Üzenetek:204
Ajredzsi Stevens
Neved: Dmitrij Romanov
Adminisztrátor(ok) neve: Henzó
Panasz oka: Nem megfelelő szankció
Panasz kifejtése: Sziasztok! Ma éjszaka folyamán történt egy rádiózás egyik társamtól, hogy hosszasan követi egy autó, benne kettő személlyel és nem akarják békén hagyni. Én érkezésemet követően rögtön biztosítottam affelől, hogy számíthat rám és MEGPRÓBÁLOK segíteni neki. Felszerelésemet magamhoz vettem, kocsimról rendszámot leszereltem és elindultam ahhoz a ponthoz ahol a legalkalmasabban, azaz hatékonyabban tudom róla leszakítani a túlerőt! Lévén, ha lett volna több elérhető társam, akkor nem egyedül nézek szembe a kialakult helyzettel. Rádiózást lefolytatva arra haladt el amiben maradtunk, majd ahogy oda ért.. - elsődlegesen kerékre, kasztnire lőttem direkt. Annak fényében, hogy a lövésekre menetirányt váltott, elképzelhető személyi sérüléssel is járt, de azt hiszem ez a legkevesebb, ha egy társam veszélyben érzi magát, valamint akár magam is a túlerő miatt! Nem követtem, nem mentem rájuk.. - nem volt célban sem, elhagytam a helyszínt, majd kaptam is DM miatt az AJ-t 60 percre!
Ezután írtam rá Henzóra, hogy megkérdezzem mi oknál fogva kaptam DM szankciót, vagy akár önmagában szankciót, csak, hogy tisztán lássak! Ezután kaptam a válaszokat sorban érezve benne nem kevés iróniát, hogy:
1. Igazam van, nem DM, hanem NonRP miatt fogom kapni.
2. Felszólítást, hogy fejezzük be azt, hogy INDOKOLATLANUL levárunk embereket és szét lőjük őket! - Tessék??? Indokolatlanul, sőt.. - még indokoltban is általában a menekülést válasszuk. A konfliktus kerüléseket! Ezért is kaptuk meg, hogy nem igazán illik a viselkedésünk az Orosz maffiához! Most egy alkalommal ezt az utat választottam, mert egyedül vagyok több emberrel szemben.. - és akkor meg az a baj, ha az erőszakosabb vonalat képviselem, ahogy azt kellett volna és elvárták. No, meg tőlem.. - aki alapból nem egy darás forma!
3. PK-ra megválaszoljatok légyszi... - <--- Nem rám nyitották, az ominózus esetnél ott sem voltam, nem releváns azzal az üggyel ami miatt rá írtam!
4. Melyik bolygón számít ez normálisan levezetett RP-nek, ezért kaptad... - Nem tudom mi lett volna a helyes? Ki állok az út közepére egyedül egy fegyverrel és ad1 elütnek, ad2 lelőnek ahogy úgy általában, pláne ketten... nem vagyok híve a PK-knak, de ennyiből, ha messzebb nem megyek tegnap is írhattam volna Én is, mikor egy feka a bank előtt arcoskodik úgy, hogy négyen vesszük körbe.. - sőt még oroszul kezd el beszélni és fear rp legkisebb esélyét se tanúsítja! Persze, miért nem tettem, nem releváns ez sem a mostani üggyel. Valljuk be a legtöbb ember konfrontálódni szeret csak és veszíteni nem képes! Én ezerszer tanusítottam ennek ellenkezőjét, de az igazságérzetem ezt akkor sem hagyja!
5. Elmehettünk volna széfeket nyitogatni, rp-zni... ők nem tudhatják, hogy maffia tagok vagyunk. - Ez is igaz! Belátom! Viszont Én sem tudhatom, hogy huzamosabban miért követik egy tagom, mikor az elmúlt időszakban több ízben volt hasonló, mikor lövések is érték (noha azt már tudjuk kik és miért, de biztosra soha nem mehet az ember!). 1 Vs. 2 esetén pedig kétlem, hogy pont az lett volna az ismeretek alapján, hogy pont arra lett volna lehetőség, hogy kettő embert egymagam lefegyverzek. Akkor meg PG-t von maga után. Nem cél volt az életük kioltása, hanem csak a megfélemlítés, az "üldözés"/követés megszakítása!
6. Police feliratos kocsiban ült, nem igazán gondolod, hogy bármilyen maffia ismertető jelet viselt volna.. - Még szép, hogy nem! Nem is az a cél, hogy az utcán magunkra írjuk a tevékenységi körünk. Ezáltal nem elvárható, hogy mindenki tudjon róla, a két fiú sem.. - valamint én sem tudhatom ugyanezen alapon nekik mi a szándékuk, én csak azt cselekszem amit szerintem egy kaukázusi mentalitással bíró, maffia főnök tenne, ha bármelyik emberével szemben, kiváltképp, ha nő.. ellenségesen lépnek fel!
7. Elvihettük volna szétlőni őket a sivatagban, s nem a nyílt utcán. - Nem volt erre mód. Kettő emberrel szemben, aki feltehetőleg erőszakos cselekményt kíván véghez vinni (kettő férfi egy autóban egy nővel szemben éjszaka, követve őt), mint már fentebb írtam kevés lettem volna és PG-zni nem akartam. Helyette a rájuk riasztás volt a főbb szempont ahogy annak lennie is kell egy orosz maffia taghoz képest! Egyedül, lesből.. járműre elsődlegesen. (Továbbra is mondom, nem ember volt és nem is ember lett volna a cél annak megfelelően!)
8. Leaderként példát kellene mutassak, irányt adni. - Szerintem nem ismersz Henzó, mert, ha így lenne.. - akkor ez nem fogalmazódott volna meg a fejedben! Soha nem voltam a dara pártján, s mindig is az RP-ért szólaltam fel! S bár azt mondtam nem nyitok PK-t... - de mégis megtettem, mert az igazságérzetem nem hagyta. Nyilván más hergelhet, más lőhet.. - ahogy tették is nem egyszer ténylegesen ok nélkül, mert bele illik a karakterleírásába, hogy honnan származik, erőszakos, stb. Itt sem volt másképp, hidd el. Most az egy alkalommal volt részemről célzott dolog.. - most az egyszer és tessék. Ezért írtam meg! Nem hinném NON-oztam volna...
Bizonyíték (kép, log, videó): Nincs természetesen! Nem is kívánom felülbírálni a szavad, sem a döntésed, ahogy írtam is PM.. - de nem volt korrekt részemről!
Megjegyzés: Köszönöm, hogy elolvastátok! Én a továbbiakban különösebben nem kívánok hozzáfúzni semmit.. - mert tudom hova vezetnek ki ezek a dolgok. Egyszerűen az érveim szerettem volna felsorakoztatni. Jó játékot kívánok mindenkinek, akinek kellemetlenséget okoztam, elnézést kérek!