Daisy Wood ---- Tanci

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Bolondmike

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:219
bolondmike
panaszkonyv.png

Neved: Daisy Wood
Adminisztrátor(ok) neve: Tanci
Panasz oka: Jogtalan kitiltásban részesített az OneRP Text szerveréről. 
Panasz kifejtése: Mai nap folyamán majdnem egész nap fátvágtam úgy hogy több admin is volt fent a szerveren, majd az este folyamán Tanci is feljött a szerverre, nyugodtan majdnem végeztem az erdőnek a kisebbik szélének a kivágásával mikor kaptam egy olyan bann-t hogy macró illetve bugkihasználás. Azért nem értek egyet evvel, mivel reggel több admin is volt ott, és általban mindig ugyan ott ugyan úgy vágom a fát, semmiféle macrót nem használok MÉG a minecrafthoz sem, mert tudtommal az anti bannol érte. És szeretném kérvényezni azt is hogy a gépemet meg mindent át lehet nézni, hogy én semmiféle segédprogramot nem használtam / használok, ezért mert néha egy kicsit laggol az ember az már egyből bugkihasználás? Sajnos 21 évesen, én magamnak veszek meg mindent nem alám teszik stb, szóval azért nem értem ezt a bann indokot.
Bizonyíték (kép, log, videó): Nagyon nem kell szerintem semmit erről bízonyitani, mert barátaimnak is leírta hogy ő bannolt stb. Illetve barátaim akartak vele beszélni hogy akkor meglegyen beszélve, erre ezt írta neki, srry a trash minőség véget, de így sikerült megcsinálni kép magáért beszél illetve https://kepkuldes.com/image/A5BcUj itt a következő kép is https://kepkuldes.com/image/A5BIYQ most szerintem egy admin azért van hogy megbeszéljük vele a dolgokat, nem az hogy hazudik össze vissza az embereknek! Nevet azért takartam ki, mert ilyen dolog mellet sajnos kinézem azt is hogy, ezért lelenne bannolva a barátom!
Megjegyzés: Szeretném megbeszélni ezt az egészet, mert 2 hét alatt majdnem 10k játszott percet beletettem nulla büntetéssel, szóval szerintem így teljesen jogtalannak érzem / érezzük.
 

Tanci

Veterán
Very Important Person
Üzenetek:259
Kedves Daisy!

Többen figyeltünk Téged korábban is, most pedig nekem jutott ez a csodás pillanat.
Amít én bizonyítékként tudnék csatolni, már Daninál van, hiszen benne van az admin chat, az pedig nem publikus. 

"Kicsit laggolsz" ilyenkor. Amikor vezetsz vagy esetleg más csinálsz, nincs semmi bajod. Így ezt kétlem, hogy mindig laggolnál.

Várom Dani bírálását az ügyben, nem kívánok több mindent a PK-hoz írni.
 

Bolondmike

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:219
bolondmike
Hát többször is hívtam admin, hogy lag véget meghaltam / animba estem, nem töltött be az object stb ha jól emlékszem tegnap reggel is te segítettél, mert ugye animba estem mert a gép nem bírta a tűzoltóságon lévő HQ-t és kiestem stb, és rendben akkor ne válaszolj, de azért én várom Dani hozzászólását. UI - Illetve az is hogy te hazudsz a játékostársaidnak hogy nem vagy otthon, hogy elkerüld a beszélgetést, hát az kicsit érdekes, tudtommal az admin azért van a szerveren or DC-n hogy segítsen, megbeszéljék a dolgokat a játékosokkal, de te inkább hazudsz másoknak.
 

blackdog476

Kivételes Tehetség
Very Important Person
Üzenetek:233

Kedves Daisy Wood!

Kezdem úgy érezni, hogy tisztában vagy a tetteiddel, és mivel kifogytál az érvekből, ezért személyeskedésbe ment át a hozzászólásod.
Néhány gondolatot azért itt hagynék a hozzászólásod utóiratára való reagálásként annak érdekében, hogy tisztábban lásd a helyzetet.​



Idézet tőle: Bolondmike:
Illetve az is hogy te hazudsz a játékostársaidnak hogy nem vagy otthon

Neked semmi közöd ahhoz, hogy egy adminisztrátor, de ne is legyen adminisztrátor, hanem úgy bárki otthon van-e vagy sem. Azt mond neked, amit akar, senkinek nem kötelessége Téged, de még mást sem tájékoztatni arról, hogy pontosan hol van, mert Rád pont a legkevésbé tartozik ez.
Mivel nem kötelessége az ilyen személyes információ megosztása, ezért ha tájékoztat is téged erről, semmilyen módon nem kérhető számon rajta az állításának igazsága.



Idézet tőle: Bolondmike:
tudtommal az admin azért van a szerveren or DC-n hogy segítsen

Még mindig nem értem, hogy Te milyen jogon vonsz felelősségre egy adminisztrátort. Te ezt az egészet hogy képzeled el? Ha látod, hogy online valaki, akkor azonnal segítenie kell neked, bármi nyűgöd van?
Nyilvánvalóan, amennyiben van lehetősége, kedve és szabadideje igen, ez a feladata, de ennek elmulasztásáért még mindig egyáltalán semmi jogod felelősségre vonni bárkit, pláne olyan stílusban amilyenben itt most megtetted.
Nap mint nap találkozunk olyan helyzetekkel, hogy játékosok abszurd időben (például éjjel, órákkal éjfél után) keresnek fel egy csapattagot csak azért, mert elérhetőnek látják. Szeretném mindenkiben nyomatékosítani, hogy például a Discord szerverünkön senkinek sem kötelessége az azonnali válaszadás.

Luxusnak érzem azt, hogy egyes játékosok úgy gondolják, hogy nem csak adminisztrátori szolgálaton kívül, de még a játékon kívül is bárki bármikor válaszra számíthasson egy csapattagtól.

Ezt számonkérni utólag, főleg nem felettesként, illetve az ezzel kapcsolatos rágalmazást pedig egyenesen abszurdnak és kiábrándítónak tartom.



Idézet tőle: Bolondmike:
de te inkább hazudsz másoknak.

Örülök, hogy megpróbáltál egy, a oneRP közösségében több helyen is, magas rangokkal kinevezett személyt negatívan feltüntetni vádaskodással, ráadásul olyannal, amit Neked esélyed sincs bizonyítani, és egyáltalán nem tartozik rád.

[foglobmod=Moderáció]
Ez a fajta rágalmazást hírnévrontási célból írtad, de legalábbis annak számít.
Ezt a szabályzat nem teljesen ezen a módján, de tiltja, így ennek értelmében figyelmeztetésben részesítelek.

Kérlek a jövőben kerüld ezt a fajta magaviseletet.
[/foglobmod]​

Ha pedig egy személyes tanácsot megfogadsz: egy vitában még akkor se személyeskedj, ha nincs más lehetőséged.
 

Dani

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:487
Honnan veszed a bátorságot, hogy te bárkinek az IRL dolgait megkérdőjelezd?
Azt sem értem, hogy honnan jött, hogy neked JÁR az adminisztrátori segítség 0-24-ben. Az adminok 100%-ban önkéntesek, akik mindenfajta ellenszolgáltatás nélkül segítik a játékosokat a legjobb tudásuk szerint. Nem azért vannak, hogy fényesre nyalják valaki seggét.

Bullshit PK.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó