Jogos Dorothy Harvey - Anton Krüger, Lennard Haas

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Tukan

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:199
Dorothy Harvey
panaszkonyvj.png

Neved: Dorothy Harvey
Játékos(ok) neve: Anton Krüger, Lennard Haas
Panasz oka: Hanyag RP ütközésnél
Panasz kifejtése: Lényegében a videón jól látszódik minden. Üldöztük a fekete szedánt, amikor szemből megérkezett a fekete kombi (nem tudom az autók nevét, elnézést miatta) Az üldözésben már többször becsatlakozott a fekete kombi, így tudatában voltunk azzal, hogy a társa és segíteni próbál neki. A kanyarban azonban rosszul sikerült megvalósítani és saját társába hajtott. Az eset után mind a két fél tovább indult. (Lényegében a fekete kombit emiatt vesztettük el, rá 15 másodpercre rá ment volna oda egy egység de ekkor már hűlt helye volt a járműnek.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://streamable.com/7nz7v9
Megjegyzés: Továbbá @habos -nak tudtommal szintén van videója, hozzá tudja tenni ha akarja és szükséges. Ha valamit kihagytam vagy kérdéses válaszolok rá.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Sziasztok. Én nem tudok ellenbizonyítékot felmutatni sajnos, videó-visszamentésem nem teljesít úgy, ahogy azt kellene. Ahogy azt Discordon leírtam Tukánnak (megkeresés után), hogy nálam ez teljesen máshogy jött át.
Sajnálom, ha hibáztam, a következményeket - a videó láttán, ellenbizonyíték híján - vállalom.
edit: Feltételezem nálam van valami baj, ugyanis, ahogy Tuksi vidijében is látszik, a Vorschalg megpörög, de én nem. Nem akarok desyncet kiáltani, nálam legutóbb az SD-vel kapcsolatos RP-m alatt jött elő a sync.
edit2: második vidin látható, ahogy a - vorschlagos (első videós) ütközésből - kijövök. Nem repültem el
edit3: Csattanás, csattanás közben, csattanás közben2, csatt után, - Látható is, hogy a kormányom jobbra van, amikor észleltem a szembejövőket, ezért sem ütköztem vele (nálam legalábbis).
A csattanás után másik szemszög (nem pörögtem ki, nem hullik szét az autóm, nincs nyoma hogy ütközött volna),
Meglát a Buffalo (Hans és Jack), majd elkezd 130ról visszalassítani, ahogy meglát, és berántja az autóját az enyém oldalába (nálam totál oldalt volt a téma, ha front lett volna, akkor is elrepülök, mint a győzelmi zászló.),
Tehát kb 45-50 km/h volt a találkozás, amelyből Ők vörös névvel jöttek ki, kinyílt légzsákkal(lehetséges animmal),
Ha ütköztünk volna, úgy, hogy a videón látható, akkor én 1,5 másodperc alatt nem jutok el a rendőrautótól olyan távra, mint ahova eltudtam menni. Ott nekem ki kellett volna pördüljek, nem történt meg.
Az edit 3 tartalmazza a sync hibára való gyanakvásom, magasabb (70-80as ping - nálam az már sok, riktán van, de akkor végig...) ping gyanúm.
edit4: Az autókereskedés-rablás sikeresen lezajlott, Te követtél egy autót, amelyről váltig meg voltatok győződve -a rendszám hiánya miatt - hogy az értünk jön. Valamint, azt az embert, akit követtetek, el is kaptátok, csak engem nem tudtatok. Így, ahogy az egy korábbi PKnál is megvolt, ha jól emlékszem (de nem találom, lehet, hogy nem is fórumon volt róla szó.), hogy mindkét fél nyert az eseten, Ti elkaptatok valakit, mi pedig elvesztettünk egy embert.

Utoljára szerkesztve:

Łordy

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:70
Yashin Wofford + Dwain Dayton
Sziasztok, sajnálom én is ha hibáztam, de folyamatosan be-belaggoltam az üldözés alatt. - Nem tudtam ott eldönteni hogy most valóban megtörtént e az a ütközés vagy mégse, ezért se álltam meg az ütközést lerpzni. - Bizonyítékot nem tudok felmutatni, de úgy rémlik nekem hogy aprót érintkezett a két kocsi és valamiért én elrepültem a Vorschlaghammer-el, tehát a fekete szedánnal.

Kavics

Pletykafészek
Adminisztrátor
Üzenetek:115
Alexander Gray
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok,

A panaszkönyvet én fogom bírálni. Az esetleges hozzászólásokat és felmerülő bizonyítékokat (amik még esetleg nem lettek csatolva) délután 3-ig, azaz 08.28 15:00-ig küldjétek meg a hozzászólásba, vagy küldjétek el valamilyen formában a részemre.

Kavics

Pletykafészek
Adminisztrátor
Alexander Gray
Mivel nem érkezett hozzászólás/információ a pk-val kapcsolatban, így egy utolsó - számomra érdekes pontra szeretnék még választ kapni a bírálat előtt. @Hans a @habos által beküldött videóban az autódat egyenesen a @Anubis30 autójának irányítod, szinte egy frontális ütközést okozva ezzel. Bár lassítottál, szemmel láthatóan Ő nagy sebességgel jött a saját sávjában, Te mégis behúztad elé a kormányt. Szeretnélek megkérdezni ezzel kapcsolatban, hogy mi volt az elképzelés, vagy a Te szemszögedből mi az, ami miatt szükség volt erre?

Hans

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:41
Hali, a 2. ütközésnél mi ültünk a rendőrautóba Kőjanival. Az ütközést követően egyből megálltunk, arra számítottunk hogy hasonlóan tesznek de elhajtottak, meg se próbáltunk utánuk menni már.

Téves, félreértelmezett infó miatt fordultunk egyből, szemből jött az érintett autó de mi nem láttuk hogy érkezik mert jelentősen hátrébb voltunk az üldözési sorba. A rádióból az jött le hogy az üldözött (azaz egy másik, őt kergettük) autó fordult meg, blokkolni akartuk. Rádióforgalmazás: "Baytree Canyonon....a város felé ((azaz felénk))....ütközött...." egyből kitettem az autó orrát. A valóságban valóban ütközött az üldözött autó de nem a város felé hanem tovább egyenesen haladt, Hectorék voltak akik a város fele mentek és emiatt történt a baleset.

Mire észleltem szemből az autót már késő volt korrigálni.

https://justpaste.it/f431t

Kavics

Pletykafészek
Adminisztrátor
Alexander Gray
Sziasztok ismét,

Több ember nézőpontját meghallgattam, mérlegeltem a dolgokat és a panaszkönyv jogos.
Az ellenbizonyítékok hiányában nem tudom teljes mértékben elfogadni a technikai problémákra alapuló érvelést.
A két érintett a szerveren megkapja a Hanyag RP miatt kijáró büntetést.

Hans (Thomas Moore) ütközése tisztázva, nem állt fenn szándékosság az általa keletkezett ütközésnél, szimpla félreinformálás - hiányos információáramlás történt, így az az eset IC kezelendő.

@Łordy a csatolt videóban látszik, hogy laggoltál, ám sajnos nem kaptam semmiféle videót, vagy bizonyítékot, hogy a laggot követően te honnan folytattad tiszta képpel az esetet.
Javaslom, hogy optimalizáld (akár valakinek a segítségével) a beállításaid, hogy kényelmesebben fusson a játék és elkerüld a hasonló eseteket (akár a képminőség rovására).
Illetve javaslom, próbáljátok meg rendbe rakni a visszajátszó programokat, mert sajnos a hasonló lagg/szinkron okozta ügyeket másképp nem lehet bizonyítani.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó