Emery Yang -> Tegnapi takeover megannyi résztvevőjére

Klaudia.

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:650
Melina Wong
panaszkonyvj.png

Neved: Emery Yang
Játékos(ok) neve: Néhány nevet említenék ki, Dre Peyton, Rashad Brooks, Asuka Runa és a többiek a videóban is szerepelni fognak.
Panasz oka: A koncepciót értvén, mégsem értem a tegnapi takeover számos jelenetét.
Panasz kifejtése: A tegnapi nap folyamán megkezdődött 8 autóval a takeover. Mi PD-sek tudtuk is, hogy esélytelenek esélyével állunk oda be, hisz nem is volt nekünk célunk az, hogy mindenki bilincsben távozzon a helyszínről. Természetesen, ki is hagyhattuk volna ezt, de mivel nem ijesztette el a fiatalok többségét az, hogy meglátnak öt járőrautót így kénytelenek voltunk az oszlatást megtenni, hisz az számunkra ennek kihagyása lett volna szerephűtlenség.
A valóságtól teljesen elrugaszkodott módon, a szerverszabályzatot figyelmen kívül hagyva olyan közlekedési /bakikat/, irreális manővereket alkalmaztak, amik nem állják meg a helyüket egy roleplay szerveren belül. Ha minimális odafigyelés és szervezettség lenne a dolog háta mögött, ez nem így történt volna meg. A résztvevő felek a testi épségüket nem féltve kikerülhető ütközések, bevágások sokaságát mutatták be. Én, mint a szerver történetében a legelső autós frakció résztvevője pontosan tudom, hogy mekkora adrenalinfüggőségben szenvednek ezek a karakterek, de itt inkább azt véltem felfedezni, hogy mindenféleképpen vagy az LSPD kiiktatása lenne a cél vagy az, hogy az LSPD frakcióautóit lökjék ki. Ez látszani is fognak a két videóban amit összevágtunk. Én nem szeretnék senkit megbántani, de több admin is részt vett a dologban. Én vártam volna, hogy ők esetleg rendezik a sorokat még a szerveren belül, mert mi vevőek lettünk volna a minőségi szerepjátékra. De ez nem történt meg egy laggos incidensen kívül. Viszont egy átlagos autó a csapatban is maximum, másfél tonnát nyomhattak (hisz sportautók, megannyi súlycsökkentésekkel), míg egy LSPD Scout ~~ 2,5 tonna természetesen a felszereltséggel együtt és könnyedén beleállnak abba, hogy eltolásokkal vagy épp kitolásokkal próbálkozzanak. Mi kénytelenek vagyunk természetesen legalább lelassítani (ha nem épp megállni), ha nem akarunk áthajtani rajtuk vagy megölni őket. Bőven elég lenne nekem a miértre is egy válasz a PK során és remélem, hogy máskor tényleg a régi időkhöz hűen tud megrendezésre kerülni.
Bizonyíték (kép, log, videó):
// https://streamable.com/tlhif2
Megjegyzés: Nem szeretnék semmiféle rossz vitás dologban részt venni a kommentszekcióban, ezért csak várom a bírálatot.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,236
-
Sziasztok!

A panaszkönyvet én fogom kezelni.

Mivel Rashad Brooks azaz @Patrik_93 nem az érintett frakciónak a tagja, így tőle külön a panaszhoz várok egy kifejtést 24 órán belül.

A Night Asphalt Outlaws-nak pedig a vezetőjétől @DarK-tól kérem, hogy összegezve reflektáljon, szintén 24 órán belül.

DarK

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:101
.
Sziasztok!

Mint a NAO frakció vezetője és mint érintett fél fogok reagálni a panaszban feltüntetet dolgokra, hogy egy két dolgot tisztán lássunk a félreértések elkerülése végett.

Külön részlezetve fogok egy két dologra reflektálni a panaszban megfoglalt leírásra, viszont egy dolgot szeretnék kiemelni. NEM áll szándékába senkinek se a frakciómon belül "kiírtani" a PD-t avagy a jövőben az SD-t, olyannyira sem, hogy lőfegyvert se használnak a srácok nálam a rendvédelemmel szembe, ezt jobb szeretem, ha IC tapasztalja a rendvédelem, csak a félreértések és a kiiktatásra reflektálva írom ezt.

A srácaim felé erősen hangsúlyozva van, hogy semmilyen esetben sem megyünk neki, se lökdösődünk a PD/SD-vel szembe, ha netán üldözésre kerülne a sor. Ezt biztosítani tudom neked. Azonban, ha netán ilyen történt volna az eddigiekben is, akkor ha ezt bárki közölte volna felém a szerveren PM-be vagy DC-n esetleg, ha PK-t nem is akart volna belőle nyitni bárki is akkor minden egyes tagom felé nyomatékosítottam volna ennek hibáját, ez azonban nem történt meg egyszer sem, ha volt ilyen.

Rátérnék akkor a videók elemzésére, amiből csak a másodikat tudom, mivel az elsőben lévő Rashad Brooks ahogy azt Laca is írta, nem a frakció tagom, hanem egy civil játékos.

A második videó 0:02 másodpercében történő ütközés, az annak volt betudható részemről, hogy hátra felé figyeltem és mire vissza fordítottam az egeret akkor mentem neki Carter Whitman-nek. Őszinte leszek, ha hiszed ha nem (ezt teljes mértékben rád bízom) hírtelen megijedtem valóban, hogy neki mentem és csak OOC chatre írtam neki rögtönözve ezt:

[20:51:38][js] Dre Peyton: (( bcso ))
[20:51:42][js] Carter Whitman: (( no para ))

Saját figyelmetlenségemet betudva ezt egy pár soros /do-val /me-vel egyaránt le tudhattuk volna, ebbe nem is fogok belekötni, hírtelen reagáltám rá, hogy ne értse félre, nem szándékos volt részemről, főleg nem adminisztrátorként.

Az Asuka Runa-t érintő ütközés igazából jól látható 0:20 másodpercnél, hogy neked megy majd hírtelen 0:22-nél még csak akkor ért be a kereszteződésbe, egyértelműen látva, hogy laggolt az illető, ezen nagyon nincs mit magyarázzak, jól látható.

A rám eső rész 0:30-nál, teljesen jól kivehető, hogy a kocsim a driftkit végett, oldalasan csúszik amin jól látható, hogy elkerülhetetlen számomra, hogy ne menjek neked. Itt te tehettél volna annyit IC, hogy te is jól látva bemérted, hogy neked fogok menni így vagy hátra vagy előre haladva kikerülöd ezt a betudható ütközést, nem így történt ennek megfelelően az ütközés "súlyától" enyheségéhez mérten le RP-tem, hogy neked mentem, sőt még téged is megvártalak míg befejezed az RP-t, de ez sajnos ahogy látom, ez nem került bele a visszamentésbe.

Egy dolgot szeretnék egyrészt ehhez: "A valóságtól teljesen elrugaszkodott módon, a szerverszabályzatot figyelmen kívül hagyva olyan közlekedési /bakikat/, irreális manővereket alkalmaztak, amik nem állják meg a helyüket egy roleplay szerveren belül." illetve ebből adódóan a második visszamentés 0:52 részénél látható eseményről, hogy egyetlen egy felszólítás sem érkezett a pd részéről megaphone-ba, hogy hagyják abba a takeovert vagy épp a jármű sofőrje szálljon ki a gépjárműből és társai.

Mint előbb említettem a 0:30-nál történt dolgokat, az ugyan így a 0:58-nál történt bekapcsolva hagytam a drift kitet (legtöbször ez végett csúsztam ki akarva, akaratlanul) ezért csúsztam neki a rendőrnek abban a helyzetben, amit szintén RP-tem. (továbbra se szándékos cselekedet volt tőlem)

A videóban láttottak és az egészet összegezve nekem ezek a meglátásaim és az én szemszögemből ezek a dolgok így történtek meg. Külön sajnálom Klaudia, hogy a te vagy a ti részetekről nem úgy sikerült az este ahogy azt én és a többiek elterveztük, remélehetőleg a jövőben ezt orvosolni tudjuk és mindenkinek egy kellemes élményt tudunk okozni. Se az én részemről, se a tagjaim részéről nem az volt a szándék, hogy "kiíktassuk" a PD-t és jót röhögjünk rajta, csakis a csibészség és egy kis adrenalin fokozás. Részemről nincs több hozzáfűzni valóm.

Utoljára szerkesztve:

Patrik_93

Újonc
Játékos
Üzenetek:10
Adam Warner
Sziasztok!

Az én véleményem az, hogy ez a panasz nem egyszerűen a "miértre" keresi a választ, hanem inkább szankciókat szeretne eredményezni. Ha tényleg csak a PK körüli dolgok tisztázása lett volna a cél, akkor szerintem elég lett volna privátban megkeresni engem és a többieket, és megbeszélni a kérdéseket. Ehelyett most egy 23 másodperces és egy 1 perc 21 másodperces, összevágott videót kaptunk, amiből szerintem nem lehet objektíven megítélni a teljes helyzetet.

Javaslom, hogy nézzük meg a vágatlan videót, mert abból világosan látszódhat majd, hogy nemcsak mi,hanem a PD részéről is történtek irreális manőverek.Például frontálisan ütköztem James Tucker és társáva (van róla visszamentésem) és nem rp-zték le az ütközést, hanem egyszerűen továbbhajtottak, mintha mi sem történt volna. Ráadásul több alkalommal is szándékosan nekem hajtottak oldalról nagyobb sebességgel,ez miért nem került be a vágásba?

Tisztában vagyok vele, hogy én is elkövettem néhány olyan manővert, amit nem kellett volna, és vállalom ezekért a szankciókat.

Összességében úgy gondolom, hogy a jövőben jobb lenne az ilyen helyzeteket először privátban rendezni, vagy ha tényleg komoly probléma van, akkor vágatlan videókat bemutatni, hogy minden résztvevő tisztán láthassa a történteket.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó