Earl Diaz Önéletrajz [E]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Earl Diaz

Újonc
Játékos
Üzenetek:8
Earl Diaz

Méret: 176 Cm
Súly: 70 Kg
Származás: Spanyol
Szemek színe: Barna
Láb méret: 41

Irány Amerika és a lehetőségek!

Buenos Dias a nevem Earl Diaz! (de jól beköszöntem, még rímelt is.) A Spanyol Ponferrada-ból származok. Azt hinné az ember a gettó egy nagyon menő és kemény dolog. Nos, ez igaz, de lehetséges, hogy az én történetem után kicsit másképp fogsz majd rá gondolni. 12 évesen költöztünk Amerikába, mivel anyám és apám elváltak és az új férje amerikai volt. Bronx szélére költöztünk, ahol megismertem pár jó fej srácot. Nethant és Bob-ot. Nethan egy kicsit magának való lehajtott fejjel járó gyerek volt, míg Bob egy jó nagydarab feka buldózer. (Nem szívesen kerültem volna vele egy boksz-mérkőzésre…) Velük a telepen ismerkedtem meg, mivel elég sokat jártam le tekerni a környező utcákba.  Ők egy lakókocsi parkba laktak, míg én egy kissé penészes panelházba. (Amúgy nem vágom… Amerikába mindenki mexikóinak néz, és nem értem miért, hiszen tök más vagyok. A spanyolok sokkal kulturáltabbak. A mexikóiak meg ricsajosak és szőrösek. Na, mindegy, ezt csak megemlítettem… Az utcánk Lejtős volt így oda jártunk gyorsulgatni a bringával. Nos, eddig egész barátságosnak tűnik a sztori, de ember, ez még semmi. A környékünkön volt 3 csaj akik mindig végig vonultak. Ebből 2 egy teljesen bomba nő volt. Feszes seggek és csöcsök. Finom laza ruha seggig érő hajjal. Bob és Nethannak csak úgy csorgott mindig utánuk a nyáluk. Én is velük együtt lógattam a nyelvem, viszont itt volt egy fontos dolog. Nem azokat a csajokat néztem, akiket ő. Emlékeztek? Említettem, hogy az a 2 csajszi egy jó feszes nő… Nos… én a harmadik nőt néztem. Egy 130-140 kilós tömör gyönyört. Feszültek rajta a ruhák. A hurkák tengere borította be az afró amazont. És az a bulkesz… Minden megadtam volna, ha csak öt percet tölthettem volna a társaságába. Egyépént a csajt Loren-nek hívták. Miért mesélem most ezt el? Mert vele kapcsolatos az egész életem. Mikor már Szakiskolába jártam, sokat találkoztam vele, mivel egy suliba jártunk. Minden nap meghívtam hamburgerezni meg pizzázni. Azok voltak a kedvenc kajái. Egyik nap megkérdeztem tőle, hogy lehet e több köztünk, de sajnos elutasította az ajánlatom. Már volt kapcsolata. Aznap igen csak lehangolódtam… Elmentünk a haverokkal kocsmázni és inni egy kicsit a fájdalmamra. Nekik azt hazudtam, hogy egy fullos vékony csajt szedtem össze. Együtt éreztek velem és a fél estét Nethan és Bob mellett töltöttem el. Körülbelül már hajnali 2 órára járt, mikor megcsörrent a telefonom. Loren hívott. Rögtön eszembe jutott, hogy lehet nem kéne vele full piásan beszélnem. Gondoltam ennél rosszabb már úgy sem lehet így felvettem. Megkérdezte, hogy vagyok, és hogy akarok e tőle még valamit. Mondtam neki, hogy hazudnék, ha még nem éreznék iránta már semmit. Így az igazat mondtam neki. Erre azt mondta menjek át hozzá most és kárpótól az előző mondatáért. Több sem kellet, a haverok megértették, hogy most nő ügy van és sprinteltem is el a kocsmából Loren-hez. Mikor bekopogtam hozzá… Ó istenem az a látvány… Ott volt egy tömör jégkérmbe előttem ember… Olyan voltak a csöcsei, mint két hatalmas gumilabda. Teljesen elvörösödtem és megindult a cerka is a hegyező irányába. Még mielőtt teljesen éles lett volna a grafit, annyit mondott, hogy most mindenért kárpótól majd. Ember az az éjszaka. Te valami fergeteges volt. És még nem volt vége a mámornak. Elmondta, hogy a pasija sokat van munkába és nincs itthon, addig is eltudjuk baszni az időt.. ( Hupsz.. szófordulat.) Na, igen, ez ment egy-két évig. Teljesen jó volt minden. Mikor végeztem a szakiskolával, motorszerelőnek adtam a fejem, mivel az a közelbe egy jól megfizethető szakma volt. Nem is kellett több, elkezdtem megszeretni a motorokat is… Igen csak jó sorsom volt. Volt, hogy óránként megkerestem a 8 dodót. Az nem volt semmi. És munka után meg elmehettem a kis jégkrémet reszelni… Ez volt ám a királyság! Viszont nem telt el utána sok idő és eljött egy olyan dolog, amit éreztem legbelül, hogy egyszer befog következni, de akkor még nem gondoltam, hogy ennyire megütöm a bokám majd…

Nem így terveztem...

Egyik éjszaka áthívott Loren és természetesen nyomtuk a törtmogyorót a csokoládéba. (Na, most ettől kicsit meg is éheztem) Ekkor hirtelen beállított egy kövér ötvenes faszi trikóban egy sörétessel a kezébe, majd elkezdett anyázni nekünk és azzal fenyegetett, hogy mind kettönket megöl. Teljesen Bepánikoltunk, de mikor láttam Loren szemeiben a könnyeket, azonnal felpattantam, és egyszál faszba próbáltam kirántani a csávó kezéből a puskát. Nos, Ez az, amit nem kellett volna. A puska véletlenül elsült és Lorent találta el. Teljesen elgörnyedt és lezuhant az ágyról, mint görögdinnye a piacon. Itt nem igazán emlékszem már mi történt. Az első tiszta emlékem, hogy a faszi ott fekszik előttem és nincs feje… A kezeim tiszta vér volt… Tudod mit csináltam? Okádtam egyet! Ezt nem lehet épp ésszel felfogni. Az álomhajó elúszott és köszöntött a szörnyű valóság. Megöltem két ember. Aztakurva! Fogalmam sem volt mit tegyek. Rögtön felkerestem Bobot és Nethant és mindenről beszámoltam nekik, de egyszerűen ők sem tudták mit kellene tennem. A testeket elástam a kertbe, de féltem, hogy kifog derülni az egész. Azzal nyugtattak, hogy Bronx a halottakat nem üldözi, csak eltemeti. Ez azt jelentette, hogy nem igazán indultak eljárások annak érdekében, hogy két ember meghallt. Itt bandaháborúk zajlanak, nem fognak velem foglalkozni. És ez volt a probléma. Banda háborúk zajlanak… és senki nem fog velem foglalkozni… Nos, igen mindennek megvan a maga előnye és hátránya… Egyik este Motorosok kezdtek gyülekezni a házunk elött. Lassan és óvatosan kukucskáltam ki az ablakon, hogy megnézzem kik, azok. Nem tudtam kik ezek, de mikor elhajtottak, láttam a hátukon egy feliratot… Lost MC… El is mondtam a srácoknak hogy mi történt és lesápadva közölték velem, hogy valószínűleg kinyírtam egy banda tagot a világ egyik legnagyobb motoros bandájából. Na, itt már én is velük együtt sápadtam. Ahogy mondtam… A banda háborúk zajlanak és senki nem fog foglalkozni… (majd a hullámmal, amit a Lost MC a tengerbe hajít majd.) Bob haverom annyit mondott, hogy van, egy ötlete mit tegyek, de itt nem beszél erről, majd telefonon löki majd az információt. Hazamentem, de akkor nem a saját életem járt a fejembe, hanem azé, akiét elvettem. Nem, nem a csávó, akit agyon lőttem!... Tudjátok kié és nem… nem akarok többet róla beszélni. Viszont, este mikor Bob felhívott, elmondta mi lehet számomra a kimenekülő út.

Nekem is lesz bandám!

Nos, igen ahogy a címből is sejtetted, igen, Bob azt tanácsolta, ha egy banda megakar ölni, akkor jobb ha összefogsz az ellenségével. Azt mondta a nagybátya egy Jack Hall Gang nevű motoros bandába van, aki utálja a Lost MC embereit. Több se kellet, megmondta hol találom őket, és már ki is repültem hozzájuk. Bob mondta hol találom a nagybátyát, majd beültem vele egy kocsmába. Tökre elvoltam, élveztem a társaságát, aztán kissé végigfutott rajtam a hideg, mikor mondta, hogy ez a kocsma amúgy a Jack Hall Gang-é. Nyeltem is egyet és grimaszolóan rám mosolygott Bob nagybátya. Ezután a banda felajánlotta, hogy kérhetek tőlük védelmet, de annak ára van. Sajnos teljesen levoltam égve, mivel minden félre tett pénzemet a repülőre költöttem. Felajánlottam, ha megvédenek, ingyen karbantartom a motorjukat. Ettől már rögtön jobb kedvre derültek és már kaptam is magamhoz a különböző Choppereket és Road Ridereket. Igazából teljesen élveztem a munkám. Az ottani tulaj Jack is nagyon megkedvelt engem és felajánlotta, hogy maradhatok a bandába, de továbbra is szükség lesz egy jó szerelőre. A kocsma felső részében laktam, mivel nem volt pénzem szállása. Anyám és a srácok otthonról utaltak pénzt, amit a köcsög állam jól megvámolt és alig jutott el valami hozzám belőle. Úgy éreztem lehetséges, hogy megtaláltam az új életem.

Vége mindennek..

Sajnos minden jó végé szakad egyszer. Egyik este nagyon bepiáltam és készültem aludni menni, mikor Jack betoppant az ajtón. Teljesen levolt izzadva és erősen zihált. Éreztem, hogy ebből semmi jó nem lesz. Nem beszélt velem a dolgokról, hogy mi történt, csak Bob nagybátya jött oda, aki azt mondta, hogy két választásom van. Vagy leszámolok most a bandával együtt örökre a Lost MC-vel, vagy nyúlcipőt eresztek. Naná hogy szét rúgom a seggét a Lost-nak. Miattuk halt meg a szerelmem… Több sem kellett, elindultunk az éjszakába a bandával. Sajna nem úgy sültek el a dolgok, ahogy akartuk. Én ugyan kaptam egy pisztolyt, de igazából sosem használtam és tűzharc közbe beragadt a lőszer. Próbáltam odaütögetni egy kőhöz, de nem történt semmi. Nem volt más választás. Megjöttek a rendőrök így fel kellett venni a nyúlcipőt. Visszamenekültem a Klubházba, ahol már nem volt senki. Baszki, megszűnt a Jack Hall Gang… Nincs Jack, nincs senki, aki megvédhetne a Lost MC-től. Érdekes módon senki nem támadt már meg a továbbiakban. José a pultos segített nekem kereket oldani és visszacsempésztek engem az otthonomba. Telt múlt az idő és középkorú lettem. Egyszer az egyik reggel kopogtak az ajtón. Kinyitottam és egy régi tag állt előttem egy régi Jack Hall Ganges kabátban. Annyit mondott nekem, hogy Jack visszatért. Kérdeztem tőle, igen? És hol van? Azt mondta itt áll. Mondom hol? Itt csak én meg te állunk. Erre csak annyit mondott. Pontosan! És ez lenne az én storym.

Gergo

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:641
[globmod=Gergő]Inaktivitás miatt lezárom, és áthelyezem az inaktív lapok alfórumába. Ha még szeretnéd folytatni, vagy a projekted él, akkor keress fel![/globmod]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó