ok) neve: Elijah Shawn
Panasz oka: Derbizés, Egyszemélyes taktikai bevetési osztag, DB
Panasz kifejtése: A frakcióval magas létszámban egy autókereskedés rablást terveztünk, viszont mivel nem volt 4 rendőr szolgálatban így a terv egy benzinkút kirablására alakult át. Miközben a széfet törtem fel kiérkeztek az LSPD egységei. Frakció társaim őket kintről kiszedték, miután végeztem a széffel kiindultam segíteni a társaimnak. Pár perc várakozás után azt vettük észre hogy nem érkeznek további egységek a helyszínre. Úgy döntöttünk autóinkkal elhagyjuk a helyszínt. Ezt meg is kezdtük, nekem kilőtték a kerekemet így azonnal rádióztam hogy valaki szedjen fel és vigyen, 1 darab 4 személyes autó volt jelen a frakcióból, ez felé meg is indultam viszont a távolból már feltűnt egy swat truck ami közelít, megálltam és frakció társaimat az autóval együtt a Swat Truck a hegyre lökte teli erőből (a videón látszik hogy célzottan oda irányult). Arra a döntsére jutottam hogy még egy kicsit a járművembe maradok, megvárom mi fog történni. A Swat Truck elökött kocsimmal együtt, miután lerpztem sérüléseimet kiszálltam és célzottan lőni kezdtem a szélvédőre (sikertelenül). Az említett személy kiszállt a Swat truckból, én ezt meglátva abba az irányba kezdtem el futni mivel észleltem hogy egy 1v1 szituáció kezdődött. Amint odaértem a jármű azon oldalára ahol a személy állt beszállt a SWAT truckba és halálra gázolt. (Erről sajnos videóm nincsen viszont úgy gondolom említést érdemel a szituáció). Frakció társaim eközben elhagyták a helyszínt így kisebb sérülésekkel megúszták, viszont Cross javaslatára Panaszkönyvet nyitok ebben az ügyben.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://streamable.com/8px8yl
Megjegyzés: -

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,674
-
Helló!

A panaszt én fogom kezelni. Várom @Tukan válaszát 12 órán belül.

Tukan

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:263
Dorothy Harvey
Hali! Szeretném tudni miből tudtátok azt, hogy egyszemélyes taktikai egységként vagyok kint és rajtam kívül nincs más jelen még a helyszínen. Kitérek a dolgokra, viszont akkor már én is élek a panasz lehetőségével, amelyet lentebb rövidesen felsorolok.

Először is a Derbizés:
Látható a felvételeden is, hogy a Tarv mielőtt a piros Tailgaterbe hajt elengedem a gázt, ezzel a sebességet csökkentem, hogy ne legyen akkora az ütközés hatása (teszem hozzá úgy gondolom, hogy az után hogy a PD-t kint levadásztátok és vártátok még én is megérkezem a SWAT Truck (tarv-al) ez nagyobb sebességgel is kellemesen engedhető lett volna. Nagyjából 50-el mértem rád az ütést. Ezt követően érkezett egy megremeg, vagy egy nagyon rövid Do és már menekültetek is el.

Itt az lenne a kérdésem, vagy inkább ami csak érdekel, hogy egy boltrablásnál, ha már megvan a pénz és leszedtétek kint az összes rendőrt akkor miért kell tovább várni kint? Mire én kiértem a Tarv-al már lement a lövöldözés és legalább három perc telt el. Nem értem azt sem, ha a frakciótoknak az lett volna a célja, hogy elmeneküljön akkor miért érkezett vissza Enzo is és kezdett tüzet nyitni az egységre tudván, hogy ezzel szó szerint életveszélyes helyzetbe sodorja magát. Ingame információk alapján jártunk el, valamint jártam el kérlek nézz utána miszerint reagálnak ki a taktikai egységek egy olyan esetnél, ahol nagykaliberrel, félautómata mesterlövész puskával lelövik az Officereket. Többnyire nekem egy benzinkútrablásnál max egy pisztoly jutna eszembe nem pedig egy legalább 6 személyből álló nagykaliberekkel felszerelt sereg.

Enzo halála:
Miután meglátta Enzo, hogy a Tarv-ban ülök tüzet próbált nyitni rám, ennek hatására én ellöktem az autóját, amitől ő elesett / elcsúszott nagyjából egy 5 méteres távolságba. Ezt letudta egy két soros do val, majd azt láttam tőle, hogy már szalad SMG-vel a kezében és kezd el darálni rám. Ekkor használtam a TARV-ot abból a célból, hogy hatástalanítsam a személyt. Azt nem lehet mondani, hogy nem adtam meg az esélyt mivel még ki is szálltam, de azt látva, hogy egy két szós do után feláll és rám szalad nem láttam miért is kellene tovább tartanom magam a fairplay-hez. Az erről kapcsolatos videómat a bíráló főadminnak átküldöm szívesen, ha igényli.

Említed, hogy kilőtték a kereked de én egyetlen olyan autót nem láttam ott, amely kilőtt kerékkel ott maradt volna. egyedül a Tailgater és egy Cypher volt ott, de az állított kilőtt kerekű járművel akkor feltételezem, hogy ezek szerint el is mentetek.

(edit: Javítottam a félreinformált nevet)

Utoljára szerkesztve:

Golden

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:99
Gabriel Solarin
Halihó ! Cesar a közelbe sem volt nem ,hogy még lövöldözzön. Magyar válogatott meccset néztem bocsi.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
A panaszhoz az szóljon hozzá aki nyitotta és arra aki nyitotta. Másnak nem adok rá lehetőséget.

MarK134

Lelkes Forumozó
Játékos
Allen White
Szia Tukán! Cesar nem jött vissza lőni, azóta is a kórháznál afkol amióta meghalt, amikor kiérkezett a Swat egység éppen a tailgaterbe terveztem átszállni a kilőtt kerekem miatt, viszont mivel az hegyre lett lökve, futni terveztem a sérült autóm miatt. Viszont közelített hozzám az egység, így nem volt más választásom mivel ha elkapták volna a karakteremet több rendőrgyilkosság lett volna a vád IC. Rátérve arra hogy egyedül voltál a Swat Truckban, ezt IC nem tudtuk, Ooc annál inkább. A szürke cypher azóta is ott van ha nem lett lefoglalva, mivel meghaltam a helyszínen nem lett elszállítva. Autókereskedés rablás volt a terv, emiatt voltunk felfegyverkezve ennyire. Mivel nem volt 4 rendőr szolgálatban így tervváltás volt ( ezt leírtam az első hozzászólásomnál is).

Tukan

Kritikus
Adminisztrátor
Dorothy Harvey
Szia Tukán! Cesar nem jött vissza lőni, azóta is a kórháznál afkol amióta meghalt, amikor kiérkezett a Swat egység éppen a tailgaterbe terveztem átszállni a kilőtt kerekem miatt, viszont mivel az hegyre lett lökve, futni terveztem a sérült autóm miatt. Viszont közelített hozzám az egység, így nem volt más választásom mivel ha elkapták volna a karakteremet több rendőrgyilkosság lett volna a vád IC. Rátérve arra hogy egyedül voltál a Swat Truckban, ezt IC nem tudtuk, Ooc annál inkább. A szürke cypher azóta is ott van ha nem lett lefoglalva, mivel meghaltam a helyszínen nem lett elszállítva.
Közelíteni? Beállt eléd. Továbbá én többször körbejártam a helyszínt, kilőtt kerekű járművel továbbra sem találkoztam, de ha elkerülte a figyelmemet akkor elnézést érte. De jóval régebb óta ott állt az a tailgater. OOC annál inkább? Ehhez sok dolgot nem tudok fűzni.. de nem így kellene gondolkodni, hogy ooc tudom akkor ic biztos így van. De ezek szerint nem lőttem annyira messze, mert Cesar is kint volt az akción, még meccs közben is.

MarK134

Lelkes Forumozó
Játékos
Allen White
A panaszkönyv egy Ooc dolog, igen Cesar ott volt a rabláson, amikor meghalt elment meccset nézni (ezzel le is zárom Cesarral kapcsolatban a témát). Nem tudtuk IC hogy egyedül vagy, de a PK ba miért ne írhatnám bele? Amikor kiszálltál egyedül egyre jobban sejthetjük hogy egyedül vagy mert nem gondolom hogy egy ember szállna ki! Menj vissza nyugodtan ott áll valahol a cypher kilőtt kerékkel. (Közben Home panelben megnéztem és már lefoglalásra került a cypherem így nem található meg már ott)

Tukan

Kritikus
Adminisztrátor
Dorothy Harvey
Amennyiben egy szürke Cypherről van szó akkor azt tudom, hogy ott volt mivel azzal érkeztél vissza. Ez nekem már inkább MG-nek tűnik olyan résztől, hogy OOC tudjuk, hogy egyedül vagy ezért kint maradunk és megvárunk téged is, hátha sikerül plusz egy rendvédelmi tagot a föld alá tenni. Nem akartam foglalkozni a hanyag rp-vel sem részedről, mikor elütöttelek a Tarv-al, gondoltam hagyjuk annyiban a dolgot, de ezek szerint nem volt értelme.

MarK134

Lelkes Forumozó
Játékos
Allen White
Hozzátenném nem mentem vissza, el se mentem a helyszínről mivel LYUKAS volt a gumim! Láttam tisztán ahogy megjössz még rádión is látszik a videón hogy szóltam a többieknek, miért ne hívnék oda mindenkit? Ott hagyom meghalni két frakciótársunkat? Direkt nem mentem sehova a cypherrel!

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
Üdv,

Nem ígérem, hogy időrendi sorrendben fogok felsorakoztatni mindent, azonban igyekszek mindenre kitérni.

Kezdjük azzal, hogy ez miből is alakult ki:
  • Egy pitiáner boltrablást indítani AR-ekkel, Sniperekkel és kevlárokkal felvértezve nem gondolom, hogy beleillik a józan ész elvébe vagy a megfelelő karakteralakításba / frakcióvezetésbe - függetlenül attól, hogy nem tiltja szabályzati pont, hogy mit lehet vinni egy rablásra, de ezt erősen felülírja a két előző tényező - egy olyan koncepciótól, akik autósbandának képzelték el magukat a mellékelt kép alapján. Ez inkább már egy jobban felszerelt MOB vagy még annál is több, mintsem egy akkoriban autósbandának megálmodott frakció.
  • Mindezek után nem értem miért meglepő, ha a kevlár / sniper és AR kombóra válaszul TARV-val érkezik meg az LSPD.
Nincs mit ezen jobban kifejteni, hiszen egy ilyen felállással szemben a járművét fogja használni a másik oldal, mint fegyver, hogy mentse a saját életét, nem pedig leparkolva fogja várni, hogy rommá legyen lőve.

Pár dolgot viszont szögezzünk le a két frakciót illetően:
  • Az LSPD tagjai igyekezzenek megfelelően közlekedni most már a szerveren, nem pedig derbizni, rammelni és társai (ez nem csak erre a PK-ra vonatkozik, hanem általánosságban).
  • Az autósbandának elképzelt és megírt koncepció amit a Pulse Syndicate próbált az elején képviselni, mára már semmilyen formában nem egy autós frakció, amiről az elkészített élményképek és a szerveren történő sorozatos megmozdulások mutatnak tanúbizonyságot.
  • A szóban forgó illegális frakciónak koncepciót kell váltania, amire 5 napot kap a frakció vezetősége, hogy bemutassa nekem DC-n, dokumentum formájában az elképzelést. Amennyiben az nem fog beleilleni a szerver környezetébe, úgy elutasításra kerülhet és már csak pályázat útján lesz lehetősége a társaságnak bármilyen panellel rendelkező frakcióra.
  • A frakció interiorok és azok teljes tartalma a menedzsment frakció alá került, hogy abból ne legyen semmi kivéve - átrakva a következő koncepcióra. A privát széfek és azok teljes tartalma kiadásra kerül a tulajdonosaiknak a napokban.
A panaszt zárom és mind a két féltől (legál, illegál) elvárom a megfelelő közlekedést, szerepjátékot, karakterhűséget és frakcióvezetést.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó