Dr. Julius Rinaldi

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Zharko

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
*Dr. Julius Rinaldi belép a konferenciaterembe, majd mutatja neki a forgószékben ülő pasas, hogy foglaljon helyet. Dr. Rinaldi leül.*

Ismeretlen: Üdvözlöm. Miért érkezett hozzánk?
Dr. Julius Rinaldi: Buongiorno! A nevem Dr. Julius Rinaldi. Szeretném áthelyeztetni magam Paleto Bay-be.
Ismeretlen: Nocsak? Mi az oka, ha megkérdezhetem?
Dr. Julius Rinaldi: Erről majd később, ha nem bánja.
Ismeretlen: Semmi gond. Mivel én még új vagyok, nem ismerem Magát. Kérem, meséljen egy kicsit a hátteréről.
Dr. Julius Rinaldi: Nos. Rövidre fogom Uram, ha nem bánja, mert ma még dolgom van.
Libety City-ben születtem, 1976-ban. Édesanyám olasz származású, könyvelő, édesapám olasz származású szintén, behajtócéget vezetett. Felmenőink évszázadok óta vannak jelen Amerikában. Az iskolát a Harbor View Általános Iskolában kezdtem. Mindig is érdekesnek találtam a hittan órákat. Megszerettem a vallást. A középiskolát már egy másik kerületben vészeltem át. Egy átlagos, érettségi bizonyítványt adó iskola volt. Rengeteget jártam templomba, ministrálni is. A hitbe vetett szeretetem elkötelezést biztosított nekem a papi "szakma" iránt. Beíratkoztam egy "Teológia kezdőknek" tanfolyamra. Ennek elvégzése után az egyetemen találtam meg önmagam. Nyílván, ott is teológiát tanultam, majd ledoktoráltam belőle. Szép évek voltak azok. Utána költöztem ide, San Fierroba. Nem sokkal később jelentkeztem Önökhöz, mint tanácsadó lelkész. Az egyik olasz rokonságom Paleto Bay-be költözik, és úgy gondolom, hogy ott van a helyem, Velük. Ezért is kérvényeztem áthelyezésemet Paleto Bay-be, lelkészként.
Ismeretlen:Értem. Igazán megható történet. *gúnyosan nevetve* Hát, Dr. Rinaldi, legyen. De azt tudnia kell, hogy ezt az illetményt nem fogjuk tudni biztosítani Önnek ott. Közel a negyede lesz a "fizetése".
Dr. Julius Rinaldi:Nem hinném hogy gond lenne. Nem csak a teológiához értek. Egy családi vállalkozást tervez nyitni az unokatestvérem, talán vállalok másodállást Náluk.
Ismeretlen:Ez már Önre van bízva, doktor úr. Na jöjjön, készítem a papírokat az áthelyezéséről.

*Dr. Julius Rinaldi és az ismeretlen felállnak, majd átmennek az ismeretlen irodájába. Kinyomtat egy papírt az ismeretlen, majd nyújtja Julius felé. Julius átveszi, elolvassa. *San Fierro-i Összevont Katolikus Egyház (új sor) Áthelyezési kérelem (alatta adatok)* Julius kitölti az üres rublikákat, majd aláírják mindketten. Elköszönnek egymástól, majd Julius távozik büszkén*

Karakter tulajdonságai, leírás:
Julius alapvetően egy illedelmes, elegáns, roppant kifinomult, relatív könnyen befolyásolható ember. Könnyen barátkozik más emberekkel. Nehezen lehet kihozni a sodrából, de ha sikerül, akkor nagyon pipa tud lenni. Rühelli a munkáját, hivatását, belefáradt abba, amit csinál. Kevés pénzt kap, többet szeretne keresni. Ezért is helyeztette át magát Paleto Bay-be, hátha szabadabb lehet ott, kevesebb ellenőrzéssel, több magánélettel, több pénzzel, szórakozással.

((U.I.: Nem vagyok túlzottan kreatív karaktertörténetekben. Ha sikerül kitalálnom valami sztorit még bele, editelem.))

HenryVnS

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:107
Igazából nem olyan rossz ez mesterem. Pár észrevételt, ha megengedsz:

- Szóismétléseket vedd ki (sok a "majd" szó, illetve az elején a "ha nem bánja" cuccos)

- A színekre jobban feküdj rá. Nem hiszem el, hogy ez neked így tetszik külalakra.
Ajánlatos sötét háttérre világos, nem rikító színeket használni. Egyébként a /me színkódja pont ilyen.

- Az ismeretlent nyugodtan nevezd meg, mert ez így bénának hat. Valami random nevet találj ki hozzá és azt írd egész nyugodtan.

- Ahol arra a részre kerül a sor, ahol papíroznak és a többi, nyugodtan szedd szét sorokra, mintha IG lennénk.

Mutatom mire és hogyan gondolok:

*Dr Julius Rinaldi Antonio elé teszi a fegyvert az asztalra.
*Antonio Luciano ránéz a fegyverre és bólint egyet.
*Dr Julius Rinaldi megvakarja a szakállát, várja a továbbiakat.

Zharko

Átlagos Forumozó
Játékos
Köszönöm az észrevételeket, Mr. Miller. 😁
Nos, át fogom alakítani mindenképpen, ezt SOS-be firkantottam össze.
Komolyabb háttérsztori nem ártana Juliusnak.

Viszont egy dologgal kevésbé értek egyet Veled, az pedig a külalak. Ez a karaktertörténet szerintem a szöveg mondandójáról szól leginkább, mintsem a csilivili szép külalakról, elvégre nem szövegformázási szépségversenyre készült.

Mentségemre szolgáljék, hogy este írtam a sztorit, 10 óra munka után. 😂

Köszi még egyszer. Ha lesz rá energiám, rájavítok.

HenryVnS

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:107
Ha arra íródott, ha nem, akkor is adni kell az igényességre. A legtöbben (főleg az újabb [felfogással rendelkező] emberek) harapnak és el sem fogják olvasni, ha ránéznek és kivágja a szemüket a színek koncepciója.
Valóban leginkább a tartalma számít, azonban ha egy valóban értékelhető és érdekes dolgot szeretnél írni, akkor el kell hanyagolni a "wall of text" sémát.
Ez így néz ki:

"Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.Sajtos citera zavadava da sample text here wall of text haha hehe ikszdé.

Semmi olyan dolog nincs benne ami megragadj a figyelmed és az olvasó elveszíti az érdekeltségét a dologban. AZONBAN ha esetleg vannak benne kiemelések, vagy el van választva több helyen is, akkor az olvasó számára van egy támpont, AMEDDIG olvasnia kell mielőtt tovább haladna. Ergó tud pihenni egy picit.

Röviden:

Azért mert mondjuk nem értesz a BB kódos kombóhoz "ÉS MONDJUK" nincs kedved utána nézni pár színkódnak amik jól mutatnak OBJEKTÍVEN egy ilyen fórumon (gondolok itt a háttér színére), még ugyan úgy fontos része a design is a sztori írásnak.

EDIT:
Azért gondolom azt, hogy nincs hozzá kedved, mert anno én is ugyan ezt és ugyan így mondtam, amikor nem akartam neki állni az ilyen dolgoknak mert féltem tőlük (képletesen).

Zharko

Átlagos Forumozó
Játékos
Köszönöm a tanácsokat, de a mondandód végén sajnos igazad van. 26 éves vagyok, van egy vállalkozásom, amiben reggel 7-től délután 6-ig kovácsoltvas dolgokkal foglalkozom, utána másodállás szerűen weblapokat készítek, nem ismeretlen fogalom számomra a BBCode.

2006 óta játszom roleplay szervereken, de 2015 óta az IRL jobban leköti az időm, ezt pedig kevésbé tartom hasznos időtöltésnek, hogy formázgassam perfektre a karaktertörténetet. :D Nem ér meg nekem ennyi plusz időbefektetést, mivel csak hobbiból játszom a szerveren, általában 11 és 01 óra közt. És nem szeretném ezt a kevés szabadidőm is “munkával” tölteni. Ezért vagyok -60.000ben a szerveren, mert inkább RP szituációkat teremtek, játszom.
Így talán érthetőbb, hogy miért is fordítok az ilyesfajta dolgokra kevesebb időt.

A célját tökéletesen kiszolgálta eme karakterlap.
De mint írtam, ha lesz időm/kedvem, ki fogom bővíteni. :)

Köszönöm, hogy elolvastad.

Gergo

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:641
[globmod=Gergő]Inaktivitás miatt lezárom, és áthelyezem az inaktív lapok alfórumába. Ha még szeretnéd folytatni, vagy a projekted él, akkor keress fel![/globmod]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó