Egyetemista élet, ULSA

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

HappyCherry

Újonc
Játékos
Üzenetek:8
Cherry Cross

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Hope Price / happycherrychan «

Ötleted leírása

» Az utóbbi napokban egyre inkább kihasználtam a szerver által használt "Bolti eladó" funkciót (beállhatsz eladónak). Ezt felhasználva gondolkodtam el, hogy az ULSA Egyetemnél valami hasonlót is talán belehetne vezetni.
Az egyetemi rp-ben már részt vettem, amikor még egy kisebb frakció is társult hozzá. Ez azonban nem sokáig fentartható, ha azt nézzük heti szinten kellene más és más órákat bevezetni és érdekesebbnél érdekesebb programokat behozni.
(Nem mellékesen kell pár ember mindehez, tanár/tanárok és diákok egyben.) Az időbeosztás se feltétlen mindenkinek megfelelő (munka, iskola vagy egyéb programok és személyes feladatok miatt.)

Így jött az ötlet, hogy valamilyen formában esetlegesen belehetne hozni az egyetemista életet, hasonlóképpen mint az eladóknál. Természetesen a pénz amit az rp-ért kapna az ember az lehetne Ösztöndíj is, és akár karakterenként kevesebb pénzt kapnának.
Így ha valaki/valakik bemennek a térkép jelezné is őket aktív roleplay-ként. Ami talán egy kis kedvcsinálás is lenne, hogy páran oda menjenek. A terület adott lenne (az egyetem területe).

Nekem igazán tetszett ez a fajta rp. Élveztem. Emelett szóljon, hogy remek interiort is kapott amit szerintem érdemes lenne kihasználni. «

Csatolmányok
-

Egyéb megjegyzések

» Talán, ha az ötlet nem is a legjobb, elindít valamilyen ötletelést ez irányban.
Köszönöm, hogy elolvastad! :) «

HappyCherry

Újonc
Játékos
Üzenetek:8
Cherry Cross
Akár választható is lenne, hogy tanár vagy diák az adott karakter és a neve mellett ez fel lenne tüntetve.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,242
-
Head of Staff hozzászólás
Kitalálunk valamit az ULSA fellendítésére és arra, hogy ne legyen hátrány senkinek, hogy frakcióban van.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó