Üzenetek:187
Kriszokos0
Neved: Dr. Asahi Takahashi
Adminisztrátor(ok) neve: Ruszi
Panasz oka: Indoktalan adminjail.
Panasz kifejtése: A mai nap folyamán (2022.09.09.) az esti órákban (9 óra fele, magyar idő szerint) Ruszi és egy másik női (Tina De Marlowe) karakterrel a 18-as bicikli kölcsönzőnél, a mocsaras résznél álltak egy kisebb dombon. Én melléjük értem, a kocsim eleje Ruszi kocsi végéhez képest kissé visszább állt, a két autónak üvegei sötétítettek voltak, így az IC karakterem semmilyen szinten sem látott át a másik autó belsejébe. Ruszi egy disznónál volt, éppen valószínűleg a húst szedte le vagy valami. Ruszi a kést eltette a kezéből és kezébe egy MP5K-t vett elő( third person kamera szögből láttam, IC chaten sem jelent meg a /me), amit aztán állítása szerint rám tartott. Ezt a kocsi mögött tette meg, merre az IC karakteremnek nem volt rálátása (first person kamerát tekintve, mivel IC karakterednek csak az van). Én a kis dombon pont úgy álltam, hogy félig a kocsim orra megvolt emelkedve, így vissza tolattam. Tolatás közben Ruszi kisétált a kocsi mögül és elkezdett darálni. Ezek után random adminként vissza teleportált és freezelt, majd az ő állításait a torkomon le nyomva be adminjailezett 40 percre, PG indokkal. Az indok szerintem ebben a helyzetben téves, mivel a karakterem first person kamera miatt nem láthatta Ruszi kezében a fegyvert a kocsi mögül, sem a csaj karakter fegyverét a fekete ablakok miatt (amennyiben a csaj karakter is tartott valamit a kezében, logban látszódik ahogy elteszi). Ezen kívül pedig IRL az embereknek ilyen helyzetekben más a reakciója. Van aki teljes pánikba esve menekül, van aki összetör és félelmében inkább a fegyvert birtokló szavait követi. Én saját belátásom szerint nem követtem el PG-t, mivel ez egy IC szituáció, hogy most kocsi mögött tartja rám a fegyvert és én ezt nem észlelve elkezdek vissza tolatni, majd ez után kezdenek el lőni rám. Csatolok logot, sajnos más formában nem sikerült meg örökíteni. Emellett kérvényezném az ilyen esetek komolyabb ki vizsgálását egy másik admin által, mivel szerintem egyáltalán nem volt velem szemben fair az, hogy az járt el az ügyben, aki maga is részt vett benne.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: -