Üzenetek:26
Ella Loof
Neved: Ella Loof
Játékos(ok) neve: Ismeretlen (Sok SD-s személy akik az RP Szálba részt vesznek)
Panasz oka: MG, Mások játékélmények elrontása.
Panasz kifejtése: A Mai napon. 05.20 20:45-től 20:50-ig bezárólag történt egy lövöldözés, ugyanis kettő járművel igazoltatták a társainkat Mirror Park területén, ahol minden jelenlevő személynél illegális fegyver volt. Az igazoltatás alatt, elfajultak a helyzetek, és kaptunk egy kör SMS-t egy tagunktól aki a kocsiba ült, hogy gond van, kellenénk a környékre. Ennek a kérésnek eleget is tettünk. Leparkoltam egy közeli parkolóba, ezt követően körbe is vizslattam a területet, egy házat megkerülve elfoglaltam egy helyet, ahonnan figyeltem a történéseket. Rádión kiadtam a többiek számára, ha felrakja a kezét a társunk akkor lehet elkezdeni lövöldözni. Ez így is történt. Az egyik SD-s személyt kettő lőszerből, míg a másik személyt több lőszerből, de sikerült meggyilkolni. Ahogy ez megtörtént mindenki eltűnt a helyszínről és felszívódott. (Átöltöztünk, kocsit váltottunk, hajat állítottunk.) - A nap további részében folytattuk a RolePlay-t tovább mint, ha nem történt volna semmi. (Nagy jelentőséget nem fektettünk a dolog felé, mivel nem hagytunk nyomokat magunk után) - Elmentünk bulizni a későbbiekbe a Cockatoos nevezetű szórakozó helyre, ahol már feltűnt számunkra, hogy egyre több Sheriff egység mozog ott. (Erre se fordítottunk különösebb figyelmet, mivel úgy voltunk vele, hogy a bulinak betudható. Kb 30 Alkalma lett volna egy csöndes, nyugodt lecsapásra a Sherrifeknek) - A buli végén elmentünk onnan mindenki különböző irányba szaladt szét, rádión egyeztettük a következő összegyűlésnek a helyét, ahol egy beszélgetést tartottunk volna. Itt kezd érdekes lenni a történet miután négyen megérkeztünk a helyszínre eltelt egy pár perc és megérkezett villogóval egy szakasznyi Sheriff teljes felszerelésbe. Ahogy megláttuk őket, hárman a vízbe ugorva távoztunk a helyszínről, társaink segítségével. Elmentem a házamhoz úgy, hogy senki nem tudott rólam egy társam segítségével, átöltöztem, hajat változtattam és felvettem egy másik járművet. - Kettő járművemet használom mióta áll ez a technikai helyzet. - Ezek után eljutottam sikeresen a kocsimért amit a parton hagytam hátra, szintén egy társam segítségével. Ezt követően elindultunk vissza a házamhoz, hogy megnézzük mi a helyzet, erre az a látvány fogad, hogy a Sheriff-ek a házammal babrálnak, elhajtottam a helyszínről és meghúztam magamat. Eltelt a 30 perc , közben felkerestem Bencé-t, hogy tisztázni szeretném a helyzetet, mivel számomra és a többiek számára is érdekes a helyzet. Leléptem a szerverről az admin ügy után leléptem a szerverről. Ezt követően eltelt egy pár perc, Bence tanácsára (Azt mondta, hogy szerverlogot kell nézni az ügyhoz, hogy elbírálásra kerüljön, úgy hogy javában törte még az SD A házam). már javában fogalmaztam ezt a panaszkönyvet, mikor Art felkeresett discordon, hogy miért léptem le a szerverről és hogy mikor jövök fel legközelebb. - Felléptem a szerverre Art kérésére, discordon a beszélgetés során megkértem, hogy lépjen fel és bírálja el az ügyet. Azt a választ kaptam tőle, hogy "Írd meg a pk-t és ki fogjuk vizsgálni az ügyet." A beszélgetés során kb háromszor kértem meg, hogy foglalkozzon vele, mivel alapos MG Gyanuja áll fent. EDIT : Későbbiekben a többiek kihallgatása után felmerült az a probléma, hogy olyan ember hallgatja ki a srácokat aki meghalt a lövöldözésbe.
Bizonyíték (kép, log, videó): Logot tudok mutatni, emellett a lövöldözésről egy videót.
Megjegyzés: Minden jelenlevőről tudnak valamit, úgy hogy a csapat nagy része nem is mondott el nevet, nem tudhattak róluk semmit. EDIT : A lövöldözésen jelen volt : Ella Loof (Én), Bruno Fontana, Angelica Cannavaro, Lena Argenti, Carlo Vitale, Valerio Giovanni Tommy Argenti, Nico Bernardi. Emellett elfogták Lara Sorrentino-t is akiről semmilyen információ nem lehetett mivel a lövöldözés alatt nem tartózkodott még a közelben sem.
Utoljára szerkesztve: