Üzenetek:456
Lack Elek
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Demzsi#0941«
Ötleted leírása
» A szerveren a beállításokban jelenleg is van lehetőség választani analóg és digitális sebességmérő között. Az ötletem az lenne, hogy hasonló alternatívát kínáljunk a szükségletek csíkra is. ALTERNATÍV LEHETŐSÉGKÉNT legyen biztosítva egy leegyszerűsített, kisebb HUD. Mire gondolok? Az étel és italcsík helyett dobjunk fel a HUD-ra két blipet, pl egy hamburgert és egy doboz colat. Mellette %-os arányban legyen jelölve a szükséglet az adott ételből/italból. Sokkal kisebb és letisztultabb alternatívát nyújtana, ami szerény személyemnek és valamennyi játékostársamnak is nagy plusz lenne. A pénzt is rá lehet zsúfolni valahogy. Részletek. Sokkal takarékosabb és kisebb helyet foglalna. «
Csatolmányok
» -«
Egyéb megjegyzések
» EZ EGY ALTERNATÍVA. Ha neked tökéletesen megfelel a jelenlegi HUD is, kérlek szépen ne fikázd már le és szavazd le az ötletem. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy egyáltalán meg merjem-e írni ezt a topicot. Nem egy játékost megkérdeztem a dologról és pozitív visszajelzéseket kaptam. Vannak olyan játékosok, akik örülnének ennek a dolognak. Ha a sebességmérő esetében a dolog megoldható volt, nem látom okát, miért ne tudnánk egy hasonló dolgot csinálni.
Lehet, hogy neked továbbra sincs szükséged egy leegyszerűsített HUD-ra. Tökéletesen megvagy a jelenlegivel. Rendben oké. De ha egy mód is van rá, hagy lássuk már azt szavazatok formájában, hogy kinek van igénye egy leegyszerűsített szimpla HUD-ra.«