Sziasztok. Én nem tudok ellenbizonyítékot felmutatni sajnos, videó-visszamentésem nem teljesít úgy, ahogy azt kellene. Ahogy azt Discordon leírtam Tukánnak (megkeresés után), hogy nálam ez teljesen máshogy jött át.
Sajnálom, ha hibáztam, a következményeket - a videó láttán, ellenbizonyíték híján - vállalom.
edit: Feltételezem nálam van valami baj, ugyanis, ahogy Tuksi vidijében is látszik, a Vorschalg megpörög, de én nem. Nem akarok desyncet kiáltani, nálam legutóbb az SD-vel kapcsolatos RP-m alatt jött elő a sync.
edit2: második vidin látható, ahogy a - vorschlagos (első videós) ütközésből - kijövök. Nem repültem el
edit3:
Csattanás,
csattanás közben,
csattanás közben2,
csatt után, - Látható is, hogy a kormányom jobbra van, amikor észleltem a szembejövőket, ezért sem ütköztem vele (nálam legalábbis).
A csattanás után másik szemszög (nem pörögtem ki, nem hullik szét az autóm, nincs nyoma hogy ütközött volna),
Meglát a Buffalo (Hans és Jack), majd elkezd 130ról visszalassítani, ahogy meglát, és berántja az autóját az enyém oldalába (nálam totál oldalt volt a téma, ha front lett volna, akkor is elrepülök, mint a győzelmi zászló.),
Tehát kb 45-50 km/h volt a találkozás, amelyből Ők vörös névvel jöttek ki, kinyílt légzsákkal(lehetséges animmal),
Ha ütköztünk volna, úgy, hogy a videón látható, akkor én 1,5 másodperc alatt nem jutok el a rendőrautótól olyan távra, mint ahova eltudtam menni. Ott nekem ki kellett volna pördüljek, nem történt meg.
Az edit 3 tartalmazza a sync hibára való gyanakvásom, magasabb (70-80as ping - nálam az már sok, riktán van, de akkor végig...) ping gyanúm.
edit4: Az autókereskedés-rablás sikeresen lezajlott, Te követtél egy autót, amelyről váltig meg voltatok győződve -a rendszám hiánya miatt - hogy az értünk jön. Valamint, azt az embert, akit követtetek, el is kaptátok, csak engem nem tudtatok. Így, ahogy az egy korábbi PKnál is megvolt, ha jól emlékszem (de nem találom, lehet, hogy nem is fórumon volt róla szó.), hogy mindkét fél nyert az eseten, Ti elkaptatok valakit, mi pedig elvesztettünk egy embert.