Dennis Scott - > Anti Cheat(?)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Estler

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Denis Scott
unban.png

Név: Dennis Scott
Adminisztrátor neve: Anti-Cheat
Indok: Makró használata (fel-le nyilas minigame)
Tiltás időpontja: 2023.04.20. 14:02
Meddig tart a ban: örökké
Hányszor voltál tiltva a szerverről: egyszer se
Miért kérsz unbant: Nem használtam ilyen kiegészítőt
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem tudom, talán nem mernék fa minigamezni, vagy max finomabban nyomkodnám a gombokat , mert már előtte is írta felül hogy ne makrózzak de azt hittem csak bug és nem bannol
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Hát én mint személy szerint nem tartom annak mivel én magamról tudom hogy nem használtam, de ezt ugye bárki mondhatja itt az admin fogja eldönteni hogy hisz e nekem vagy hogy tudnak e erről a dologról mert pl szőlő szedés közben is szokott olyanokat írni hogy ne unfreezeljem magam meg hogy jelentve lett adminnak stb kérésre küldhetek képet

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,427
-
Szia! Teljes nullázás fejében visszaengedlek a szerverre. Elfogadod?

Estler

Újonc
Játékos
Denis Scott
Szóval egy bug miatt vagyok ki bannolva és akkor még csak azzal a feltétellel jöhetek vissza ha nulláznak?
mi a garancia arra hogy pár hét/ hónap után ha megint kicsit megszedem magam nem bannol ki a szerver újra és akkor megint kezdhetem előről ?

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Az mióta bug, hogy makrózol? Mi a garancia arra, hogy nem használsz külső segédprogramot?

Estler

Újonc
Játékos
Denis Scott
Múltkor szőlő szedés közben is kicket kaptam meg olyat írt hogy ne unfreezeljem magam
nem csak nekem írta már favágás közben is hogy kapcsoljam ki a makrót úgy hogy közben nem is használtunk..

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Érdekes, hogy mindkét helyen kapsz értesítést. Ez még jobban megalapozza a gyanút. Elfogadod végül teljes nullázás fejében vagy sem?

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
-
Head of Staff hozzászólás
Feloldva. Kaptál egy 1500 perces várót míg nullázunk, ne lepődj meg rajta. Ezen felül többször rád fogunk nézni, csakhogy tudj róla.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó