Dr. Matthew Cunningham

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Akos//z3rO

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:96
nevenincsmég
meA8Q8g.png

Születési dátum:1989.04.14
Születési hely: Fresno, Kalifornia
Rassz: Europid
Testsúly: 87 kilogramm
Magasság: 186 centiméter


>Az első lépések a nagybetűs élet felé

1989 áprilisában látta meg a napvilágot a kis gyerkőc családja egyetlen született gyermekeként. Szülei eléggé elhanyagolták, a kapzsiság, hatalomvágy hajtotta őket így Matt hátérbe szorult.
Egykeségét a kis Mattnek az anyagi javak kitöltésével próbálták ki tölteni, ami elég hamar hátul következményeket vont maga után. Eléggé nagy képű, elkényeztet gyerek volt már kis korában is ami sokáig kísérte őt.


>Az a fránya iskola

1996-ban lépett be az iskola kapuján Matt egy év késés után amit, egy költözés vont maga után. Nem feltétlen találta a helyét az osztály közösségben. Az átlag korkülönbség és a vagyoni hova tartozás miatt elég magasra tartotta magát a létrán, próbált mindig a középpontban maradni. Közép iskolai évei megkezdéséig így is maradt, közösségi élet hiányában kicsit hajlott a többi után.

>Nem váltjuk meg ezt a világot…

Általános iskolában elég sokszor pofára esett. A jobb hírnév érdekében benne volt sok általános iskolás hülyeségben. Elég sokszor járta meg az igazgatóit hülyeségei miatt. Többszőr is volt összetűzése mind tanárokkal, mind diákokkal. Több konfliktus verekedésig torlódott.
Legemlékezetesebb története egy április 1-i tréfának tervezett gumi lyukasztás.


>Az amerikai álom

Közép iskola megkezdésekor 2004-ben már nagyjából tudta és megtalálta a helyét, neki állt picit más mentalitással állni az emberekhez, főleg inkább a lányokhoz. Már középiskola elején hajtott erre a témára, de sose tudta komolyan venni, mindig egy játékként tartotta számon. Az iskola másik felére már sikeresen megszerzett jogosítvánnyal, és apja autójával járt az iskolában, ami akkoriban elég ritka volt a környékükön. Ismét eltalálta a rivalda fény ekkor már tudta ezt az előnyt ésszel használni.

>Azok a fránya lányok…

2006 derekán neki esett, játszani, és kihasználni a lányokat, főbb taktikája volt, hogy nem horgonyozz le sehol, mert akkor a többi érdeklődését is elveszti. Kisebb nagyobb, de inkább nagyobb sikerekkel tudta űzni ezt az egészet, rengeteg lány lelkébe bele tiport.. Aminek így utólag ő is sokszor megszívta a végét. De ez sose téritette le ennek a "mesterségnek" az űzésében.

>Minden végben van valami új…

2008 júniusában döntötte el, mégis merre menne tovább. A döntést a Brath University által nyújtott orvosi pályafutás nyerte el, és fogott neki. Tudta, hogy nem szabad félvállról venni az egész egyetemet, így szívét lelkét rakta a tanulásba. A fontossági sorrend megváltozott, a nők és egyebek háttérbe szorultak, helyüket a tanulás, és a barátokkal való időtöltés cserélte fel. Viszont a káros szenvedély is beköszönt nála, egész sok pénzt eljátszott kártyajátékon, de sikerült hamar letérni róla. Azóta is játszik, viszont ha teheti tét nélkül.


>Cél az egyenes, kevés munkával…

Az egyetem végén mosolyogva dobálta a kalapját.. 2014-ben elégedetten helyezkedett el egy Modesto-i kórházba. Szépen lassan tapasztalatot szerzett, végül 2017-ben főorvos címmel lett ellátva. 2021 novemberig ott is maradt, viszont kellet váltás így Los Santosba költözött, a helyi Care Centerben helyezkedett el, ahol meglepetésére az egyik évfolyam társa is dolgozik. A kellemes légkör csak segít neki beilleszkedni a közösségbe.


>Az az állítólagos évfolyamtárs…

Régről ismerte Crystal-t, egészen egyetemig nyúl vissza a történet. Sose mert komolyabban fellépni előtte, hiszen félt a meg alázás miatti kellemetlenségektől amit kaphatott volna az évfolyamtól az esetleges hibázás esetén.
Így hogy újra találkoztak, és már a nehezményező körülmények sem állnak fent, rá próbált az egészre… a végkifejlet a jövő zenéje..




>Elég volt a kalandból 20 évig éltem, ahogy éltem..

Harmincas évei elejét taposva végig gondolta az eddigi életét. A „..megkaptam amit akartam…”záró mondat után rá jött a szomorú igazságra. Egyetlen cél lebeg már csak a szemei előtt, a teljes értékű letelepedés.

>A jövő zenéje..

Bárhogy is alakuljon Crsytal-al, mindig van egy B- terve. Élete olyan vágányra érkezett, ahol már maradni szeretne, bármi is történjen.
 
Utoljára szerkesztve:
  • Like
Reactions: pdf

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,577
-
Szia Ákos!

Köszönjük szépen, hogy időt fektettél a karaktertörténeted elkészítésébe.

Akad benne jó pár helyesírási hiba sajnos, illetve számomra az se derül ki, hogy merre szeretnél elindulni ezzel a karakterrel. Tartalmilag elég kevésnek érzem.

Mit szeretnél pontosan kihozni belőle?

Ha bármilyen kérdés merül fel a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan keress fel Discordon. Ha pedig eszközölted a javításokat, kérlek jelezd.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,577
-
Szia Ákos!

Még mindig akad benne pár helyesírási hiba. A végleges verzió benyújtására 48 óra áll a rendelkezésedre.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,577
-
Még mindig akad benne, illetve van, hogy a vesszők se jó helyen vannak, így furcsa olvasni is. Folytasd tovább élményképekkel a történetet, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Egyelőre nem adok rá ellenőrzött státuszt, viszont ez a későbbiekben változhat.
 

Akos//z3rO

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:96
nevenincsmég
Ezt a mondatot kiragadva kérdezem, hogy milyen életét? Semmit nem tudok meg a karakteredről. Csak szeretnél egy elismerést kapni.
Vagy szedd össze magad, próbáld meg ismertetni a karaktered vagy felejtsd el ezt az egészet és csak csináld az élményképeket.
Így bele gondolva teljesen jogos... dolgozok rajta még picit! Köszi!
 

tamas54

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
Elisa Pousa
Nem lehet elmenni a gusztustalan szerkesztés mellett sem. Ne vedd sértésnek, értékelendő hogy próbálsz valamit letenni az asztalra, viszont ezek a képek még csak más játékosokkal történő interaktálást sem foglalnak magukba, így értetlenül állok a tény előtt, hogy borzalmasan érdektelenre sikerültek: helyesírási és nyelvtani hibák tömkelege, összecsapott megjelenés, unalmas, összefüggések nélküli sorok. Végtelen időt fordíthattál volna rájuk, érdekesen megfogalmazott mondatokkal pedig mérföldekkel messzebbre érne ez az akármi. A saját kreativitásodra vagy utalva.
 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó