Üzenetek:4
Emiko Kiyomi

Neved: Emily Cooper
Játékos(ok) neve: Chloe Winslow
Panasz oka: random PlayerCK RP/kérelem nélkül
Panasz kifejtése: Random PlayerCK-val kapcsolatban csak annyit szeretnék ide leírni, hogy volt egy kis családi összetűzés, erre én mint Emily a testőrrel akit már előzőleg megismertem IC, azzal szétvertük a kocsijait mivel Emily-t nem engedték dolgozni, babysitterkedtek vele [Chloe és Lucy Winslow], illetve egyik motorját ami a parkolón állt, ahol nem volt kamera és senki más sem aki szemtanu lehetett volna. Erre elmentünk a testőrrel [Daniel Parker] levenni a maszkot [Daniel Parker házához], váltani Sanchez motorról kocsira, majd vissza menni a nyaralóba mint ha semmi se történt volna, persze Lucy Winslow [Chloe felesége] gyanította hogy én voltam mivel az eset előtt flegma beszéddel szólt vissza Emily Cooper [Rádión], de IC találkoztak problémák nélkül, IC mindent megbeszélve arra kibeszélve hogy akárki lehetett mivel nincs kamera felvétel, szemtanu semmi bizonyíték ami Emily ellen fordítható, és abban a pillanatban ahol már elköszöntünk volna, Chloe Winslow érkezett meg a megbeszélés helyszinére ahol én [Emily parker] áll a testőröm mellett [Daniel Parker akinek a keze a zakóban van a fegyverre téve] szemben Lucy Winslow-val boldogan megbeszélve, Chloe úgy döntött hogy hátból leszúr, mert ő neki az úgy tetszik, nem tudva semmi információkat az esetről IC. A videóban lejjebb beküldve, már a átbeszélt probléma után Lucy és Daniel csevegnek az előző esetükről [Tiszta más téma].
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Köszönöm előre is! A testőrrel kapcsolatos komunikáció ha szükséges, elküldöm a bíráló félnek privátban!
Utoljára szerkesztve: