Üzenetek:235
Frank Dudek
Neved: Doctor Juan
Adminisztrátor(ok) neve: Brownie (fórum moderátor)
Panasz oka: Tájékoztatás elhanyagolása, túlzó indoklás.
Panasz kifejtése: Egy barátunk pár napos kitiltásakor a fórumon komment formájában kifejeztük a véleményünket, és kértük a szabadon engedését. (freelaci eset). Természetesen értem, és elfogadom azt, hogy az akkori kommentem törlésre került. Viszont azt nem, hogy nem kaptam sehol semmilyen formában írásos figyelmeztetést arról, hogy 1/Büntetést kaptam, 2/Megfigyelésre kerültem, 3/Kitiltással járhat a következő figyelmeztetés.
A kommentem törlését követően újból kommentáltam az adott fórum témát, ezúttal egy teljesen értékelhető és komoly hangvételű véleménnyel. A hosszasabb véleményem végére beillesztettem a "freelaci" írást végül zárásként. Semmiféle "fun" nem volt benne. Nem érzem azt, hogy bármilyen vétséget elkövettem volna ezzel.
Discordon való megkeresésemre sajnálatos módon nem kaptam kielégítő választ, hiszen miután megkérdeztem tőle, hogy nem-e érzi hiányosnak a munkáját azzal, hogy elhalasztotta a kitiltás előtti figyelmeztetést nem kaptam választ már egy hete.
Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: Szervernyitás óta vagyok jelen a fórumon, a témáimmal és az általam megírt ötletekkel/kommentekkel mindig arra törekedtem, hogy a szerver fejlődni tudjon. Soha egyetlen alkalommal sem voltam figyelmeztetve, éppen ezért érzem erősen túlzásnak a "fun kommentek sorozata" indoklást Brownietól.