Elizabeth Russo (Torino)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Baka

Veterán
Játékos
Üzenetek:243
Hanna Ramirez
ER.jpg

Személyes adatok
Név: Elizabeth Russo
Fedő név: Torino
Születési hely: Torino
Születési idő: 1998.04.20
Magasság: 175 cm
Súlya: 70kg
Hajszín: világos barna
Szemszín: smaragdzöld
Kedvenc idézet: "De aki nem fogja meg a padlót, abból nem is lehet bajnok"

Gyermekkor
1998 tavaszán látta meg a napvilágot Torinóban közepesen jómódú család 3. gyermeke ként. Apja a helyi pizzériában volt szakács anyja takarításból kereste a pénzt. Testvéreivel és a környéken lakó gyermek társaival együtt sokat játszott kint az utcán. Mivel egyedüli lány gyerek volt így a család nagyon sokszor elkényeztette így elkényeztetett lett, de nem fél bepiszkolni a kezét ha kell. Általános iskolát a körzeti iskolába tudta le ahol egészen 5. év végéig jó tanuló volt. 6. osztály év elején az édesapja egy kocsi baleset miatt rokkant lett, így anyjuk tartotta el a családot. A hirtelen pénz kiesés miatt nagyon leromlott az élet körülményei és kénytelenek voltak a belvárosból kijjebb költözni. Eme történések hatására rengeteg barátja hátat fordított neki, de 1-2 nem. Megtanulta, hogy az igaz barátokhoz lojálisnak kell lenni. A nyári szüneteket lent töltötte a nagy szülei farmján ahol nagyon jól érezte magát a friss levegőn. Nagyon megtetszett neki nagyapja hobbija a vadászat amiben rögtön „szerelmes” lett. Akár estéken keresztül tudta hallgatni a vadászati történeteket.

ER1.jpg

Tinikor
Nagyapja 14 éves korában nyáron elvitte Elizát légpuskával lövöldözni ahol tehetségnek tűnt már. Középiskolai éveit a körzeti iskolában tudta le ahol változó volt nagyon a tanulmányi átlaga. Az iskolában összejött első és utolsó barátjával akivel 6 hónapig voltak együtt. Amikor szét menetek akkor minden hülyének, valamint kurvának lehordta. Itt csalódott a legnagyobbat a férfiakban és ábrándult ki az ellenkező nemből. Amikor hazament berohant a szobájába és 1 éjszakát végig sírt, hogy miért érdemli ezt. Az apjától kapott egy plüssmacit aminek a kezében egy szív volt amire az volt írva, hogy "Az én kis hercegnőm". Ez a maci nagyon fontos számára és bárhová ment vitte magával a táskájában. Sokszor kis kabalája miatt cikizték is kortársai. Érettségit sikeresen teljesítette közepes eredménnyel. Megpróbált jelentkezni az egyetemre, de mivel nem volt jó év végi átlaga így lecsúszott a felvételről.

Fiatal felnőtt
Érettségi utáni felvették a helyi kávézóba felszolgálónak ahol megismerkedett első azonos nemű párjával. A lánnyal nem volt együtt csak futó kaland ként. Kávézóban nagyon élvezte a munkát, mert beszélgethetett az emberekkel és sokat bókoltak neki a férfi vendégek. A bókokat kissé közönnyel kezelte, mert inkább a nőkhöz vonzódik. A kávézóban keresett pénzzel a szüleit támogatta, hogy jobban boldoguljanak és éljenek. A testvéreivel külön költözött egy belvárosi lakásba, hogy ezzel is terhet vegyenek le a szülei válláról. A családjuk élet színvonala folyamatosan javult. 2 havonta szüleik mindig meglátogatták őket a lakásukban és közösen ebédeltek. Amikor édesanyjuk elment egyszer hozzánk látogatóba édesapjuk túladagolta magát gyógyszerrel. Így lett öngyilkos Eliza életében legfontosabb férfi. Amikor édes anyjuk hazament és tapasztalat azonnal szólt a gyerekeinek. Elizabeth nagyon összetört nem tudta abbahagyni a sírást csak a maciját ölelte. A temetésen csak állt szótlanul és nézett maga elé. A kávézóból kirúgták, mert nem járt be dolgozni. Itt próbálta ki először a cigit és rá szokott, mert megnyugtatta, valamint ellazította. 4 hónapig emésztette magát, hogy miatta lett öngyilkos az apja. Úgy határozott a testvérei segítségével, hogy elköltözik messzire a tengerentúlra és maga mögött hagyja az eddigi életét.

Jelenkor
Los Santosba azért költözött, mert az apja halálát nem tudta elviselni. Amikor leszállt a gépe és szerzett magának iratokat valamint telefont azonnal munkát próbált keresni. Pár nap múlva fel is vette Ms. Conti a Terra Trans Co. szállítmányozó céghez. Egy Digaster szállítási védelmi akció után ami sikeres volt. A tanyán letérdeltették és fegyvert fogtak a fejéhez majd Mr. De Luca után kellett mondani egy esküt.

ER2.png
Első nagy akciója az volt amikor egy hajóra kiment a társaival meglovasítani a szállítmányt mások elől. Vezetőik felvázoltam a taktikát amit minél jobban próbáltak memorizálni. Megbeszélés után kiosztották a szükséges eszközöket majd elindultak. Az akció során Eliza megsérült, valamint a próbálkozás nem sikerült.

ER3.png
Tulajdonságok
- elkényeztetett (ha szükséges bepiszkolja a kezét)
- lojális
- céltudatos

- saját neméhez vonzódik
- dohányzik
- hangulatember

Utoljára szerkesztve:

Klaudia.

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:652
Melina Wong
[hc]
Kedves @Inuminz21!

Köszönjük a OneRP vezetőséggel a beküldött munkádat.

A lapod terjedelmileg jó, viszont akadnak dolgok, amiken változtatni kell:
- helyesírásilag sok szó nem helyes, kérlek ezeket javítsd.
- mondatrészek átnézése, vesszők nincsenek helyesen letéve. Egy-egy mondattagolás helytelen, egyszer túl hosszú, máskor túl rövid.
- A Fiatalfelnőtt rész számomra túl elkapkodott lett. Fejtsd ki jobban vagy teljesen írd át azt.

Kérlek, gondold át jobban a történeted. Számomra nagyon összecsapott lett.

Amint végeztél a javításokkal, jelezd válaszként nekem.

[/hc]

Baka

Veterán
Játékos
Üzenetek:243
Hanna Ramirez
[hc]
Kedves @Inuminz21!

Köszönjük a OneRP vezetőséggel a beküldött munkádat.

A lapod terjedelmileg jó, viszont akadnak dolgok, amiken változtatni kell:
- helyesírásilag sok szó nem helyes, kérlek ezeket javítsd.
- mondatrészek átnézése, vesszők nincsenek helyesen letéve. Egy-egy mondattagolás helytelen, egyszer túl hosszú, máskor túl rövid.
- A Fiatalfelnőtt rész számomra túl elkapkodott lett. Fejtsd ki jobban vagy teljesen írd át azt.

Kérlek, gondold át jobban a történeted. Számomra nagyon összecsapott lett.

Amint végeztél a javításokkal, jelezd válaszként nekem.

[/hc]
Javítottam amiket én találtam

Klaudia.

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:652
Melina Wong
[hc]Szia!
Egyáltalán nem veszek észre semmi karakterfejlődést a karatereden, pedig van itt minden. (Halál, kudarc stb.)
Ajánlom figyelmedbe, hogy kicsit jobban összpontosíts a karakteredre.
[/hc]

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
hallod én nem értem, hogy lett egy 'jómódú' család gyermekéből egy bohóc maszkban fosztogató udvaribolond. munkát kapott egy szállítmányozással tevékenykedő céghez. hirtelen egy akcióba csöppen (érthetetlen) főhősünk. utána meg fegyvert fognak a fejéhez, esküt kell tennie... mivaaaaaaan? katyvasz ez az egész karakter, csak úgy van. írtál valamit reménykedve abban hátha kapsz csillagot a neved mellé. húh!

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Kedves @Inuminz21,

Továbbra sem érezzük azt, hogy bármerre is halad a története a karakterednek. Klaudia és Krekor lényegében megfogalmazta a dolgokat. Ennek értelmében a lapod a sima karaktertörténetekhez áthelyezem.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó