engedély rendszer átgondolása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Allen-Jakson

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:101
Allen Jakson
qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Allen Jakson/allenjakson «

Ötleted leírása
» az új engedély rendszert átkéne dolgozni vagy egy npc t lerakni vagy a dpw nek is engedélyezni hogy adjon «

Csatolmányok

» nincsenek «

Egyéb megjegyzések

» nincs «

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:187
Kriszokos0
A DPW-nek? Ez nem igazán állná meg a helyét.
Igazából csak ember kell, aki ki adja azt neked. Emiatt szerintem scriptesen max annyit kellene meg tenni, hogy esetleg ne csak a tulaj tudja kezelni az engedélyeket, hanem lenne lehetősége a tulajnak egy adott rangot létrehozni, ami rendelkezne ezen joggal. Ez a rang nem kell egyedi, saját rang legyen, elég lenne egy alap rang az Owner mellett, amin állíthatóak lennének továbbra is a többi jog, csak ez az egy joga lenne mindig pipa(pl Co-Owner rang).
NPC-re egy féle elképzelésem van. Csak is akkor legyen lent, ha nincs szolgálatban egy adott rangtól elérhető ember sem. Ugye bár egy takarító ne adja ki, DPW vagy PR.

Allen-Jakson

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Allen Jakson
A DPW-nek? Ez nem igazán állná meg a helyét.
Igazából csak ember kell, aki ki adja azt neked. Emiatt szerintem scriptesen max annyit kellene meg tenni, hogy esetleg ne csak a tulaj tudja kezelni az engedélyeket, hanem lenne lehetősége a tulajnak egy adott rangot létrehozni, ami rendelkezne ezen joggal. Ez a rang nem kell egyedi, saját rang legyen, elég lenne egy alap rang az Owner mellett, amin állíthatóak lennének továbbra is a többi jog, csak ez az egy joga lenne mindig pipa(pl Co-Owner rang).
NPC-re egy féle elképzelésem van. Csak is akkor legyen lent, ha nincs szolgálatban egy adott rangtól elérhető ember sem. Ugye bár egy takarító ne adja ki, DPW vagy PR.
én már két három hete beadtam a kérelmet a fuvarozási engedélyhez és azóta már válaszoltak de nem voltam fent és azóta lassan eltelt egy hét hogy írt és azóta semmi az NPC t én is úgy gondoltam hogyha nincs szolgálatba akkor lehetne kérni nála

Kirazu84

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:187
Kriszokos0
én már két három hete beadtam a kérelmet a fuvarozási engedélyhez és azóta már válaszoltak de nem voltam fent és azóta lassan eltelt egy hét hogy írt és azóta semmi az NPC t én is úgy gondoltam hogyha nincs szolgálatba akkor lehetne kérni nála
Tehát kommunikációs hiba van, nem pedig scriptes. Egy ember elfogadta és véletlen nem ugyan úgy értek rá. Ez megesik, több embert kell felvenni vagy pedig akkor az NPC-t le rakni.

Hamu

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:56
-
Nem nagyon van hivatalnok @Allen-Jakson ajánlom lépj be a GOV DCre és írj ott hogy kéne neked hivatalnok és beszéld meg velük mikor érne rá valaki
Ez frakció management hiba, nem szervert érintő, vagy beszélj az LFM-el, vagy keresd meg a frakció leaderét, hogy milyen problémákat látsz és beszéld meg vele.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:792
-
Mondjuk szerintem az NPC rendszer lenne talán a legkézenfekvőbb. Nem vesz el és nem is ad hozzá a szerepjátékhoz annyit, hogy kitörjön miatta a harmadik világháború.

Bolondmike

Kritikus
Játékos
Üzenetek:271
bolondmike
Jól beszélsz, alig lehet a céges papír miatt embereket elérni, több napot kell hajtani őket, szóval egy NPC pont dukálna ide ehhez a helyzethez.

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:70
Sony Drax
NPC-t támogatom eddig 3x álltam a városházán 40 percet sehol senki nem jött hiába jeleztem az ott lévő NPC-nek hogy más ügyben jöttem :) aztán hagytam a fenébe 4.-szer már nem mentem vissza bele untam XD

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,063
Ezt úgy tudnám elképzelni, mint az MD NPC-t. Nincs govos aki ezzel foglalkozik, lehetne NPC-zni. A gov tudná az összeget állítani.

MrHoney

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:31
Zachary Brooks
NPC megoldás már tervben van egy ideje, folyamatosan mennek az egyeztetések a vezetőséggel, hogy mit találjunk ki a helyzet rendezésére. Sajnálom, de egyedül én vagyok GOV-ban, jelentkezés nem igazán jön, amíg az NPC megoldás nincs megvalósítva, addig sajnos ez lesz. Nem lehetek fent napi 0-24 a szerveren, mert nekem is van életem. Ezért bocsánat. De egyébként meg tessék írni nekem DC-n, vagy tessék belépni GOV DC-re (inv link nyilvánosan kint van onerp DC-n) és nyitni egy ticketet. Aki nem tudta rendezni az ügyét 1-2 napon belül azok mind így tettek és szinte azonnal egyeztettünk egy időpontot és megoldottuk a dolgot.

Allen-Jakson

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Allen Jakson
NPC megoldás már tervben van egy ideje, folyamatosan mennek az egyeztetések a vezetőséggel, hogy mit találjunk ki a helyzet rendezésére. Sajnálom, de egyedül én vagyok GOV-ban, jelentkezés nem igazán jön, amíg az NPC megoldás nincs megvalósítva, addig sajnos ez lesz. Nem lehetek fent napi 0-24 a szerveren, mert nekem is van életem. Ezért bocsánat. De egyébként meg tessék írni nekem DC-n, vagy tessék belépni GOV DC-re (inv link nyilvánosan kint van onerp DC-n) és nyitni egy ticketet. Aki nem tudta rendezni az ügyét 1-2 napon belül azok mind így tettek és szinte azonnal egyeztettünk egy időpontot és megoldottuk a dolgot.
Mi a neved dc n?

Klaudia.

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:652
Melina Wong
Én teljesen feleslegesnek látom a GOV intézményét, pénz osztáson kívül max az emberek idejének húzására van. Nem véletlen nincs nagyobb szervereken, és láthatóan itt sem érdekel senkit hogy ott "dolgozzon"
Egyszeruen lehet forumon intezni, a dpw meg a tobbiek maradhatnanak a gov alatt. Egyetlen megbizhato emberre lenne szukseg, es arra hogy ezeket a google doksikat elfelejtsuk. Egyaltalan nem atlathato, bonyolultta tesszuk csak az egyszeru dolgokat.

MrHoney

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:31
Zachary Brooks
Egyszeruen lehet forumon intezni, a dpw meg a tobbiek maradhatnanak a gov alatt. Egyetlen megbizhato emberre lenne szukseg, es arra hogy ezeket a google doksikat elfelejtsuk. Egyaltalan nem atlathato, bonyolultta tesszuk csak az egyszeru dolgokat.
NEm teljes mértékben értek egyet azzal, hogy a fórumos megoldás egyszerűbb és átláthatóbb lenne, mint a google doksis. Sokkal átláthatóbb és egyszerűbb egy űrlap kitöltése, mint egy minta szerinti téma létrehozása a megfelelő fórumrészbe. Sokkal egyszerűbb és átláthatóbb az ügyintéző szempontjából is, hogy csak pipálgat, vagy hozzászólásokat írogat. Arról nem is beszélve, hogy minden egyes űrlap "összeköttetésben" áll a discorddal, így új record esetén értesítést küld nekünk. Statisztika szempontjából is sokkal egyszerűbb, valamint sokkal jobban átlátjuk azt, hogy hány ügy maradt nyitva, hány lett ténylegesen elvégezve és hány ügy lebeg a levegőben. Amíg a script bent van, addig az űrlapos megoldást is tartani akarom. Átlátható és sokkal egyszerűbb, mint megszabott téma alapján írogatni. Amint bekerül nekünk az NPC és végre nem kell egyedül intéznem a dolgokat, átgondolom az egyéb cuccok fórumra történő áthozását. A megbízható emberre pedig csak annyit tudok mondani, hogy Life folyamatosan hirdeti a tagfelvételt, nem igazán jön senki mostanában, bár ez nem is olyan meglepő. Szóval nem olyan egyszerű a dolog, de második karival várlak szeretettel a frakcióban és akkor megoldódik ez a probléma is.

Továbbra is az NPC mellett adok voksot, nagyban segítené a dolgokat, ezért is vetettük már fel pár héttel ezelőtt.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,242
-
Head of Staff hozzászólás
Tervben van változás a GOV ezen részével kapcsolatban.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó