Üzenetek:218
Akk Alama Goh
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Attesz#9931 «
Ötleted leírása
»Jelenlegi drogker hála az égnek felívelőben van, azonban szerintem nem fog sokáig tartani. Az RP-s interakcióval járó kereskedelmet jelenleg szerintem három dolog nehezíti:
1. A civil playerek nagy része nem akar költeni rá, nem lát benne értelmet (Sajnos sokan csak úgy vesznek).. Na de hát ezen mit lehet tenni majd egyszer hátha.
2. Sokan inkább élnek az NPC lehetőségével. Nem mondom mi is adtunk már el NPC-nek főleg pénz szűkében, na de nem folyamatosan. Szerintem bőven többet adtunk el playereknek mint a leadós NPCnek.
3. Számomra kicsit túl egyszerű ez a rendszer, fura és könnyű.
Na de hogy is értem én ezt a harmadik pontot?
Nyitnék először egy kisebb változtatásal aminek nagy befolyása nincs, viszont 10x jobban nézne ki úgy a rendszer.
- Ne legyen skillhez kötve a cigi készítés! Sokkal realisztikusabb képet adna ha nem cigit adhatnánk el csak (legyen egy nyitott kérdés), egy civil is tudjon craftolni. (ne legyen skill követelmény) Még a kokónál meg is értem a skill követelményt, de egy ciginél már kevésbé.. maradhat a törési esély, viszont akkor csak a papírt bukjuk ne a gubát.
- A függőség részével nincs nagy bajom, csak az hogy olyan szinten durrogtatja a hp csíkom hogy mire kijutok egy RP szituációból addigra a hp-m elment borért. Legyen függő, de ne egyből a HP-t zabálja.
A fenti cuccok a lényegesek! Ez alatt már csak az én agymenésem található!
No de most jön egy kicsit erősebb csomag (Nem mondom, hogy fontos a betétele ez csak az én agymenésem).
- Legyen több fajta drog, vagy ha az elején nem is legalább fűből legyen több "fajta" különböző bónuszokkal. Pl: Blue Dream, Acapulco stb.. nem lényeges hogy mi.
- Marihuána termesztés átgondolása : Ne csak annyi legyen hogy jobb-klikk locsol, jobb-klikk termés leszedése. Majd ugye 10 tő fölött random jöhet a pd ugye. Érdekesebbé is lehetne tenni, kelljen hozzá lámpa, talaj összetétel + rásegítés, áramhasználat, talaj ph, hőmérséklet stb.. határ a csillagos ég.
-PD-t ellehetne kerülni szűrőkkel, áramhasználat lentebb tartásával stb.
-így lehetne egy mondhatni "tisztasági" vagy inkább minőségi mutatója ami több bónuszt adhat vagy ilyenek. (Ezzel megteremtve egy versenyt a piacon, illetve nem mindenhol ugyan azt kapnád) De ezt meglehetne tenni a kokóval is..
Megértem ha valaki maradna az egyszerűbb rendszernél, ez csak egy ötlet feldobás amivel talán civil körökben is megindíthatóbb a drogker (főleg bónuszoktól függ) illetve szerintem sokkal színesebb.«
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» További ötleteket, kritikákat várom oda lent. «