Jogos Dmitrij Romanov panasza Curtis Johnsonra

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:191
Ajredzsi Stevens
panaszkonyvj.png

Neved: Dmitrij Romanov
Játékos(ok) neve: Curtis Johnson
Panasz oka: Alacsony minősígű szerepjáték, ForceRP
Panasz kifejtése: Sziasztok! A videóban is látható, ahogy Curtis Johnson (maszkban, részben indokolatlan viselet szerintem ami szabályzatba ütközik szimpla motorozgatás közben) és társa motorbalesetet szenved a kórháztól nem messze. Egyikük elhalálozik e közben, Curtis pedig feltételezem egy rövid ./do-t követően tovább is áll, mit sem törődve a végzetes kimenetelű balesettel. A kórház felé haladva lagnak (nálam határozottan az volt, viszont erről visszamentést már nem csináltam, ezért is folytattam az RP-t) hátulról belementem, Ő el esett motorral. Fel állt, szintén rövid ./do-t követően jött is oda a kocsihoz emberkedni, először verbálisan, ezt követően tettlegesen mintha nem előbb egy "súlyosabb" balesetet, majd azt követően egy "enyhébb" balesetet szenvedett volna el. Innentől már viszont az egész kicsit komédiába ment át az rp minőség miatt, noha igyekeztem segíteni is OOC, hogy miként lenne helyes, mert az, hogy folyamatos ütéseket ./me-z le, erősen force érzetű.. cseppnyi esélyt nem adva sem a védekezésre, se az RP-nek. (Képek csatolva logból) - az elesik - fel áll me-k is nos.. - még hagyján, de a ./try-om is figyelmen kívül hagyva, mi szerint "ütésekkel és rúgásokkal ártalmatlanítani és nem sikerül neki." -re jött a "Curtis Johnson mekapja az ütéseket de nem hátrál meg tovább adja az ütéseket.". Ezt követően kérdezte üthet-e, mire Én válaszoltam a képen is láthatóan, hogy elég bajos ez így.. - de jó, menjen egy ütés - abban reménykedve folytatódhat ez RP kereteken belül, így nem is ütöttem vissza és védekeztem eleinte direkt. Ezt követően folyamatos spamelés lett ütésre, így beleálltam jó pár ütést, lökést követően. A futkározós lendületes verekedést hagyjuk is mindezek után. Ezt követően megkértem, hogy legközelebb jobban figyeljen az RP-re, mert eléggé kedvét tudja szegni akárkinek, ha beleállna bárki egy hasonlóba, de ilyennel találja szembe magát!
Bizonyíték (kép, log, videó): https://medal.tv/games/gta-v/clips/mUL641SnPNd5-8vZJ?invite=cr-MSxyaDgsMjA0NDIyNTU4
Megjegyzés: Előjáróba szeretném megjegyezni, hogy nem volt szándékomban PK-t nyitni, lévén nem vagyok híve! Most sem szerettem volna, csak egy kérésem volt egy adminisztrátor felé ismertetve a történteket, hogy legyen kedves Ő esetleg jelezni az AS-ek irányába, hogy, ha van rá mód segítse a játékostársunkat a minőségibb, élvezhetőbb rp világába kiigazodni. Tehát nem a cry miatt történt eme panaszkönyv megírása, hanem "kérés" miatt, hogy példával tudjon élni mások számára is. Köszönöm szépen.

Flecso

Kivételes Tehetség
Adminisztrátor
Üzenetek:231
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok!

Mivel nem érkezett válasz, így a PK-ra feltett bizonyítékokból tudom kezelni a helyzetet.
  • Rögtön az első pont ami a maszkra tér ki, motorozás közben teljesen rendben van a maszk viselése.
  • Alacsony minőségű szerepjáték is teljesen megállja a helyét a /me elesik, /me feláll-al ezt alá is írta.
  • ForceRP is megállja a helyét, annak ellenére hogy az elején OOC beszéltetek róla a továbbiakban ezt mégsem sikerült tovább vinni és megmaradt a ForceRP egészen a végéig.
Mindezek mellett viszont kitérek az OOC chat használatára is. " A szerveren tartózkodás alatt a lehető legjobban köteles kerülni mindenki az OOC chat használatát. Tiltott bármilyen InGame ért sérelem miatt megtörni a szerepjátékot. " - Amennyiben tartózkodik fent egy adminisztrátor jelezzétek felé, és próbáljátok meg a lehető legkevesebb OOC belevinni az adott szerepjátékba, Egymást tanítása sosem gond ezért nem is fog járni ez semmilyen szankcióval, de figyeljetek oda rá.

A panaszkönyv jogos, Minőségileg alacsony szerepjáték és Force Roleplay miatt Curtis Johnson 120 perc adminjailt fog kapni. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó