Drog termesztés.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:370
Khira Love

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Mia Banks / andyhawk1998 «

Ötleted leírása

» Marihuána mellett kokaint is lehetne otthon termeszteni. Ha már mind a kettő nővény és szerintem nem térne el a termesztése egymástól. Itt kizárólag a termesztésről lenne szó. Frakik gyártanák továbbra is a kokaint csak a civilek pl be tudnának segíteni a frakiknak. Ez az ötlet azért lenne mert sokszor akartam venni kokaint frakiktól vagy az abból származó drogokat de mindegyik eddig azt mondta nincs neki mert nem foglalkozik vele mert lassan termel így se kokaint se cracket se igen lehet kapni. Hiába lennének frakik akik ezzel foglalkoznak mert szerintem megtartják azt a keveset is maguknak amit tudnak termelni mert eléggé lassan termelődik. Így playerek számára is elérhetőbb lenne a termék és a farkik is többet tudnának vele foglalkozni. Mind npc eladással mint playereknek. Playerek jobban járnak mert tudnának mivel pluszba kereskedni a frakikkal és a frakik is mert lenne termelés. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Felfelé és lefelé nyíl mellett véleményeket is írjátok le mért látnád jónak/rossznak. «

Utoljára szerkesztve:

JakeFury

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:189
Ajredzsi Stevens
Szia!

Az ötletet amúgy nem tartom rossznak, valóban akár segítség is lehet ez frakciók számára.
Viszont esetünkben például 600-600db, ha nem több volt készleten és hiába hirdettük, kerestük a módját, hogy legalább kapcsolatot, rp-t teremtsünk... - igazából rajtunk állt.
Ettől függetlenül támogatom az ötletet, valóban segítség lenne frakcióknak.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:370
Khira Love
Szia!

Az ötletet amúgy nem tartom rossznak, valóban akár segítség is lehet ez frakciók számára.
Viszont esetünkben például 600-600db, ha nem több volt készleten és hiába hirdettük, kerestük a módját, hogy legalább kapcsolatot, rp-t teremtsünk... - igazából rajtunk állt.
Ettől függetlenül támogatom az ötletet, valóban segítség lenne frakcióknak.
Heo. Nem tudom én a saját tapasztalatomat látom. Amikor frakiba voltam kicsit szenvedős volt ez a kokain téma. Most, hogy civil vagyok így is valamilyen téren néha nehézkes a beszerzése mind a kokainak mind a cracknek. Sokat hirdettem és tapasztalatom alapján 1-2x volt írtak. Nyilván mindenkinek lehet más tapasztalata. De észrevételeket és ötletek mindig jók lehetnek. Frakciók, hogy látják ezt a dolgot. Mennyire lenne nekik segítség. Előny vagy hátrány lenne neki. Mert szerintem ez jó rp lehetőség mint civilnek mint frakinak.

JakeFury

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:189
Ajredzsi Stevens
Heo. Nem tudom én a saját tapasztalatomat látom. Amikor frakiba voltam kicsit szenvedős volt ez a kokain téma. Most, hogy civil vagyok így is valamilyen téren néha nehézkes a beszerzése mind a kokainak mind a cracknek. Sokat hirdettem és tapasztalatom alapján 1-2x volt írtak. Nyilván mindenkinek lehet más tapasztalata. De észrevételeket és ötletek mindig jók lehetnek. Frakciók, hogy látják ezt a dolgot. Mennyire lenne nekik segítség. Előny vagy hátrány lenne neki. Mert szerintem ez jó rp lehetőség mint civilnek mint frakinak.
Szó se róla, nem is mondom... - részemről egy hatalmas igen a kezdeményezésre.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó