Üzenetek:135
Alejandra Medina
Szerverrel kapcsolatos hibák
In Game Neved/Discord Neved
» Chris Lowan|Alejandra Medina - hoyer_1995 «
Hiba megnevezése
» Tulajdonokból elbugoló járművek «
Hiba bővebb leírása
» Alejandra karakteremmel, aláírom, nem jelentettem be a járművem, de Chris karakteremmel igen. Ha jól tudom, többször is. Elmentem a Fuvarozó alapmunkához, (még a motorral) és tettem pár kört, hogy ne legyek minuszos. Egyszer volt egy nagyon fura dolog, vittem az első köröm, majd a semmiből, mintha admin getelt volna magához (Admin a szerveren nem volt fent) átkerültem Paleto mellé a Motelhez. Ezt követően az óránkénti periódus (fizetés) csak 150$-t vont le a megszokott 350$ helyett. Itt kissé gyanakodni kezdtem, hogy valami nem stimmel. Amikor leadtam a munkám, akkor szembesültem vele, hogy eltűnt a járművem, valamint a Home panelen belül sem találtam. Ekkor gondoltam felkerekedek, és biciklivel átszelem Los Santos utcáit, kinyomozva az esetet. Meg is érkeztem a helyre ahol ha baj van, segíteni tudnak. (Ahol a kocsikat ki lehet váltani, ha baj van.) Emberünk azt mondta, hogy nincs mit visszaváltani. Szóval valószínüleg egy bug volt. Amennyiben lehetséges, szeretném visszakapni a járműveimet.
Chris Lowan | Bagger: 34903
Alejandra Medina | BF400: 34394 (Időközben resi után úgy tűnik, visszakerült) « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)
Hibaüzenet
» Nincs « (F8-as hibaüzenetek, ha nincs, akkor írd le, hogy nincs.)
Csatolmányok
»
«Egyéb megjegyzések
» Bosszantó, mert mivel motoros karaktert játszom, így motor nélkül csak karakter. «