Dutypercek számolása az adatbázisban

Dorinna

Kritikus
Játékos
Üzenetek:277
Pamela

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» dorinnadori«

Hiba megnevezése

» Rosszul számolt dutypercek crash/logout-nál szolgálat közben «

Hiba bővebb leírása

» Jelenleg a dutyperceket nem számolja megfelelően a rendszer.
Ha duty közben crash történik, vagy relogolni kell, akkor az addig dutyban töltött percek javarészét nem jegyzi fel a rendszer, illetve ha login után nem dutyzunk újra, akkor az azutáni fent létet sem számolja, amit szolgálatban töltünk.

Több játékos észrevétele ez alapján, amiről tudomásunk van:
- "Nem menti el a teljes dutyidőt crash előtt, de legalább valamennyit tesz hozzá."
- "Körülbelül 80%-át nem számolja hozzá crash/logout előtt."
- "Ritkán számolja, ritkán nem."
- "Egyáltalán nem számolja hozzá crash előtt a dutyperceket."
- "Valamikor hozzászámolja, valamikor nem."
- "Igazából olyan mintha lenne egy idő amikor ment egyet, de ha előtte crashelsz nem adja hozzá.. ergo volt mikor 3 óra duty volt jött a crash és egy órát tett hozzá"

... és azt én is tapasztaltam már, hogy (a mostani crash időszakban pláne, de azon kívül is), ha aktívan dutyztam 4-5 órát és nincs idő redutyra, de crashel a játék, akkor a dutypercek nem kerülnek hozzáadásra (egyből biztos nem, később nem tudom frissít-e rajta). A diagramm eddig se megfelelően mutatta, viszont ide említeném, ha már lehetne köze hozzá, hogy a minap 5x crasheltem ki duty közben, én 60-70 percenként szoktam, és a diagramm csupán 100 perc körülit mutatott arra a napra.

+1 a héten egy frakciótársammal szándékosan együtt léptünk dutyba és léptünk ki. Ő v8-as crash után egyből redutyzott, én viszont nem. A heti percek szerint 400 valamennyi perccel több lett a dutyja.«

Hibaüzenet

» Nincs, a V8-as hibáról pedig mindenki tud. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Február közepén nyitottam ötletet erről, hogy lehet megoldás lenne, ha sűrűbben mentődnének a dutypercek.
https://forum.onerp.hu/threads/dutypercek-számolásának-újragondolása.32091/
Számomra a visszajelzések is azt mutatják, hogy többen észrevették már ezt a problémát. Ha viszont ez megoldásra találna, szerintem az ötlet is zárható lesz.
Köszönjük! «

Kinézet személyre szabása

Top Alsó