David Blackwood - Dani

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

szendavid95

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:25
unban.png


Név: David Blackwood
Adminisztrátor neve: Dani
Indok: Játékosszidás
Tiltás időpontja: 2021.02.12.
Meddig tart a ban: Örökké
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Soha semmilyen büntetésem nem volt még.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Szeretnék továbbiakban is játszani a barátaimmal.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: A stílusomon mindenképp, sokkal türelmesebben állnék az adott szituációkhoz. Elhamarkodott döntés volt, hogy beleszóljak más ügyébe.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Részben igen, mivel Discordon privát üzenetben szidtam egy játékost, de a végleges tiltást nem,  főleg első hibára.
 

CounreyGeorge

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:137
Szia én mint ennek az esetnek a "sértettje" annyit tudnék az egészhez hozzá fűzni hogy jó gyerekes volt , jóóóó igen mondtál dolgokat de ez 1 játék , ami arról szól hogy ki kapcsolodjunk jóóó elhordtál mindennek aminek csak lehetséges , nemi identitástól kezdve, a beszédig , meg hogy mekkora álszent ember vagyok , de én őszintét megvallva megsértődni nem sértődtem meg , haragot tartani nem akarok ez miatt tőőőőlem oké , bocsánatot is kértél  tőlem a béke az lehet szent , őszintét megvallva aznap hajnalban tudtam röhögni 1 jót és feldobtad a kedvemet is szóóóóval köszi . Meg azt is hogy így utólag bocsánatot kértél ezek miatt bááár nem értem minek mikor én nem is haragudtam rád ez miatt , de sok sikert kívánok neked az UB-kérelmedhez.

UI : Építőiparban  naponta megkapja ezeket az ember szóóóval nekem az a hajnal olyan volt mint ha dolgoznék :p <3
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó