Üzenetek:35

Név: Eliyah Martinez
Adminisztrator neve: Krekor
Indok: Plágium
Tiltás időpontja: 2020-11-26 17:31:53
Meddig tart a ban: Örökké
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer voltam, de ott csak az anti cheat jelzett be hiábasn. Korrigálva is lett.
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Mert nem érzem jogosnak, hogy plágiummal vádoltak meg, tovább mert esélyem se volt egy "védőbeszédet" elmondani./leírni.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Valószínűleg többé nem írék pályázatot még frakción belül sem, mert csak azok nyerhetnek akik ismeretséggel rendelkeznek, vagy ha ők küldik be a leghamarabb. Valamint mivel úgy érzem, hogy a méltóságomat elvesztettem az adott frakcióban és ismeretségi körön belül OOC így IC-n is teljesen más pályát folytatnák. Nem tudnék velük újra játszani, és társalogni azzal a gondolattal a fejemben, hogy elkönyveltek a szankció alapján.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem érzem jogosnak több okból sem. 1. A pályázatomat frakción belül írtam meg, melyet szerintem szintén frakción belül el lehetett volna intézni, esetleges szankciókkal a plágium miatt. 2. A döntő bizottság (feltételezem) összehasonlította a két pályázatot, majd az alapján döntöttek gyorsan. Elismerem, hogy valóban volt hasonlóság a két pályázat között, és azt is, hogy elolvastam a másik pályázatát. A hasonlóságot azzal tudom indokolni, hogy egy ilyen fajta pályázatnál nem nagyon lehet új dolgokat kitalálni már. Mondhatni egy sablon lap, melyen ismeretem a karakterem, a változtatási és újítási szándékaimat. Ha tíz ember, vagy akár három ír ugyan arról a dologról, ott nem fog egy hatalmas újítás bekövetkezni, csupán más sorrendben írja, esetleg nehezebb nyelvszerkezetet használ, vagy csak máshogy tálalja. De az alap dolgok ugyan azok lesznek. 3. Döntött is a többség akinek erre volt joga, hiszen demokráciában élünk, és mondhatni leszavaztak. Persze az adott helyzetben esélyem se volt mondani bármit is, persze nem is tudtam volna mit mondani hirtelen. A döntő bizottság az én szemszögemet viszont nem vizsgálta meg, csak a látottak alapján egy gyors döntést hoztak. Mint már korábban is írtam elismerem, hogy hasonlít a két pályázat. De rengetek időt és energiát fektettem abba, hogy amennyire lehet eltérjen, (Főleg a szöveg fogalmazása, elrendezése, ) és más egyéb extra dolgokat vigyek bele. (Tisztában vagyok azzal is, hogy amit eltervezek de valaki előbb le írja az rám nézve pekh.) Ezen okok miatt nem érzem jogosnak a szankciómat. Köszönöm, hogy elolvastad a kérelmemet.