Doug Moore - Simoon

guszti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:89
Doug Moore
unban.png

Név: Doug Moore
Adminisztrátor neve: Simoon
Indok: Log Hamisítást (PK)
Tiltás időpontja: 2026.09.07
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: Egy hosszadalmas PD RP közben mennem kellett és azt hittem, hogy a cella rácsoknak a záráse E vel nincsen logolva chaten - tehát RP köteles (egy PD tag csak E-vel zárta és azt hittem, hogy a chaten az ajtó volt csak logolva ami a cellákhoz vezet). Mivel Szinkron miatt nálam nem zárúlt be a cella ezért úgy voltam vele, hogy "megszökök" és majd max szökésért köröznek és úgy folytatódik az RP. Ezek után mikor feljöttem a szerverre annyit láttam, hogy PD RP folytatás miatt korlátlan AJ-be vagyok. Ez kicsit zavart és ezért írtam egy PK -t Dóri iránt mert akkor nem tartottam jogosnak, hogy jailbe rakjon. A PK tartalmazott 2 képet: 1- Amiben AJ-be vagyok 2- Amiben kisétál a karakterem a cellából. A második képről le vetettem a "Zárva (E gomb)" feliratot ChatGPT segítségével, hogy ne arra legyen alapozva a PK. A logokat véletlen változtatta meg az AI és nem ellenőriztem mert a PK nem a logokra volt alapozva - Ezt sem kellett volna és az egész PK t a kellemetlen 9 órán át tartó AJ miatt írtam amiből 3 at online is voltam, hogy hátha valaki fent lesz, hogy folytatva legyen és ki legyek engedve.

Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Soha - semmilyen körülmények között nem módosítanék egy bizonyítéknak felhasznált képet / logot, illetve nem nyitnék PK -t hirtelen fellángolásból.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: A kitiltás alapja az jogos volt, mert sajnos tényleg történt módosítás egy képen. Azt, hogy örök kitiltást érdemeltem e ezért miután több órás AJ t letöltöttem és egy tiszta UCP vel rendelkezem és eléggé sok RP -t próbálok generálni így azzal nem biztos, hogy egyet tudok érteni. Rengeteg új játékost segítek, közösségeket építek és nyitott vagyok rengeteg féle RP re. - A tévedésemet a cellák zárására már a PK ban elismertem és beleegyeztem, hogy folytatva legyen az RP mint ha továbbra is be lennék zárva (folytatásra is került)

Kinézet személyre szabása

Top Alsó