Jogtalan Doug Moore - Dóri

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

guszti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:88
Doug Moore
panaszkonyv.png

Neved: Doug Moore
Adminisztrátor(ok) neve: Dóri
Panasz oka: Force RP
Panasz kifejtése: Egy hosszadalmas PD RP közben a karakteremet miután visszakisérték a cellába a cella ajtaja nem lett bezárva. Mivel nem voltak a foglyok felügyelet alatt így a karakterem megszökött. Dóri szerint nekem mindenképpen a cellában kellett lennem és ezért berakott egy korlátlan AJ be DC vagy egyéb megkeresés nélkül. Miért kell mindenképpen azt az RP -t folytatni amit ő elképzelt azért mert admin és PD (leader?)? Már több mint 2 órája tudnék játszani a szerveren, de neki köszönhetően nem tudok. Ha más játékosokkal teszik ezt meg akik kevésbé türelmesek és nyugodtak akkor egy ilyenért a szervert simán ott is hagyják.
Bizonyíték (kép, log, videó):

Megjegyzés: Köszönöm a figyelmet.

Dorinna

Legendás Író
Adminisztrátor
Üzenetek:294
Pamela
Szia!

Ha már PK-t írsz, legalább ne szerkesztett képet csatolj hozzá. Kaptam logot arról, hogy be lett zárva az ajtó, amit te a képen kitöröltél.

[ 2489422] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.09.06. 23:30:48] *** Marcus Kellan kinyit egy ajtót. ((1646))
[ 2489516] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.09.06. 23:30:48] Zhana Krukov kiabálja: De mikor mehetek akkor?
[ 2495797] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.09.06. 23:30:54] *** Marcus Kellan bezár egy ajtót. ((1646))
[ 2499813] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.09.06. 23:30:58] *** Marcus Kellan ejt egy mosolyt.
[ 2500625] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.09.06. 23:30:59] Doug Moore mondja: Még mindig nem értem miért vagyok itt.

A képeden pedig látszik, ahogy az időbélyegek is el vannak csúszva, és az "ejt" szó, valamint a "Még" szó is maszatos.

K3fPZVC.png

De a legszebben itt vehető ki:

image.png

Ezen kívül, attól még, hogy a gate-k nem minden esetben vannak fizikailag zárt állapotban (befagynak nyitott állapotban valakinél) az RP sort láthattad volna (bár láttad, mert kitörölted), ergo nem tudtál volna csak úgy kisétálni onnan.

guszti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Doug Moore
Nagyon örülök neki, hogy ezt leírtad!
Tehát minden scriptnek tökéletesen kell működnie és arra kell hivatkozni, hogy nem zárúlhat nehezen / rosszúl egy régi cella ajtó csak mert nyomsz egy E -t távolról.
Bontózásnál régen el volt várva, hogy legyen RPzve a folyamat. Itt mennyiből tart egy /me bezárja a cellát és megrángatja, hogy biztos jól van e zárva. Egy ilyen sor után természetesen ott maradt volna a karim.... Direkt nem akartam, hogy a script-re legyen alapozva minden ezért az egyetlen ami módosításra került az a cellánál egy zárva felirat.( a chat logok nem jelzik a cella ajtó nyitás - zárását) Valamint ha van bent több fogvatartott akkor illene egy őrt kinevezni aki figyeli őket.

Utoljára szerkesztve:

guszti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Doug Moore
Az RP folytatásra került a PD-n. A chates ajtó nyitás- zárásokat én értettem félre és hittem azt, hogy az a bejárati ajtóra vonatkozik ami a cellákhoz vezet. Valóban be lett zárva a cellám ajtaja ezért természetesen bent kellett volna maradnia a karakteremnek.
Én hibáztam és a korlátlan AJ -t látva a folytatáshoz megkeresés helyett fellendülésből nyitottam a PK -t miután próbáltam megkeresni Dórit egyeztetés végett, de nem kaptam választ. ( A korlátlan AJ egy RP folytatáshoz szerintem nem egy játékosbarát út. )

Simoon

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:330
Milo Berganza
Head of Staff hozzászólás
Helló!
Átolvastam a panaszkönyvet, az RP folytatásos megoldások nagyon régóta így mennek a szerveren pont azért, hogy a karaktered ne kezdjen bele másik szituációkba. Itt ebben a helyzetben Dóri nem hibázott. Panaszkönyv ebben a formában jogtalan!

Viszont az mellett nem tudok elmenni, hogy a panaszkönyvhöz tartozó bizonyítékot AI vagy Photoshop segítségével meghamisítod csak azért, hogy neked kedvezzen.
Loghamisítás miatt permanens kitiltásban részesülsz.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó