Darkweb módosítása/megszüntetése | Civil szférának a drogültetvény megszüntetése.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Botosjeti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86
Felipe Contreras

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved
» Felipe Contreras / Botosjeti#0732 «

Ötleted leírása
» Darkweb módosítása - Jelenleg a közösség nem hajlík arra, hogy kapcsolat építsen ki több személlyel, heteken át, hanem inkább feldobják Darkwebre, hogy mit akarnak és öt perc alatt megszerzik. Tudom, IRL is van Darkweb, de jelenlegi helyzet kissé el van szakadva a realitás alapjától, így példaképpen egy átlagos civil nem megy a gettóba, hogy kapcsolatokat építsen ki, egy-két "finomságot" szerezzen be.
Ezt szerintem szabályzattal is korrigálni lehet, hogy a Darkweben pl Kevlárt lehessen venni, jelzavarót, és egyéb apró dolgot, ezzel is "kényszeríteni" a közösséget a kapcsolat építésre.
Vagy csak egyszerűen szüntessük meg a Darkwebet egy kis időre, hogy a közösséget inspiráljuk erre.
Civil szférának a drogültetvény megszüntetése
- Véleményem szerint ez is kissé el van szakadva realitástól, hogy bárki tud füvet termeszteni, ezzel is akadályozva a kapcsolat építéseket. «

Csatolmányok
» Nem igazán van «

Egyéb megjegyzések

» - «

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Szerintem semmi probléma nincs a mostani rendszerrel felesleges változtatni bármin is.

Véleményem szerint ez is kissé el van szakadva realitástól, hogy bárki tud füvet termeszteni, ezzel is akadályozva a kapcsolat építéseket.

Ezt meg átgondolnám újra, akinek van elég alapanyaga és rendelkezik elég tudással, miért ne tudna otthon termeszteni és tekerni egy cigit?

Srilanka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved
» Felipe Contreras / Botosjeti#0732 «

Ötleted leírása
» Darkweb módosítása - Jelenleg a közösség nem hajlík arra, hogy kapcsolat építsen ki több személlyel, heteken át, hanem inkább feldobják Darkwebre, hogy mit akarnak és öt perc alatt megszerzik. Tudom, IRL is van Darkweb, de jelenlegi helyzet kissé el van szakadva a realitás alapjától, így példaképpen egy átlagos civil nem megy a gettóba, hogy kapcsolatokat építsen ki, egy-két "finomságot" szerezzen be.
Ezt szerintem szabályzattal is korrigálni lehet, hogy a Darkweben pl Kevlárt lehessen venni, jelzavarót, és egyéb apró dolgot, ezzel is "kényszeríteni" a közösséget a kapcsolat építésre.
Vagy csak egyszerűen szüntessük meg a Darkwebet egy kis időre, hogy a közösséget inspiráljuk erre.
Civil szférának a drogültetvény megszüntetése
- Véleményem szerint ez is kissé el van szakadva realitástól, hogy bárki tud füvet termeszteni, ezzel is akadályozva a kapcsolat építéseket. «

Csatolmányok
» Nem igazán van «

Egyéb megjegyzések

» - «

2023-ban ne mondjátok már hogy nem lehet otthon füvet ültetni. Meg ezzel nem akadályoz semmiféle kapcsolat építést most az hogy valaki tart 2-3 cserepet otthon azzal nem fog "akadályozodni" a kapcsolat építés. Amúgy is hamar bejelez az LSPD-nek, amúgy meg ha fű magot akarok szerezni azt is csak illegáltól tudok szóóóval a CIVIL szféra is valamennyire nyithasson már ILLEGÁL szféra fele FRAKCIÓ nélkül. . Amúgy a DarkWeb ötletet támogatom. De a Civil szférás cuccot nem.

Botosjeti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86
Felipe Contreras
2023-ban ne mondjátok már hogy nem lehet otthon füvet ültetni. Meg ezzel nem akadályoz semmiféle kapcsolat építést most az hogy valaki tart 2-3 cserepet otthon azzal nem fog "akadályozodni" a kapcsolat építés. Amúgy is hamar bejelez az LSPD-nek. Amúgy a DarkWeb ötletet támogatom. De a Civil szférás cuccot nem.
Értem, amit mondasz és osztozok a véleményeden. Inkább úgy fogalmaznám meg ezt az egészet, hogy ez az egész rendszer "át van esve a ló túloldalára". Ezt úgy kell érteni hogy szinte minden második házban a szerveren minimum egy cserép ott van valahol az ingatlananba... Esetleg, talán olyasvalamit kitalálni, hogy karakterleírásához illő legyen a dolog, hogy civilként füvet árul LS utcáin.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Elolvasva értem a problémádat. Aki régen is RPzett az tudja, hogy milyen volt pár éve az egész közeg. Viszont ahogy halad az idő úgy lecserélődött a playerbázis. Több emberhez eljutott, akik a mai playerek nagy részét teszik ki. Hazajön a gyárból ahol lenyomta a 8 órás műszakják, hazamegy a gyerekhez/családhoz és marad 1-2 órája játszani. Totál érthető ezek után, hogy miért akar mindenki a idő és energia hatékonyabban játszani. Erre tökéletes megoldás a darkweb. Ott is kialakulhatnak kapcsolatok ha rendszeresen fordul meg valakinél egy vevő/eladó. Szerintem a kettő nem üti ki egymást, semmilyen szempontból.

A civil drogtermesztés témája meg szúrós téma. Azt tudom támogatni, hogy a civil házakban lévő drogokat könnyebben jelezze be a rendszer, és legyen limitálva az, hogy mennyit lehet ültetni. Ahhoz, hogy ezt effektíven tudja végezni ahhoz azért kell összeg. Felnyomni magát készség könyvekkel majd fenntartani, folyamatosan rizikóban van, hogyha bejelez a drog akkor ennyi volt, vége a gameszkónak. Nem látom azt, hogy nagyon ezen változtatni kéne. A drogrendszer mindig is kényes téma volt és az is lesz. Így sajna nem tudlak tovább vinni a döntőbe.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó