Drog rendszer.

Altos123

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:331
Khira Love

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Mia Banks / andyhawk1998 «

Ötleted leírása

» Drogok hatásának megváltoztatása. Jelenleg a szerveren van jó pár fajta drog ami hasznos a civileknek pénz vagy tárgyak megszerzésében. De ezt eléggé nehéz beszerezni bizonyos okok miatt. Vagy úgymond drága mert a npc többet add érte. Vagy drága mert nehéz beszerezni hozzá az alapanyagot. Vagy eléggé rizikós az átverés miatt és félnek a playerek erre költeni. Az ötlet a következő lenne. Vannak gyengébb és keményebb drogok is a szervere. Vannak olyanok is amik pl a civileknek nem hasznos és sajnos vagy nem sajnos ebből van túltelítve kb minden fraki.
LSD, kristály és a meth pl civileknek nem jó semmire. Mellette a crack, kokain és a heroin meg eléggé hasznos tudd lenni. De ez eléggé kevés van illegáloknak. Ezért lenne az ötletem a következő.
Minden drognak megmaradna az alap hatása ami most van. Csak a Crack, kokain és heroin azoknak a fizetési / item droppolás százalékának növelése. Drágább drog nagyobbat üt és jobban járna a civil és az illegál is ezzel. Kelendőbb lenne szerintem. Kristály, LSD és Meth azok meg megkapnák a kokain, crack és heroin mostani 10% hatását a munkákra és a x% droppolás esélyét a tárgyaknak. Ez szintén minkét félnek kapóra jönne. Mért? Civilek jobban vinnék az olcsóbb drogokat ami a frakiknak nagy mennyiségben van és ők is jobban járnának. Kapnak olyan drogot aminek van számára értelme, kisebb a veszteség ha átverik és olcsóbb is számára. Ezzel szép fokozatosan tudna haladni a pénz szerzéssel és többet tudna befektetni az adott szerekre ami hasznos neki az életbe. Ezzel a frakik és a civilek is egyaránt jobban járnának. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Aki szavaz a ötletre bármilyen formában az nyugodtan szóljon hozzá ha negatív ha pozitív az érve mert a vélemény mindig számit. «

Kinézet személyre szabása

Top Alsó