Eke (trailer) Vol2.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:509
Hector

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Hector Calderon«

Hiba megnevezése

» Eke újragondolása/hibája«

Hiba bővebb leírása

» Második alkalommal verem rommá az ekémet, amivel Grapeseed és Paleto között kell ingázzak, csupán azzal, hogy ültettem vele. 970 body-t egy ültetéssel leverek 0-ra, mert elakad, fennakad, nekimegy, kifordul, leakadva kéziződik a levegőben. Ha admint hívok rá, nem feltétlen fog fixet adni, pedig ennek nem kellene így lennie, hogy lemegy megállás nélkül a body-ja. Legend korábbi válasza alapján "vontassam sík területen". Ez már ott esélytelen, hogy a szántóföldre is be kell mennem valahogy, ott dolgoznom kell vele, akarva-akaratlan fel fog akadni az eke. Lehetne, hogy az ekét átalakítjuk, vagy megszüntetjük és az ültetéses rész rákerül bármilyen más "utánfutóra"? Köszi, ha lehet, nem feltétlen tartom reálisnak, hogy egy ültetéssel rommáverem az ekét. «

Csatolmányok

»
«

Egyéb megjegyzések

» https://forum.onerp.hu/threads/eke-trailer-probléma.18596/
Mivel ez le lett zárva, csak ide tudtam leírni a további észrevételeimet.«

Utoljára szerkesztve:

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Hector
A videó feltöltve.

Kiegészítés: 821 bodyval indultunk neki, 719-el teszem le, valamint a másik hiba is látható, amelyhez nem a földút miatt kellene megnövelni a területet, hanem a fizikai szántó miatt. :)
Köszi Legend, ha sikerül valamit generálni vele.

Ennél lassabban már nem megy. :(

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:929
Sean Bennett
Mi van akkor ha hasonlóan mint az autószállítónál az autó, a traktorhoz hozzá lenne attach-olva az eke?

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:211
Baltazar San Miguel
Adminnak egy parancs, ha megírod az id-t, mikor én szántottam mindegyikük szó és kérdés nélkül adta is rá a fixet, de valóban lehetne jobb megoldás is a problémára.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Hector
Adminnak egy parancs, ha megírod az id-t, mikor én szántottam mindegyikük szó és kérdés nélkül adta is rá a fixet, de valóban lehetne jobb megoldás is a problémára.
Ha ezt megtudnám oldani ezzel a "módszerrel", akkor nem nagyon foglalkoznék vele. Hiába van videóm, "valamelyik szerelőfrakció megoldja majd". Semmi offence, csak rossz ez így. :(

Alfi

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:211
Baltazar San Miguel
Ha ezt megtudnám oldani ezzel a "módszerrel", akkor nem nagyon foglalkoznék vele. Hiába van videóm, "valamelyik szerelőfrakció megoldja majd". Semmi offence, csak rossz ez így. :(
Teljesen nonszensz, hogy emiatt tkzódik és épp emiatt 3 hónappal ezelőtt minden egyes admin akinek írtam szó nélkül fixelte az ekéket. Inkább max arról van szó, hogy azok az adminok akiket te keresel, nem lettek tájékoztatva arról, hogy erre illene fixeket adni, mert egy eke nem fog tönkre menni attól, hogy a földeden húzod 5 percig.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó