Üzenetek:25
Javier Vasquez

Neved: Elijah Miller
Adminisztrátor(ok) neve: Fater
Panasz oka: Túlzott szankcionálás
Panasz kifejtése: Tegnap történt egy buli alkalmával, ahol is az elsődleges karakterem csinált egy kisebb rendezvényt a nyomozók kérésére, mivel jelenleg van egy régebbre visszanyúló RP szál a Spanyol maffia-Én-LSPD között. Amint megjelentek a Crimes de Espana tagjai(akikről a nyomozók is tudják, hogy oda tartozhatnak), utasítva lettem, hogy vissza kell mennem a menedékre, az egyik motelbe. Amikor befejeztem az RP-t a nyomozókkal kiléptem, mivel ezzel a karakteremmel nem tudtam tovább játszani a PD utasítására. Feljöttem a másodlagos karakteremmel, mivel nem volt DJ a bulin így le RP-ztem, hogy ki adja a zenét, mert akkor beállok. Beálltam a DJ pult mögé, a buli végeztével odajött hozzám Fater, hogy lenne pár kérdése és beszélni szeretne velem. Mivel leléptem az elsődleges karakteremmel, így Fater szerint nem adtam meg a lehetőséget az illegálnak, hogy rám találjanak. Ezt elmondtam Faternak is éjjel, hogy már többször is előfordult, hogy le afkoltam 40-45 percre mert nem tudtam a motelszobában mást csinálni, de sosem történt semmi. Legtöbbször szerverlistán azt láttam, hogy nem is volt online a témában forgó frakció egyik tagja sem miután elvittek a nyomozók/vagy vissza küldtek a motelba. Bármikor kerestek Hectorék, hogy fel kellene jönnöm az elsődlegessel mert szeretnék folytatni, mindig teljesítettem a kérést szerintem. Nem érkezett megkeresés a frakció által hogy szeretnék most folytatni ezt az egészet és maradjak fent a karakteremmel. Eddig mindig vártam ez volt az első tudtommal, hogy átléptem egyből. Másodlagos karakterszabály megsértése volt az egyik indokom ami miatt kaptam az AJ-t. Nem találtam ilyet a többkarakteres szabályzatnál, hogy teljesen függetlenül tök más RP szálon visszatérjek ugyan oda a másodlagos karakteremmel. Egyáltalán nem kezdeményezve RP-t az elsődleges karakteremmel kapcsolatban álló játékosokkal. FearRP hiány indokot ha jól tudom arra kaptam, mert nem adtam meg a lehetőséget a Crimes De Espana tagjainak arra, hogy elkapjanak a mapon található motelek bérelhető szobái közül bármelyikben is(Már ha tudják, hogy motelben vagyok IC). Fent említettem többször is 30-45 perceket vártam már, de sosem történt semmi. Ez pedig mindenki játékkedvéből elvesz egy nagy kalappal. Nem volt szándékomban bárkit gátolni az RP-ben, ezt Fater-nak is leírtam amikor beszéltünk éjjel.
Bizonyíték (kép, log, videó):

[00:10:47] Fater: (( Szia. ))[00:10:49] Elijah Miller: (( Hali ))[00:11:16] - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.