Drog Függőség

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

_John_

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:204

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

Carmelo Amengual // zolcsi#0878

Ötleted leírása

Legyen nehezebb ráfüggni a drogra és legyen nehezebb is lejönni a szerről! Annyi a lényeg, hogy huzamosabb használat után legyen függő a karakter és ne jöjjön le a szerről, ha meghal inkább, hogy ha nem használja huzamosabb ideig akkor leszoktatja magát vagy ha szeretnénk egy hamarabbi változatot akkor az orvosok jó pénzért le tudjanak szoktatni, DE ehhez az kell, hogy a drog függőség ne abból álljon hogy 15 percenként menjen le a hp ja a karakternek hanem óránként beszédül a karakter elsőnek enyhén aztán egyre rosszabb lesz vagy nagyon ritkán ragdollozzon a karakter és egy /do val kísérje pl.: /do elveszíti az egyensúlyát. Persze ezeket tüneteket a szerhiányától lehetne spékelni egy két dologgal még.


Csatolmányok

download.jpg

Egyéb megjegyzések

-
 

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:636
Millie Evers
Én azt is szívesen látnám, ha több drogra is szert tehetnénk. Akár mi állíthatnánk elő új kraftolásokkal, amik kissé zsákbamacska félék lennének. Ha nincs meg elég szinted, vagy akár kis százalékban pacsmagolt dolgokat állíthatnánk elő, más-más effektusokkal.
De amennyiben az általam leírtak nem megvalósíthatóak, ezt is teljes mértékben támogatom.
 

varga.

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
-
Túlságosan szájba van már rágva a szerepjáték ezen a szerveren, minden automatizálva és scriptesítve van, a karakter függőségének és annak tüneteinek szerepjátszása is a gépre van bízva, hogy az nyomjon pár do-t meg egy hardcore stroboszkóp effektet, és minden a helyére lesz rakva. Ez nem így kellene, hogy működjön. Legyen egy indoka a karakterednek, hogy miért nyúl szerekhez, ebből pedig az agyad használva következtetni lehet a mindennapjaira és a kábítószer körül forgó problémáira, hiszen ez lenne a roleplay lényege, amit az ilyen ötletekkel egyenesen kiherélni akartok. Akit megrovásokkal kell kérlelni azért, hogy valamennyire normális karaktert alakítson, az inkább ne is kezdjen bele.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó