Elutasítva Darius Brooks UB kérelem(Helyette írom)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Gh0st23

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:46
Balan Rama
unban.png

Név: Darius Brooks
Adminisztrátor neve: Relay
Indok: Közösségbomlasztó magatartás, Gusztustalan OOC viselkedés, Frakció minősítés.
Tiltás időpontja: 2026 05. 09.
Meddig tart a ban: örök
Miért lettél kitiltva: Privát üzenet formájában proletán módon fejeztem ki pár dologról a gondolataimat.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Kezdjük azzal, hogy sokkal jobban igyekeznék szalonképes módon megnyílvánítani a véleményemet bizonyos témákban.
Akinek leírtam az ominózus sorokat, vele jóval hosszabb múltra tekint a történetünk, tehát nem is arról volt szó, hogy egy vadidegen fickót kezdtem el "bombázni" a kreatívan megformált üzeneteimmel.
Pontosan tudhatta volna, hogy sokkal de sokkal súlytalanabb volt ez az egész, mint aminek személye elképzelte, megélte. Gondoltam, hogy mivel ismeri a humoromat, és a lényemről is több
tudomása volt, helyén fogja ezt kezelni. Ez nem így történt, és az akkori körülmények miatt úgy voltam vele, hogy nem is próbálom tisztázni a helyzetet, egyszerűen voltak más dolgok,
amik milliószor fontosabbak voltak. A frakcióminősítésről annyit, hogy valóban mondtam, írtam olyan dolgokat, amik átestek egy határon. Senkit sem szerettem volna megbántani ezekkel a sorokkal,
ha ez mégis megtörtént, akkor mélységesen röstellem. Saját véleményem szerint nem követtem el közösségbomlasztást soha, mert egy emberen kívül, akit már mondtam is, hogy egy, - másfél éve minimum ismerek,
nem "zaklattam" semmivel. Szó mi szó, ha kapnék egy esélyt, akkor onnantól kezdve sokkal tapintatosabban, visszafogottabban, és érzékenyebben beszélnék mindenkivel.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: A közösségbomlasztó magatartáson kívül igen, jogosnak érzem.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:10,045
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

Az esetre és az UCP-dre való tekintettel, elutasítva.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó