Dr. Tatjana Fedorov - Ronny Floyd, Rakim Anthony, Tyron Adams

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Hamu

Haladó
Játékos
Üzenetek:22
-
panaszkonyvj.png

Neved: Dr. Tatjana Fedorov

Játékos(ok) neve: Ronny Floyd, Rakim Anthony, Tyron Adams

Panasz oka: "Józan ész elve" szabálypont megsértése.

Panasz kifejtése:
Ütközés után ma este (2023.05.29.) kihívta az LSSD a LSFMD-t több sérülthöz. A 3 panaszra tett játékos volt a kocsiban (meg Jamal Keegan, átolvasva a logot az ő RPjével semmi észrevételem nincsen, reagált mindenre), animban. Kyle Richardson volt a helyszínen mint rezidens illetve én. Az RP alatt többször is kiafkoltak, nem válaszoltak a /do-kra. Tisztán kilehetett venni, hogy a halálra játszanak a kiafkolásukkal és az RP teljes ignorálásával. 3 LSSD-s is ott volt, akik szintén segítettek, mindegyikükkel RP-ztek ők is.

Bizonyíték (kép, log, videó):

22:10:45-kor kezdtem meg az ellátást.
[22:10:45] *** Nyitva az ajtó? [Dr. Tatjana Fedorov]

Tyron Adams:
[22:11:15] Tyron Adams: (( mennyi egy átlagos ember pulzusa? ))
[22:11:25] Dr. Tatjana Fedorov: (( 75-95 ))
[22:11:59] *** pulzusa 68, lassan veszi a levegőt, a kötés már átvérzett. [Tyron Adams]
[22:12:02] *** Dr. Tatjana Fedorov behajol .
[22:12:17] *** Dr. Tatjana Fedorov kihúzza az esettáskát.
[22:12:38] *** Dr. Tatjana Fedorov ráhelyez egy mullapot a sérült fejére.
[22:12:50] *** Mennyire intenzív Tyron vérzése? [Dr. Tatjana Fedorov]
[22:12:57] *** Dr. Tatjana Fedorov körbetekeri a mullpólyával.
[22:13:43] *** Mennyire intenzív Tyron vérzése? [Dr. Tatjana Fedorov]
[22:16:13] Tyron Adams: (( Tatjana, irtál valamit? nem figyeltem ))
[22:16:32] *** Mennyire intenzív Tyron vérzése? [Dr. Tatjana Fedorov]

Innentől a haláláig nem volt érdemi reakció. Valóban pörgött a chat, de kevés /do történt abban a környezetben, illetve piros színe van, és mindegyiknél odaírtam a nevét egyértelműen, hogy tudja kitől kérdezem.
(22:17:15 környékén haltak meg, egyszerre)

Ronny Floyd:
[22:14:36] *** Craig Baker mivel várja az orvosi segítséget, így közelebb hajol Ronnyhoz, szólongatja.
[22:14:52] *** Craig Baker próbálja magához téríteni, de eközben folyamatosan tartja a fejét, hogy kapjon levegőt.
[22:15:46] *** Craig Baker tovább folytatja a srác segítését.
[22:17:07] Craig Baker mondja: Doki *Richardson felé szól* A srácnak nagy a baja? Mert itt azért a sofőrnek nagyobb baja van én úgy látom, szóval ha nincs nagy baja kérem segítsen itt, mert már fár...

És innentől a neve sehol nem szerepel a logban, úgy, hogy a jármű mellől megsem mozdultam. Semmi /do vagy bármilyen reakció, többször megjelent az AFK homokóra a neve mellett. Egyedül Craig foglalkozott és RP-zett vele, erre sem érkezett megerősítő, megcáfoló /do, mégha kérdés nem is történt Craig részéről, az RP-ben mintha ott sem lett volna.

Rakim Anthony:
[22:11:15] Tyron Adams: (( mennyi egy átlagos ember pulzusa? ))
[22:11:23] Rakim Anthony: (( 8 millió ))
[22:13:30] *** Wesley Woods Rakimot nézegeti megint.
[22:13:33] Wesley Woods mondja: Hé, pajti. Hallasz?
[22:13:41] *** Rakim Anthony bólint egyet.
[22:13:59] Wesley Woods mondja: Mindjárt jön doki és megnéz ő is, jólvan?
[22:14:15] *** Rakim Anthony megint csak bólint.
[22:15:51] *** Rakim Anthony rázza a fejét meg bólint is, nincs teljesen képben.
Ezzel a részével nincsen szerintem probléma.
[22:16:18] Rakim Anthony: (( 5p megmosom a fogam ))

Ezt viszont nem tudom értelmezni. Scriptesen ketyeg az óra, és az ő RPje nélkül semmi esély nincs arra, hogy kiszedjük animból (Animba esés szabálya miatt), ennek ellenére kiafkol, egy (szerintem) nem sürgős folyamat miatt. Ezekalapján nem igazán érzem jogosnak azt sem, hogy egy animban lévő játékos nem jelzi, hogy őt már a prehospitális ellátás alatt egyébként RP-vel felébresztették.

Megjegyzés: Nincsen
 
Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,387
-
Sziasztok!

A panaszt én fogom kezelni. Várom az érintettek hozzászólását 24 órán belül.
 

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,305
Ronny Floydal azért annyira nem volt foglalkozva, mint kellett volna. Pedig az ő sérülései a sofőr ülésben ülve súlyosabbak voltak, mint a mögötte ülőnek. Mégis a mögötte ülővel kezdett el vele foglalkozni előbb az orvos. De ha egyet is sikerült volna megmenteni, rajta kívül még hárman ültek az autóban és elég kevés időnk állt rendelkezésre mindenkit megmenteni időben. A megfelelő RPre itt nem volt túlzott lehetőség, véleményem szerint.

Ronny Floyd mellett ülőnek (nem tudom fejből a nevét) pedig eleve menni szeretett volna le a szerverről, de a váratlan szituációba keveredés miatt nem tudott. Így azt mondtam neki, hogy ha szükségét érzi már, akkor lépjen le.

Ráadásul én csak annyit tudtam tenni, tartottam a fejét úgy, hogy a karaktere kapjon levegőt. Nem igazán szoktam /do-t alkalmazni, ha a /me-ben is tökéletesen meglehet fogalmazni azt, amit más esetben /do-ban szoktak feltenni a másiknak. Ha nem reagál, akkor úgy folytatom tovább a szituációt. Nyilvánvaló, hogy a sérüléseket csak úgy lehet RPzni, ha ezt közli is a külvilágnak a játékos. Valamennyien biztos vagyok benne ezt megtették, de délután én is visszafogom keresni a logomat, hátha bukkanok valamire.
 

Hamu

Haladó
Játékos
Üzenetek:22
-
Ettől függetlenül semmire nem válaszolt Ronny.


De ha egyet is sikerült volna megmenteni, rajta kívül még hárman ültek az autóban és elég kevés időnk állt rendelkezésre mindenkit megmenteni időben. A megfelelő RPre itt nem volt túlzott lehetőség, véleményem szerint.
Több mint 7 percünk volt. Én 3 max 5 perc alatt letudom RPzni, hogy valakinek ellenőrzöm a pulzusát, véroxigénszintjét, és ellátom a vérző sebeit. 6 perc alatt KED mellényt adok rá, ér rögzítem a hordágyon is, ha gerincsérültet RPzne valaki. Illetve az sem igaz szerintem, hogy csak egyet tudtunk volna megmenteni. 2 MD-s volt ott, egy rezidens, és én, plusz Rakim már ébren volt, csak ezt nem mondta, hogy kiszedhessük animból. Szerintem 1 helyett inkább 3 embert lehetett volna megmenteni.
Ronny Floyd mellett ülőnek (nem tudom fejből a nevét) pedig eleve menni szeretett volna le a szerverről, de a váratlan szituációba keveredés miatt nem tudott. Így azt mondtam neki, hogy ha szükségét érzi már, akkor lépjen le.
Én ezt megértem, hogy így hozta a szituáció, viszont ennek nem ez a módja tudtommal, főleg hogy az egész szándékos kiafkolásnak látszott részünkről. Ilyenkor adminnak szóljon, aki majd később újra indítja az RP-t.
Ráadásul én csak annyit tudtam tenni, tartottam a fejét úgy, hogy a karaktere kapjon levegőt. Nem igazán szoktam /do-t alkalmazni, ha a /me-ben is tökéletesen meglehet fogalmazni azt, amit más esetben /do-ban szoktak feltenni a másiknak. Ha nem reagál, akkor úgy folytatom tovább a szituációt.
Ez is egy RP stílus, de nálunk kötött szabályok vannak ezekre, mivel az ellátás egységes színvonalú kell legyen. Egyébként nem tudom, hogy ezt miért írtad le, semmi gondom nem volt az RP-el (gondolom te vagy Craig)

(Bocsi, ha hiba van benne, telefonról írtam)
 

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,305
Bátorkodtam visszatekinteni a logot, így bemutatom mi volt az én szemszögemből.

21:57:08-kor történt a frontális ütközés és egyből animba is kerültek.
21:59:24-kor értünk oda.
22:00:03-kor kezdtünk el a négyes társasággal foglalkozni.
22:04:04-kor lett értesítve a Fire. (Medic)
22:05:10-kor elindultak a mentők.
22:07:24 körül ért ki az első mentő és 22:09:39-kor kezdenek el foglalkozni a mentős(ök) a sérültekkel.
[22:09:39] *** Ki hol és hogyan vérzik? [Kyle Richardson]
22:10:16 körül pedig a második.

Én Ronny Floydnál álltam, mint mondtam. Ekkor Kyle Richardson átment a hátsó ülésre ülőhöz, aki Jamal Keegan volt.
[22:10:50] Kyle Richardson mondja: Intézem a hátsó ülésest.


Ronny Floyd:
[22:09:28] *** A hangok hatására felébred. [Ronny Floyd] [22:09:42] * Ronny Floyd szemei alig vannak nyitva.

Rakim Anthony:
*** be volt közve, de úgy beveri a fejét, hogy elájul. [Rakim Anthony] *** Rakim Anthony pislákol az officerre, életjelet ad. *** Rakim Anthony abban a pozícióban próbálja magát tartani, amiben hagyta az officer. Rakim Anthony: (( jó srácok én készülök lefekvéshez addig fogat mosok meg ilyenek mert kajak feküdni akartam már )) Rakim Anthony: (( igazából nem volt nagy kocc )) Rakim Anthony: (( irl ennyibe nem lehet elájulni sztem xd )) *** Rakim Anthony magánál van, de sokkos az állapota. *** Eszméleténél van. [Rakim Anthony] *** Rakim Anthony nem tud megszólalni annyira sokkos. *** Rakim Anthony kicsit előrebukik a feje de visszaengedi az eredeti állapotába, ezzel ad jelet. Rakim Anthony: (( nem tudok beszélni ic xd )) Rakim Anthony: (( erre most jöttem rá sry )) *** Rakim Anthony rázza a fejét meg bólint is, nincs teljesen képben. [22:16:17] Rakim Anthony: (( 5p megmosom a fogam ))
22:17:04-kor meghalt, a többiekkel együtt.

Tyron Adams:
[21:59:55] *** nem volt bekapcsolva az öve így neki esik az anyós ülésnek, a homlokán felszakad a bőr, és elkezd vérezni. [Tyron Adams] *** az ütközés hatására elvesztette az eszméletét. [Tyron Adams] [22:03:54] *** a fején felnyílt a bőr, ömlik belőle a vér, az eszméletét elvesztette. [Tyron Adams] [22:07:58] *** eszméletlen. [Tyron Adams] [22:11:57] *** pulzusa 68, lassan veszi a levegőt, a kötés már átvérzett. [Tyron Adams] [22:16:12] Tyron Adams: (( Tatjana, irtál valamit? nem figyeltem ))

Jamal Keegan:
[22:01:48] *** eszméletlen . [Jamal Keegan] [22:03:38] *** eszméletlen , fején halántékánál egy apró vágás látható. [Jamal Keegan] [22:05:41] *** Egy ismeretlen járókelő kihívta a mentősöket. [Jamal Keegan] [22:05:50] Jamal Keegan: (( van fent mentős ezek szerint )) [22:08:06] *** eszméletlen , fején halántékánál egy apró vágás látható. [Jamal Keegan] [22:11:00] *** eszméletlen , fején halántékánál egy apró vágás látható. [Jamal Keegan] [22:13:48] *** egyenlőre nem reagál és kel fel semmire. [Jamal Keegan] [22:15:42] Jamal Keegan: (( Kyle irtál valamit? elpörgött ha igen, emrt nem láttam. )) [22:16:04] *** igen. [Jamal Keegan] [22:16:24] *** nem vérzik át. [Jamal Keegan] [22:16:41] *** pici sérülése van , nem vérziik súlyosan. [Jamal Keegan]

Elhelyezkedés:
1685460994145.png

Összegezve én is azt mondom, hogy Ronny Floyd részéről valóban volt hiányosság, de én magam nem is kérdeztem meg tőle /do-ban amúgy milyen sérülései is vannak. Megelégedtem annyival, nincs magánál. És a script miatt láttam elvannak törve a karjai. Jómagam is azért már jócskán a lelépés és alvás határán voltam. A többiek pedig úgy ahogy, de valamit nyomtak. Én nem gondolom bármi baj lett volna a szituációval (leszámítva Ronny), nem tudtuk megmenteni őket időben.

Most pedig válaszolok a válasz válaszára.
Ettől függetlenül semmire nem válaszolt Ronny.
Elismerem.

Több mint 7 percünk volt. Én 3 max 5 perc alatt letudom RPzni, hogy valakinek ellenőrzöm a pulzusát, véroxigénszintjét, és ellátom a vérző sebeit. 6 perc alatt KED mellényt adok rá, ér rögzítem a hordágyon is, ha gerincsérültet RPzne valaki. Illetve az sem igaz szerintem, hogy csak egyet tudtunk volna megmenteni. 2 MD-s volt ott, egy rezidens, és én, plusz Rakim már ébren volt, csak ezt nem mondta, hogy kiszedhessük animból. Szerintem 1 helyett inkább 3 embert lehetett volna megmenteni.
Igen, körülbelül tíz perc állt rendelkezésre mind a négy sérültet megmenteni. Amit ha alaposan átgondolok, akkor talán csak kettőt lehetett volna megmenteni úgy, hogy azokkal megfelelően foglalkoztunk volna. Hozzáteszem, ha egy embert leszámítva mindenki megfelelően és időben reagál. Mivel az autó körül öten tartózkodtunk és mindannyian valamit írtunk, így nehéz lehetett koncentrálni az RP-re és a végén már talán el is veszítették teljesen a fonalat.

Ez is egy RP stílus, de nálunk kötött szabályok vannak ezekre, mivel az ellátás egységes színvonalú kell legyen. Egyébként nem tudom, hogy ezt miért írtad le, semmi gondom nem volt az RP-el (gondolom te vagy Craig)
Teljesen megértem, nem szeretnéd ráerőltetni a saját, számodra jól eső RP-t. Azért írtam le, mert a panaszkönyvedben én is említésre kerülök, így úgy gondoltam elmondom az én szemszögemet is. Segítek a panaszkönyv tisztázásában.

Én úgy gondolom a megjelölt három játékos közül kettő nem hibázott. Ronny Floyd remélhetőleg, ha újra ilyen szituációba keveredne, akkor sokkal jobban oda fog figyelni arra, közölje a külvilágnak mi van a karakterével. Ha jogos is lenne, bizakodok benne nem kapnak semmit sem. Szavaim, álláspontom frakció független.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,387
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

Köszönöm szépen a részletes kifejtést, főleg neked Krekor [így már nem kell paste-elnem a logokat ❤️].

Ronny oldaláról merült fel hiányosság - amit ha olvas, vegye egy szóbeli figyelmeztetésnek, hogy a jövőben nagyobb odafigyeléssel legyen a körülötte zajló RP-re, pláne ha vele kapcsolatos.

Szankciót nem osztok senkinek, legyen ez mindenkinek egy jó lecke arra, hogy tiszteljük meg a másikat azzal, hogy rendesen végig vigyünk egy RP szálat, még akkor is, ha egyik pillanatról a másikra - akár önhibánkon kívül - kerültünk abba bele.

A panasz részben jogos.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó