Drift rendszer

Pitt

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Tamara Ashford

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tamara Ashford / Pitbull «

Ötleted leírása

» Egy olyan ötletet szeretnék ide vázolni ami szerintem az autós közösségeknek kedvez illetve akár egy rendezvényhez is adna egy pluszt, ami nem lenne más mint egy drift rendszer. Igen igen van már egy drift mód a szerveren amit be lehet kapcsolni viszont azzal annyi a gond, hogy igazából majdnem mintha rátennél egy hátsó kerék meghajtást ami igazából működik és ha jól van megcsinálva a kocsi egész jó, viszont onlineba van egy olyan lehetőség az LS car meeten ami csak néhány autónál érhető el én úgy tudom és ez a szerveren is így lenne, viszont a régi Drift mód a többi kocsinál elérhető maradjon vagy ha megoldható akkor azoknak is adna egy plusz, viszont a lényeg, hogy ez a drift mód nem lehet kapcsolgatni így lehet hamarabb belefutsz egy rendőrbe is viszont mint onlineba bele teszed a kocsiba és megváltozik a irányítása sokkal jobban kezelhető és csúszósabb is, amivel elég szép driftet lehet összehozni. Én ezt a FR36-al teszteltem a szerveren és onlineban. «

Csatolmányok

» https://medal.tv/games/gta-v/clips/ly2ng5jtGVcHtJC80?invite=cr-MSx3QjIsNDc4NzU4MDk4&v=131 «

Egyéb megjegyzések

» A videóban nem profi drift látható, ellenben elég rossz, de a lényeg talán látszik. «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,612
Silay Denzel
Vannak a gta-ban bizonyos járművek, amiknek van drift változata, de ezek nincsenek bent a szerveren. Nem tudom, hogy ha bent lennének, mennyire lenne relevanciája.

Pitt

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Tamara Ashford
Szerintem attól függ, hogy milyen az adott jármű irányítása mivel van bent a szerveren a drift tampa amivel nem olyan jól lehet driftelni, viszont a sg3-nak van egy bent ami driftes változat és az jobban kezelhető mint amit lehet építeni autók viszont az se ehhez képest az igazi, illetve lenne pl a SG4 drift változata de az nincs a szerveren de annak is meg lehet nagyjából építeni a simából is de azért az a változat ahogy emlékszem jobb, viszont pontosan nem tudom milyen autóknak vannak driftes változata, de szerintem az a mód ami onlineban van ahoz nem biztos közel lenne azoknak az irányítása.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó