Elektromos autók és az olaj

Pitt

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:50
Tamara Ashford

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tamara Ashford «

Ötleted leírása

» A mai napon tapasztaltam egy olyant, hogy mentem az elektromos céges furgonnal, majd kidobta a piros hibakódot, a motornak a dl-e le volt menve ilyen 700 körülire úgy hogy ütközés semmi sem volt, de aztán elvittem szereltetni, majd a PDA-ban látom, hogy jelzi a olajat, hogy csak 1.3 liter van benne, de viszont elektromos a kocsi és az lenne az ötlet, hogy ezeknél a járműveknél ha lehetséges ne legyen olaj csere és olaj miatt hiba mert szerintem nem igazán releváns és IC is leírni a szerelőnek eléggé nem rp-s szerintem. «

Csatolmányok

»«

Egyéb megjegyzések

»«

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,094
-
Hello,

Amíg nincs rá fix, esetleg próbáltatok már kreatívak lenni és nem a "PDA" által leírtak szerint azt RP-zni, hogy olaj problémás?

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
Üzenetek:1,102
-
Tény, hogy motorolajat nem kell cserélj egy teljesen tisztán elektromos autóban, de hajtóműolajat igen.

Pitt

Pötyögtető
Játékos
Tamara Ashford
Igen hát más olaj is van lehet úgy rp-zni, hajtás olaj mondjuk vagy valami vagy szervó, ez természetes, azért ötletre irtam mivel mások véleménye is fontos, megoldható a rp része igen.

Pitt

Pötyögtető
Játékos
Tamara Ashford
Szerintem legyen egy NPC, ami megmondja, hogy melyik autóban mit kell cserélni!
Ez pedig szerintem szinesitené a szerelők munkáját mert sokan mondjuk lámpa cserét kérnek stb, és mondjuk lehetne kis leirás az adott hibáról mindig változatosan.

DarK

Fórum Mester
Adminisztrátor
Üzenetek:184
.
Ez pedig szerintem szinesitené a szerelők munkáját mert sokan mondjuk lámpa cserét kérnek stb, és mondjuk lehetne kis leirás az adott hibáról mindig változatosan.
Ezt a szerelőtől IC is megtudod kérdezni, hogy: csá mi a baja a lámpának pontosan? Vagy nagyjából írja körbe civil nyelven. NPC felesleges arra amit IC is meg tudsz kérdezni. plusz a szerelők nagyrésze részletesen leírja a munkafolyamatokat amiket csinál. Mellé be dobod a kérdésed neki és még egy jót beszélgettél is vele.

Pitt

Pötyögtető
Játékos
Tamara Ashford
Értem, csak ez már egy másik téma, ki lehet találni ezt irtam is szerintem ha nem akkor kimaradt, de nem ezzel van baj hogy nem lehet kitalálni, hanem elektromos autónál olaj csere szükséges vagy ha a villany motor sérül eltünik az olaj és oké van olaj csak nem a motorban.

DarK

Fórum Mester
Adminisztrátor
Üzenetek:184
.
Értem, csak ez már egy másik téma, ki lehet találni ezt irtam is szerintem ha nem akkor kimaradt, de nem ezzel van baj hogy nem lehet kitalálni, hanem elektromos autónál olaj csere szükséges vagy ha a villany motor sérül eltünik az olaj és oké van olaj csak nem a motorban.
Mivel nincs így részletezve a műszerfalon a hibajelzések külön (fék, kormánymű, olaj nyomás ,világítás stc..) hanem csak a motor lámpa így azon belül a lehetőség tárháza kreativitáson alapszik. Bizonyos tipusoknál ha a váltónak van baja, vagy a kipufogó rendszernek ugyan úgy a check engine világít. Viszont a futóműnél, meg van külön kocsi típustól függően külön hiba jelzője annak is. Szerveren a futóműre nincs, minden más hibára a check engine a “fő” hiba jelző lámpa. Így ha azt jelzi így értelek az olajra fog panaszkodni a kocsi mert az a funkciója csak, de alapvetően ahogy te is írtad nem kellene, de jelen álláspont szerint ez így működik. Így ha elviszed az elektromos autódat egy vörös vagy sárga check engine-el akkor simán írhatod azt a szerelőnek, hogy: hűtőfolyadék (hőszabályzó folyadék ahogy tetszik), hajtómű olajok, fék olaj etc.. de ha nem is írod te ezt akkor a szerelő hidd el tudni fogja. Nem feltétlen csak motor olaj lehet a gond. Ha a rendszer így is jelzi a szerelőscript ezt is fogja javítani, ettől független az RP és az IC része csakis a kreativitáson alapszik a legvégén.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó