Jogos Emily Cooper -> Chloe Winslow

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

RoyalLeviX

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Emiko Kiyomi
panaszkonyvj.png

Neved: Emily Cooper
Játékos(ok) neve: Chloe Winslow
Panasz oka: random PlayerCK RP/kérelem nélkül
Panasz kifejtése: Random PlayerCK-val kapcsolatban csak annyit szeretnék ide leírni, hogy volt egy kis családi összetűzés, erre én mint Emily a testőrrel akit már előzőleg megismertem IC, azzal szétvertük a kocsijait mivel Emily-t nem engedték dolgozni, babysitterkedtek vele [Chloe és Lucy Winslow], illetve egyik motorját ami a parkolón állt, ahol nem volt kamera és senki más sem aki szemtanu lehetett volna. Erre elmentünk a testőrrel [Daniel Parker] levenni a maszkot [Daniel Parker házához], váltani Sanchez motorról kocsira, majd vissza menni a nyaralóba mint ha semmi se történt volna, persze Lucy Winslow [Chloe felesége] gyanította hogy én voltam mivel az eset előtt flegma beszéddel szólt vissza Emily Cooper [Rádión], de IC találkoztak problémák nélkül, IC mindent megbeszélve arra kibeszélve hogy akárki lehetett mivel nincs kamera felvétel, szemtanu semmi bizonyíték ami Emily ellen fordítható, és abban a pillanatban ahol már elköszöntünk volna, Chloe Winslow érkezett meg a megbeszélés helyszinére ahol én [Emily parker] áll a testőröm mellett [Daniel Parker akinek a keze a zakóban van a fegyverre téve] szemben Lucy Winslow-val boldogan megbeszélve, Chloe úgy döntött hogy hátból leszúr, mert ő neki az úgy tetszik, nem tudva semmi információkat az esetről IC. A videóban lejjebb beküldve, már a átbeszélt probléma után Lucy és Daniel csevegnek az előző esetükről [Tiszta más téma].
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés:
Köszönöm előre is! A testőrrel kapcsolatos komunikáció ha szükséges, elküldöm a bíráló félnek privátban!

Utoljára szerkesztve:

Tukan

Veterán
Adminisztrátor
Üzenetek:260
Dorothy Harvey
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni!
Első körben több kérdésem is lenne feléd, @Kertace

- Miért gondoltad úgy, hogy halálbüntetés a megoldás egy ,,kisebb'' balhé miatt, amennyiben volt egyéb ok akkor kérlek írd le azt is.
- Mi alapján tudtad meg, hogy a te járművedet ők rongálták szét abban az elhagyatott parkolóban, honnan sikerült erre rájönni? Illetve itt szeretném kérni @RoyalLeviX tőletek is a logot illetve a helyszínt, hogy melyik parkoló volt az, ahol ez az eset történt.
- Amennyiben mégis ésszerű és elegendő okod volt arra, hogy leszúrd, úgy nem kellett volna hagyni némi reakció időt a másik félnek? Egy másodperc sem telt el a kés elővétele és a szúrás között.

Valamint fejtsétek ki kérlek, hogy miért gondoljátok CK-nak a helyzetet. Esetleg leírásra került utána az áldozat neve? Aszerint ment tovább az RP szál? erről is kérnék akár mind a két féltől logokat.

A válaszokat előre is köszönöm, ezekre 24 órát adok! Továbbá mindkét féltől érkezhetnek az ehhez kapcsolódó előzmények / logok ide hozzászólásban.

RoyalLeviX

Újonc
Játékos
Emiko Kiyomi
Parkoló ahol rongáltuk, illetve az útvonal amerre megközelítettük: Az RP szál folytatótott normálisan tovább mivel Chloe és a többi ott lévő úgy RPzték hogy ismeretlen a hulla tudtommal úgy hallottam OOC, ez nem biztos ezt majd @Kertace pontosítja mivel ő a halálom után tudja mi történt a helyszínen. Továbbá vissza vittek IC és úgy RPztük mind ha megsem történt volna, mivel az időben nem volt fent admin [Aznapi log: https://pastebin.com/jenx6mih]

Utoljára szerkesztve:

Kertace

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:56
Saito Mei
Szia Tukán. Elöször is amikor megtörtént azaz Rp-szál amit a Levente itt vázolni probált. Elötte Lucy Winslow és azt hiszem Lily F..... (Nem tudom leirni a nevét) Ott voltunk a kamionos telepen. Észleltük hogy feltörték a kocsimat illetve egy vagy kettő céges kamiont. Erre mi hivtunk rendőrt. Ő kijöttek, végezték a dolgukat. Gondoltam IC hogy mi lehet ha Emily volt az aki fel akarta törni a kocsikat. Jelentettem a rendőrőknek azt az incidens ami pár nappal elötte vagy elötte nap történt hogy Ő ''terhesRP-ben'' beront a lakásba és ''CIVILBE'' (NoFrakció), halálosan megfenyeget egy fegyverrel a kezébe. Ezt az incidenst jelentettem a rendőröknek akik ott intézkedtek a kamionos telepen. Rendőrök távoztak. Emily visszatért a telepre, kihivtam vissza rá a rendőröket, Ők átkutatták attól tartva hogy van nála fegyver (TISZTA VOLT). Csajok elmentek pár kört. Én maradtam a kamionos telepen mig Lucy és Lily ment egy pár kört. Eközben folyamatosan hallotam motor hangot IC hogy ott motorozgatnak, néha még látni is láttam (OOC) Lucy és Lily végzett a fuvarokkal és go haza. Mire haza értünk az össze kocsi rommá törve. Elötte volt Emily-nek pár olyan radiózása amibe tisztán érthető volt hogy haragszik (Nem mondta de érezhető volt IC hogy Emily tervez valamit) Haza értünk és már akkor tudtunk IC hogy ez csak az Emily lehetett mert Ő az aki most minden haragját ránk akarta zuditani. IC idegesek is lettünk, Lily egyik szerelö barátja jött és szerelte a kocsikat. Én vissza értem a házhoz és nem tagadom mert nem is akartam akkor se, hogy nem vártam semmitse a kés elövétel és a Emily válasz RP-re se. A mellékelt ábra mutatja hogy lekéseltem. Nyilván első sorban IC volt indokom. LOGOM NINCS. Nem volt idegrendszerem megkeresni.

Kertace

Pötyögtető
Játékos
Saito Mei
Még egy dolgot szeretnék megkérdezni! Ha ez az egész akkor DC-n meg lett beszélve Levi és én köztem akkor most mi ez a hátulról mellbe.

Kertace

Pötyögtető
Játékos
Saito Mei
Pár napja meg lett ez beszélve. Tegnap este össze vesztünk OOC és bosszúPK. Mert letiltottam mig lenyugszok.

RoyalLeviX

Újonc
Játékos
Emiko Kiyomi
Pár napja meg lett ez beszélve. Tegnap este össze vesztünk OOC és bosszúPK. Mert letiltottam mig lenyugszok.
Ez tény és való, viszont bosszúPK-ról szó véletlen sincs, hiszen tegnap este egy másabb privát ügy végett volt a mi kis összetűzésünk, pontosabban egy IC családi vitáért illetve bunyóért amit szintén a te IC karaktered kezdeményezett. A PK-nak ahhoz semmi köze, szóval itt semmi szó bosszúPK-ról nincs, csak szimplán nyugodtan át gondoltam ezt a problémát miután OOC ezen voltál fenn-akadva és bevalltad hogy igen-is hibáztál a fenntebb leírt PK-ban. Tény és való hogy felvert a víz miután megtörtént a általad leírt dolog pontosabban ez:
Mert letiltottam mig lenyugszok.
De az a én idegrendszeremben ez /\ nem vezet egy PK-hoz.

Kertace

Pötyögtető
Játékos
Saito Mei
Oké. Azt álitod hogy nem bosszúPK, akkor miért tegnapi a vitánk után nyitottad, miért nem azonnal. Nyiltan megbeszéltük a dolgot. Bocsánatot kértem, te megbocsáltottál nekem. Akkor miért hozol fel egy lebeszélt dolgot. Itt él az az elv hogy hátulról mellbe.

Tukan

Veterán
Adminisztrátor
Dorothy Harvey
@RoyalLeviX Azt megkérdezhetem, hogy az esetet követően miért hat nappal utána nyitottad ha a fentebbiekben is leírtad, hogy nem bosszú PK-ról van szó? Miért nem aznap este született meg a panaszkönyv?

Tukan

Veterán
Adminisztrátor
Dorothy Harvey

Nagyjából letelt a megadott 24 óra, így mind a két fél leírhatta a nézeteit. Az esetet követően @RoyalLeviX -el sikerült Discordon is egyeztetnem, mely során abban egyeztünk ki, hogy sajnos vagy nem, de így hat nap után ez egy bosszú PK-ra sikerült. Ennek fényében a két féllel privátban egyeztetek a továbbiakról. A panaszkönyv Jogos, viszont ez sajnos részben vissza is rúgott, mivel @RoyalLeviX szintén szankciót kap.

@Kertace - Chloe Winslow egyeztetésed után a szankciód ki fogom osztani, amely:
120 perc. Deathmatch, Fariplay hiánya és Minőségileg alacsony szerepjáték

Kifejtem miért.
- Deathmatch: A videón is látható, valamint a kapott logok, beszélgetések alapján egy OOC vita történéséből következett be főként az az ok, hogy leszúrtad Emily-t. Nem gondolom, hogy IC ez elegendő lett volna ahhoz, hogy egy ,,közeli ismerőst, mondhatni családtagként látott személyt'' így ennyi miatt megölj.

- Fairplay hiánya a késelés miatt kerül kiosztásra, tisztán látható a videón, hogy a kés elővétele után gyakorlatilag esélyt nem hagytál még csak a reagálásra sem.

- Minőségileg alacsony szerepjáték pedig amiatt kerül kiosztásra, mivel az eset megtörténte után tovább vittétek az RP szálat, majd Discordon úgy döntöttetek, hogy mégis törlitek az egészet ezt teljes mértékben Adminisztrátor bevonása nélkül.

@RoyalLeviX - Emily Cooper, egyeztetésed után a szankciód ki fogom osztani, amely:
75 perc. Minőségileg alacsony szerepjáték és Revenge Kill

Kifejtem miért.

-Alacsony minőségű szerepjáték szintén arra vonatkozik, amelyet Chloe-nál leírtam így ez a része rád is vonatkozik.

- Revenge Kill-t pedig amiatt adom hozzá, mivel a halálod után te visszatértél a szituációba és folytattátok az RP-t, semmibe véve azt a tényt, hogy neked abból a szálból teljesen ki kellett volna esned, a tudatodban sem kellett volna legyen.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó