Daisy Burk - Henzó

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

balagexd

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
Aisa Bouchra
unban.png

Név: Daisy Burk
Adminisztrátor neve: Henzó
Indok: OOC Szidás
Tiltás időpontja: 2023-04-25 13:59:03
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egyszer sem
Miért kérsz unbant: Azért mert nem érzem annyira jogosnak a kitiltásomat, mivel egy olyan helyzet volt ami eléggé kínos.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Következőleg figyelnék a stílusomra és megfontolnám a szavamiat ezzel elkerülve a következő helyzet létrejöttét.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Egyben jogosnak is érzem, egyben jogtalannak is. Azért gondolom jogtalannak hisz az egész eset abból következett, hogy egyszer egy szép napon ráírtam "spanomra", hogy el-e tudja küldeni a grafikai modját. Miután elkezdtem neki hülyéskedni leírtam neki egy csodás mondatot utána nyilvánvalóan visszaválaszolt ezt mind szórakozásból. Ez a kitiltásom előtt történt 11 nappal. Körübelül a kitiltásom előtt pár nappal kitiltották a "spanomat" és ő egyből viccesnek gondolta, ha neki rossz akkor legyen másnak is rossz. És feldobott Henzónak. Ami azt illeti jogos a kitiltásom, hisz tényleg szidtam, de tényleg egy eléggé nevetséges helyzetből keletkezett.

Henzó

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:321
-
Mentor hozzászólás
Kedves @balagexd
Ameddig a hibát másra próbálod hárítani és másban keresed magad helyett a kitiltásod marad.
Legkorábban az év második felében próbálkozz újra.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó